Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα πραγματικα καινουργιο απο πλευρας λειτουργιας sony vaio, σε μοντελο ειναι 3 μιση ετων,το εχω παρει καινουργιο και το λειτουργω μονο το καλοκαιρακι στο μπαλκονι ,ελαχιστες ωρες.ολη την χρονια ειναι αποθηκευμενο σε βαλιτσακι,δεν σκονιζεται ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το κουτι του.Λοιπον το θεμα του ειναι οτι ειχε να δουλεψει απο τον περασμενο σεπτεβριο και μιας πυ καλοκαιριαζει ειπα να τον ανοιξω και να κατσω το βραδακι στο μπαλκονι.Ανοιγοντας το βλεπω καποια παραξενη αποχρωση στην επιφανια εργασιας ,τα γραμματα με σκια μπλε πισω τους και καποιες γραμμες μπλε και κοκκινες με πολλες κουκιδες κοκκινες ιδιαιτερα οπου υπαρχει μαυρο φοντο .Τι να επαθε? το μυαλο μου παει σαν να εχει μαγνητιστει η οθονη ....το ειχα τυλιγμενο με πλαστικο με φουσκαλες.....αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι,προκαταβολικα σας ευχαριστω....

Δημοσ.

Ναι θα το ανοιξω σε λιγο και θα ανεβασω φωτο να το δειτε ...........

οι φωτο παιδια.....

post-196612-0-81791300-1368033401_thumb.jpg

post-196612-0-54005200-1368033437_thumb.jpg

post-196612-0-76743200-1368033492_thumb.jpg

post-196612-0-14133100-1368033669_thumb.jpg

Δημοσ.

τα windows ειναι τα μαμα vista,δεν εχω πειραξει τιποτα,το μονο που ειχα παρει ειναι recovery discs στην αρχη που το λειτουργησα.Μολις το ανοιξα απο την ακινησια που το ειχα εδω και ενα εξαμηνο,εκανα update  στο  antivairus και το εκλεισα,την επομενη μερα που ανοιξε εκανε αυτα τα κολπα

Δημοσ.

δοκιμή σε άλλη εξωτερική οθόνη απο την έξοδο vga του λάπτοπ.

αν και εκει σου κάνει τα ίδια έχει πρόβλημα με την κάρτα

Δημοσ.

Δηλαδη να μην προσπαθησω να περασω τα windows παλι? μηπως ειναι θεμα λειτουργικου η οχι ? αν με την εξωτερικη οθονη δειχνει καλα , τοτε φταιει η οθονη? η καρτα αλλαζει η ειναι ενσωματωμενη ? δεν ξερω και απο που να ξεκινησω , δεν εχω και ιδιαιτερη γνωση .......

Δημοσ.

δεν είναι θέμα λειτουργικού.αν με την εξωτερική οθόνη δείχνει καλά τότε φταίει η οθόνη.

η κάρτα δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Στα καλα καθουμενα το επαθε? και να φανταστειτε η χρηση που του εκανα ηταν ιδιαιτερα ευλαβικη..........ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ SONY υπολογιστη,τουλαχιστον απο μερους μου.

Υπαρχει περιπτωση να εχει ξεκουμπωσει η καρτα γραφικων ? δεν ξερω λεω εγω τα δικα μου......

Δημοσ.

Τι να δοκιμασω? την εξωτερικη οθονη που μου ειπες ε ?

Πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για να συνδεσω την οθονη ?

Δημοσ.

Τι να δοκιμασω? την εξωτερικη οθονη που μου ειπες ε ?

Πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για να συνδεσω την οθονη ?

όχι δεν κάνεις κάποια ρύθμιση.

μόνο το καλώδιο να είναι vga και να έχεις κάποια οθόνη που να έχει υποδοχή vga για να μπορείς να το ελένξεις

Δημοσ.

Απο ανοιξε -κλεισε εχει κανει ελαχιστα,αλλοι τα λιωνουν.Μηπως εχει ξεκουμπωσει η καλωδιοταινια? Ξεκουμπωνει ευκολα απο καποιο τρανταγμα ισως ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...