umbrella co. Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Προσπαθησα να σου βρω το Link να το διαβασεις αλλα ματαια. Παντως αυτος απ οτι θυμαμαι την καθαριζε με ενα πινελο βαψιματος και μετα η καρτα δεν εδινε σημα στην εκκινηση και εβγαζε bsod στο boot. Τωρα αυτο το πινελακι λιγο δυσκολο μου φαινεται να σου προκαλεσει ζημια αλλα εχε υποψη σου πως μπορει να συμβει, εστω και με ελαχιστες πιθανοτητες. Εχω δει στο Youtube κατι αλλους που τις καθαριζουν με πινελα για τοιχους αλλα εγω δεν παιρνω το ρισκο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δε νομιζω. Λιγο ακραιο ακουγεται. Παντως καλο ειναι, παντα το τροφοδοτικο να ειναι στο ρευμα ωστε να υπαρχει γηωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δε νομιζω. Λιγο ακραιο ακουγεται. Παντως καλο ειναι, παντα το τροφοδοτικο να ειναι στο ρευμα ωστε να υπαρχει γηωση. Οχι οχι φιλε μου, ετσι θα καεις ζωντανος! μονο στις πριζες της αγγλιας μπορεις να το κανεις αυτο επειδη εχουν διακοπτακι on\off, στις δικες μας δεν γινεται! οσο για τον διακοπτη του Psu, αστο καλυτερα... Γειωση μονο με αντιστατικο βραχιολακι η ακουμπωντας συνεχεια το κουτι ενω δουλευεις μεσα του. Δες κι αυτους τους οδηγους: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/cleaning-the-inside-of-your-pc/ http://pcsupport.about.com/od/safetyconsiderations/qt/safety_tips.htm Με τρομάζεις τώρα! Το κάνω εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα Είναι πινέλο απο αυτά που βαφαμε ζωγραφιές με μπογιες στο γυμνάσιο... Τελικα βρηκα ενα παρεμφερες topic. Διαβασε απο το τριτο post και κατω. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=369311 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλά είπε ένας φίλος παραπάνω...τι παπ@ λέτε του ανθρώπου...πιο βενζινάδικο ρε? Μόνο οι τσομπάνιδες πάνε στα βενζινάδικα...και επίσης εκεί είναι που θα κάνεις ζημιά με τον αέρα... Φιλαράκι είναι απλό...έχεις το κουτί όπως το βλέπεις...απλά ξεβίδωσε απο πίσω τις 2 βίδες που κρατάνε το πλαινό απο τα αριστερά...άνοιξε το αλουμίνιο το πλαινό άστο στην άκρη...πάρε ενα φυσητήρα όπως είπαν και στην τελευταία ταχύτητα (του praktiker) δεν έχει πρόβλημα...αλλιώς το πιστολάκι απο τα μαλλιά (στο κρύο) και φύσα το όπου βλέπεις σκόνη...ούτε ζημιά πρόκειτε να κάνει πουθενά ούτε τίποτα με τη ταχύτητα απο το πιστολάκι. Απλά στους ανεμιστήρες όπως είπαν κράτα τους με το ένα χέρι και φύσα με το άλλο να μην γυρίζει... Εννοείτε έξω στο μπαλκόνι σου γιατί μετά θα καθαρίζεις όλο το δωμάτιο απο τη σκόνη!!! ή θα καθαρίσει εσένα η μάνα σου!!! Έλεος ο άνθρωπος δεν γνωρίζει απλά τη σκόνη θέλει να βγάλει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ρε παιδιά ο Waldo_Vrs έχει δίκιο το έχετε κάνει ολόκληρη επιστήμη με όλα αυτά που λέτε τον τρομοκρατείται τον άνθρωπο χωρείς λόγο έτσι κάνετε κάποιο εδώ μέσα του λέτε να πάρει ένα πεπιεσμένο αέρα και να φυσήξει τον pc όταν δεν του έχετε πει πριν κάνει το οτιδήποτε να βγάλει το pc από το ρεύμα και να κράτηση το κουμπί του ανιξε κλισέ για λίγο.