karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μπα έφτασες και εσύ; Δεσαμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να φέρω ένα παράδειγμα τότε και να σου πω ότι το δεύτερο θύμα ήμουν εγώ και το τρίτο ένας γνωστός μου με λίγο χειρότερες συνέπειες απο τον Ανέστη και εμένα. Go λοιπόν και καλές αγορές. http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html Και για να τεκμηριώσω ακόμα καλύτερα! Θα έδινες 20ευρώ να έπαιρνες κάτι φασόν όπως το επάνω ή θα έδινες κάτι παραπανω να έχεις και ρυθμιστή και να πάρεις αυτό εδώ? http://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html Οτι πληρώνεις παίρνεις... το λεει και η λεξη blow-er... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και για να τεκμηριώσω ακόμα καλύτερα! Θα έδινες 20ευρώ να έπαιρνες κάτι φασόν όπως το επάνω ή θα έδινες κάτι παραπανω να έχεις και ρυθμιστή και να πάρεις αυτό εδώ? http://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html Οτι πληρώνεις παίρνεις... Από καιρό το έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν το πήρα ακόμη. Νομίζω ότι είναι η καλλίτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Από καιρό το έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν το πήρα ακόμη. Νομίζω ότι είναι η καλλίτερη επιλογή. Καλά ρε παιδιά, δηλαδή έλεος. Χρησιμοποιήστε κανένα προγραμματάκι ορθογραφικού ελέγχου αν δεν ξέρετε ορθογραφία! Το ''καλλίτερη'' γράφεται ''καλύτερη''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλά ρε παιδιά, δηλαδή έλεος. Χρησιμοποιήστε κανένα προγραμματάκι ορθογραφικού ελέγχου αν δεν ξέρετε ορθογραφία! Το ''καλλίτερη'' γράφεται ''καλύτερη''. Πριν γράψεις κάτι, και μάλιστα για θέματα στα οποία επιχειρηματολογείς με "προγραμματάκια" και όχι με σοβαρές πηγές, σιγουρέψου πρώτα ότι είσαι απόλυτα σωστός και η πρότασή σου είναι η μοναδική και μετά το γράφεις. Πολύ περισσότερο, όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις του τύπου "καλά ρε παιδιά, δηλαδή έλεος". Εάν ανατρέξεις στο Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη (έχω την έκδοση 1998), θα διαβάσεις στη σελίδα 821 καλλίτερος, -η, -ο → καλύτερος ΥΓ Ελπίζω να μην αμφισβητήσεις τώρα και τον Μπαμπινιώτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πράγματι, έχεις δίκιο. Οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Απλώς, τελευταία τα ματάκια μου έχουν δει ορθογραφικά που σκοτώνουν, π.χ. το είναι με ε, και έτσι βιάστηκα λίγο. Και πάλι συγνώμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Off topic Έχεις δίκιο για τις χοντράδες που βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά και όχι μόνο στο γραπτό αλλά και στον προφορικό λόγο. Εκείνο που είναι περισσότερο ενοχλητικό, σε κάποιους που έχουν μάθει Ορθογραφία, Γραμματική και Συντακτικό, είναι όταν ακούς και διαβάζεις αυτές τις χοντράδες είτε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο είτε σε εφημερίδες και περιοδικά, όχι μόνο από άσχετους αλλά και από υποτιθέμενους "δημοσιογράφους". ΥΓ Χαίρομαι όταν συνομιλώ με κάποιον για παρόμοια θέματα. Να είσαι καλά. On topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να πω κι εγώ, όπως ήδη αναφέρθηκε, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα φθηνά blowers. Έχω δει να βγάζει φλόγα από το μοτέρ και να λιώνει το εξωτερικό πλαστικό (με τις γρίλιες). Και όλα αυτά ενώ φίλος το κρατούσε (και εννοείται το πέταξε). Τώρα για τον καθαρισμό που αναφέρετε (και μαλώνετε) δε μπορώ να συνεισφέρω πολλά. Το μόνο που εξακολουθώ να πιστεύω είναι ότι, αν στον ανεμιστήρα δε βάλεις μπατονέτα...καθαρισμό ΔΕΝ κάνεις . Αλλά αυτά είναι κολλήματα του καθενός. Τα υπόλοιπα θέλουν φύσημα. Είτε από καλό blower, είτε από δοχείο υπό πίεση. Αν βολεύει το βενζινάδικο και είναι κοντά, τότε συμφωνώ. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Πάω να γυαλίσω (στο βενζινάδικο) το pc μου και μετα να βαλω και βενζινη στο αυτοκινητο Καληνυχτα deesnider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τι άλλο θές θα γρασαρεις και τα ανεμιστήρια... θα βάλεις παραφλου στην υδροψηξη, πολυκατάστημα είναι το βενζινάδικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μου αρεσει που κοροιδευετε κιολας....μια φορα να το κανετε και μετα μιληστε.Εκτος και εαν ολοι εμεις που το κανουμε,ειμαστε superman και δεν ξεκολλαμε τιποτα απο την μητρικη επανω........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μια χαρά δουλειά κάνεις και στο βενζινάδικο...αρκεί να θυμηθείς οτι η πανάκριβη vga σου, βρίσκεται ακόμα πάνω στον ουρανό του Land Rover του κολλητού σου,πράγμα που όλως παραδόξως θα θυμηθείς όταν φτάσεις σπίτι.Τότε θα συνειδητοποιήσεις οτι εκείνο το *πατα-κρακ* που ακούστηκε στην πρώτη στροφή,δέν ήταν τενεκεδάκι ή μιλκομπούκαλο. Τρού στόρι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μου αρεσει που κοροιδευετε κιολας....μια φορα να το κανετε και μετα μιληστε.Εκτος και εαν ολοι εμεις που το κανουμε,ειμαστε superman και δεν ξεκολλαμε τιποτα απο την μητρικη επανω........ Γιατί ασχολείσαι ρε φίλε; Τουλάχιστον εσύ συγκαταλέγεσαι στα μέλη εκείνα τού insomnia, που έχουν αποδείξει ότι έχουν και γνώσεις και μεράκι και διάθεση να βοηθήσουν. Α-χα! Τώρα κατάλαβα ποιο είναι το ύπουλο σχέδιό σου! Πουλάς υπολογιστές και ενώ ξέρεις ότι το πιεστικό καταστρέφει το hardware, το προτείνεις για να κάνει ο άλλος κομμάτια το μηχάνημά του και να τού πουλήσεις καινούργιο... ...αιδώς κύριε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Α-χα! Τώρα κατάλαβα ποιο είναι το ύπουλο σχέδιό σου! Πουλάς υπολογιστές και ενώ ξέρεις ότι το πιεστικό καταστρέφει το hardware, το προτείνεις για να κάνει ο άλλος κομμάτια το μηχάνημά του και να τού πουλήσεις καινούργιο... ...αιδώς κύριε! Με επιασες..αστα να πανε γιατι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα,ποσο μαλλον να πουλησω Hardware...(και η τελευταια μου αγγελια,εστρωσε εστρωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σήμερα ξανακαθάρισα τον υπολογιστή με το blower από praktiker... ζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα