Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτες επιασα να καθαρισω το pc μου βγαζοντας τα παντα ωστε να τα καθαρισω ενα ενα Αφου τα συνδεσα παλι το ανοιξα και μ εβγαλε μια σελιδα της american megatrends H οποια ελεγε καποια πραγματα και στο τελος εγραφε No IDE Master  hdd detected pres f1 to continue οποτε παταγα F1 xωρις να καταλαβαινω τι μου ζηταει .  οταν επελεγα χρηστη και επαιζα κανα game η ημουν στο ιντερνετ μετα απο καποια ωρα η οθονη παγωνε και δν μπορουσα να κανω τπτ εκτος απο  restart.. εχετε καμια ιδεα για το τι συμβαινει ??  Ξεχασα να πω οτι τις RAM δν τις εβγαλα καθολου απτην μητρικη.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cpu:Intel core 2 quad q8200

mobo:asustek p5kpl-cm

vga::Radeon hd 4850

hdd:WD6400AAKS-65A780 600gb

psu:PSP-575P2P

AC INPUT:115/220-240VAC 8/5A 60/50HZ
MAX OUTPUT POWER 405W

Δημοσ.

cpu:Intel core 2 quad q8200

mobo:asustek p5kpl-cm

vga::Radeon hd 4850

hdd:WD6400AAKS-65A780 600gb

psu:PSP-575P2P

AC INPUT:115/220-240VAC 8/5A 60/50HZ

MAX OUTPUT POWER 405W

το hsentinel τι λεει απο υγεία δίσκου;;

μετά δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό ΑΝ δεν είναι σκληρός.

είναι βασικός ύποπτος.

Δημοσ.

38919659.jpg

μια χαρά.είναι λίγο τσιμπημένη η θερμ του.

δοκιμή άλλο τροφοδοτικό(αυτό που έχεις είναι άθλιο ποιοτικά)πόσα χρόνια το έχεις;;

και έλενχο με Malwarebyte για ιο κλπ

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο υψηλη γτ ο hdd δν παιρνει καθολου αερα καθως μ εχει χαλασει το μπροστινο fan..  ΔΝ ειναι λιγο περιεργο ομως που αμεσως μετα τον καθαρισμο επαθε κατι το τροφοδοτικο?? :S

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο υψηλη γτ ο hdd δν παιρνει καθολου αερα καθως μ εχει χαλασει το μπροστινο fan..  ΔΝ ειναι λιγο περιεργο ομως που αμεσως μετα τον καθαρισμο επαθε κατι το τροφοδοτικο?? :S

πρέπει να έχεις καλό airflow στο κουτί(όποιο και να είναι αυτό) για να μην έχεις προβλήματα.

έχει ξανά συμβεί,μετά  απο καθάρισμα κουτιού τα έφτυσε το τροφοδοτικό(ήταν της κακιάς ώρας τροφοδοτικό).

τα ποιό πολλά κολλήματα προέρχονται απο ram/hdd/θερμοκρασιες/τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις και κανένα memtest για αρκετές ώρες και ρίξε μια ματιά και στις θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Αν και τροφοδοτικό το κόβω να είναι. Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα παρόμοιο πρόβλημα αλλά μόνο σε βαριά παιχνίδια και διορθώθηκε μονο με αλλαγή τροφοδοτικού.

Δημοσ.

οποτε δεν την γλυτωνω την αλλαγη...Ωραια λοιπον σκεφτομαι να αλλαξω και το case ωστε να εχω Eνα καλο airflow εχεις να μ προτεινεις μηπως ενα καλο τροφοδοτικο που δεν θα τα φτυσει?? 

Δημοσ.

οποτε δεν την γλυτωνω την αλλαγη...Ωραια λοιπον σκεφτομαι να αλλαξω και το case ωστε να εχω Eνα καλο airflow εχεις να μ προτεινεις μηπως ενα καλο τροφοδοτικο που δεν θα τα φτυσει?? 

δανικό δεν έχεις κάποιο για δοκιμή;;

αν είναι τελικά αυτό..μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;

και θα σου βρούμε το καλύτερο.

απο πού είσαι?

Δημοσ.

41533440.jpg 

ετρεξα το memtest και πολυ γρηγορα μ εβγαλε αυτο ...Δυστηχως δν εχω αλλο τροφοδοτικο για να δοκιμασω ..

κοιτα επειδη σκεφτομαι να αναβαθμισω το pc μ μεσα στο καλοκαιρι ωστε να γινει ενα καλο gaming pc θελω και ενα καλο τροφοδοτικο οποτε θα πω γυρω στα 100-110 καποθ εκει

Δημοσ.

το memtest είναι σε μορφή .iso

το καίς δηλαδή σε ενα usb η cd/dvd και κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή.

και μετά το bootareis για να κάνει έλενχο της μνήμες.

αν δείς τέτοια εικόνα,έχουν θέμα η μνήμες

Screenshot_48.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...