Ακόμα δεν του είπατε να ακουμπήσει ένα διαολεμένο καλοριφέρ και τέλος ξέρετε με πόση πίεση βγάζει τον αέρα η τρόμπα στο βενζινάδικο όχι. για αυτό μην μιλάτε άμα το πάει στο βενζινάδικο εκτός τι θα του πει ο βενζίνας οκ τα φούσκωσες τα λάστιχα τι βεζινι να σου βάλω τώρα απλη ή σουπερ και θα τον πεθάνει στο δούλεμα θα καταστρέψει και το pc του τέλος φίλε κανε ότι σου είπα και μετά ακολούθησε της οδηγείς του Waldo_Vrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ας παρει blower τι να του πω αλλο;γεμισαμε εξυπνα δεκαχρονα εδω μεσα. Προσωπικα εχω καθ blower και κοφλερακι οποτε... τσομπανης δεν ειμαι σιγουρα. Απο την αλλη οταν ασχοληθεις καμια 20 χρονια με PC μπορεις να λες τις εξυπναδες σου. Στο μαντρι σου τωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εχει πεσει πολυ το επιπεδο του φορουμ με τα 5χρονα εδω μεσα.... Ειδικα ο τροπος ομιλιας ειναι..... Απο ανατροφη καλα παμε ετσι???Στο βενζιναδικο αγορι μου.απλα προσεξε μην εχει υγρασια.εννοειται δεν θα το κρατας πατημενο φουλ και επισης θα σταματησεις τους ανεμιστηρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Οντως με στεναχωρει το επιπεδο τωρα τελευταια ειδικα οταν η πρωτη δουλεια που εκανα (κανονικη) ηταν τεχνικος στα 19 και τωρα στα 41 την ακουω και απο πανω . Τελος παντων ας ειναι, αλλωστε δικο μου το λαθος που μπηκα στην κουβεντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apateonas13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλα ρε αλανια μην μαλωσετε κιολας στο τελος Θα το κανω με το πιστολακι στο κρυο....και στο μπαλκονι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 fallen τι λέει...2 acc έχεις? Αν εσυ καθαριζεις το pc σου με πιστολακι τοτε μαλλον εσυ κανεις μαλακιες οπως πολυ απλα ειπες χωρις να προσεχεις τι λες μιας και σιγουρα δεν μιλας με τους φιλους σου. Απο την αλλη το βενζιναδικο ειναι ο φτηνος τροπος μιας και υπαρχουν τα σπρευ πεπιεσμενου αερα ειδικα για αυτη την δουλεια. Αντε τωρα ξεσφηνωσε την τυροπιτα απο τον εγκεφαλο σου. Ας παρει blower τι να του πω αλλο;γεμισαμε εξυπνα δεκαχρονα εδω μεσα.Προσωπικα εχω καθ blower και κοφλερακι οποτε... τσομπανης δεν ειμαι σιγουρα.Απο την αλλη οταν ασχοληθεις καμια 20 χρονια με PC μπορεις να λες τις εξυπναδες σου.Στο μαντρι σου τωρα. Φαε ένα report απο μένα τώρα... Και γιατί να πάρει blower το παιδί?Για να το καθαρίζει 2 φορές το χρόνο? Τα οικονομικά του τα ξέρεις? Με το πιστολάκι για τα μαλλιά δε κάνει δουλειά?Που όλοι έχουμε απο 1 στο σπίτι Δε μου απάντησες... Στο βενζιναδικο αγορι μου.απλα προσεξε μην εχει υγρασια.εννοειται δεν θα το κρατας πατημενο φουλ και επισης θα σταματησεις τους ανεμιστηρες. Αυτό δε το περίμενα να το έλεγες εσύ... Για ένα παιδί που δεν ξέρει να ανοίξει το καπάκι (που προφανώς είναι στην ηλικία 15-16 χρόνων) του λέτε να πάει στο βενζινάδικο (με όλα τα αρνητικά που έχει ο αέρας στο βενζινάδικο)? Δε το περίμενα με τίποτα... Το θεωρώ τραγικό... Εχει πεσει πολυ το επιπεδο του φορουμ με τα 5χρονα εδω μεσα.... Ειδικα ο τροπος ομιλιας ειναι..... Απο ανατροφη καλα παμε ετσι??? Ενώ εσείς δίνετε ωραίες συμβουλές για ένα αρχάριο με τα pc... Θα τρελαθούμε τελείως!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εν ολίγεις πρέπει να αγοράσουμε ένα κονφλέρ για να καθαρίζουμε "σωστά" το pc όπως πρέπει...???. αχαχαχαχαχα Antwni άραξε...αποκτάει ενδιαφέρον το topic... Το γεγονός πάντως πως αντί να το κάνει στο μπαλκόνι αν πάει στο βενζινάδικο είναι ο σωστός τρόπος...οκ...είμαι εγώ ο τσομπάνης και καθαρίζω το pc στο μπαλκόνι μου τότε και χωρίς κονφλέρ μάλιστα!!! Το επίπεδο όντως έχει πέσει τραγικά θα συμφωνήσω...τώρα 20 χρόνια να ασχολήσε λίγο δύσκολο γιατί οι απαντήσεις σου ταιριάζουν σε 15χρονο... ....πάω στο μαντρί μου να βοσκήσω τώρα...μμμμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στο βενζιναδικο αγορι μου.απλα προσεξε μην εχει υγρασια.εννοειται δεν θα το κρατας πατημενο φουλ και επισης θα σταματησεις τους ανεμιστηρες. Αυτό που λέει ο Θάνος είναι το πιο σωστό και δεν έχει να κάνει με το αν ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ ή λίγο από υπολογιστές. Αν φροντίσει για τα υπογραμμισμένα, αφενός δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφετέρου θα καθαρίσει όντως το μηχάνημά του από τη σκόνη. Με το πιστολάκι, απλά θα νομίζει ότι το καθάρισε. Περισσότερη σκόνη θα φύγει αν φυσήξει δυνατά με το στόμα(!), παρά με το πιστολάκι των μαλλιών. Το πιστολάκι για τα μαλλιά δεν αφαιρεί την «κολλημένη» σκόνη που έχει «κάτσει» πάνω στα διάφορα εξαρτήματα. Δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει, όσα ...watt κι αν είναι, διότι το ζητούμενο δεν είναι η ισχύς του μοτέρ. Το ζητούμενο - απαιτούμενο μάλλον - είναι η πίεση του αέρα τοπικά, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται ιδανικά με το πιεστικό τού βενζινάδικου και ...καθόλου με το πιστολάκι μαλλιών. Επειδή δε αναφέρθηκε και το πινελάκι, είναι πολλά τα σημεία εκείνα στο εσωτερικό ενός υπολογιστή, στα οποία το πινελάκι δε φτάνει. Με πιεστικό βενζινάδικου - εκτός από τα δικά μου μηχανήματα, τα οποία ανέκαθεν έτσι καθαρίζω - καθάρισα πρόσφατα p.c. φίλου, στο οποίο είχε σχηματιστεί ...μοκέτα στο εσωτερικό του κι έγινε καινούργιο σε τρία λεπτά. Με πιστολάκια, περμανάντ, μανικιούρ και τα σχετικά, ακόμα θα παιδευόταν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Να ξεκαθαρίσω το like που χτύπησα στον από πάνω μου: Το πιστολάκι και κάθε είδους πιστολάκι δεν θα κάνει τίποτα. Κατά τα άλλα, ότι είπε ο deesnider, εκτός από το βενζινάδικο που το έχω σαν έσχατη λύση. Το πιο απλό είναι να πάρει ένα κάνιστρο με πεπιεσμένο αέρα και ένα μαλακό πινελάκι. Στο κάτω κάτω ας το καθαρίζει το pc μια φορά τον χρόνο, αν είναι θέμα τα 5€ που κάνει ο αέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 κάνιστρο με πεπιεσμένο αέρα Εννοείς τα γνωστά spray που πουλάνε στα κομπιουτεράδικα, ή είναι κάτι άλλο αυτό; Απλώς δεν το έχω ακούσει ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα