Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λιγο πιο πριν γραφεις οτι ειναι stealth και τωρα λες οτι δεν ειναι? τελικα ειναι ή δεν ειναι; γιατι το συγκεκριμενο παιχνιδια απο οτι εχω αντιληφθει αν εξαιρεσεις ελαχιστα σημεια μονο stealth δε το λες και φυσικα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα γνωστα metal gear που ολοι ξερουμε 

επισης περα απο το revengeance , και αυτο με το ζορι, δε ξερουμε τι αλλο σκοπευει ο kojima να κυκλοφορησει στο pc

• Moderators
Δημοσ.

Το δεύτερο, δες gameplay, καμια σχέση με tactical espionage action, hack and slash είναι, ενδιαφέρον φαίνεται αλλα όχι stealth με την καμια.

Συμφωνώ. Έχοντας τερματίσει το Revengeance στo PS3 ενός φίλου, μπορείς να κάνεις stealth (σε ένα σημείο ειδικά χρειάζεται), αλλά κατά τ'άλλα, πιο γρήγορα τελειώνεις σφάζοντας.

Δεν είναι stealth game.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτη τη περιοδο εχω κολησει με first person stealth παιχνιδια.Γενικα ειμαι λατρης του stealth αλλα αυτο το καιρο δε ξερω πως,η ορεξη μου τραβαει αυτο το ειδος που προανεφερα.Μπορειτε να μου προτεινετε οποια πιστευετε οτι μπορει να μου αρεσουν;Παραθετω τη λιστα με αυτα που ηδη εχω παιξει.

far cry 3 (παιχνιδαρα)

far cry  3 blood dragon

metro last light (καλα στοιχεια,αλλα αρκετα δυσκολο)

metro 33 (οχι κατι το ιδιαιτερο)

deus ex human revolution -missing link (παρα πολυ καλο)

dishonored (πολυ ωραιο)

chronicles of riddick (παιχνιδι χανομαι και δε ξερω που παω,επισης περιεχει πολυ λιγο stealth)

crysis 3 (μου αρεσε πολυ)

Νομιζω αυτα ειναι ολα κι ολα.Δε ξερω αν εχω ξεχασει καποιο.Θα περιμενω τις απαντησεις σας.Βασικη προυπουθεση ειναι το παιχνιδι να μην ειναι παλιο (δηλαδη του Playstation 2 ας πουμε).

Επισης θα με ενδιεφεραν ακομα και παιχνιδια που δεν ειναι stealth σε ολη τους τη διαρκεια.

Εχτες εβλεπα το call of  duty ghosts που εχει μια -δυο πιστες stealth μεσα αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο κομματι,εκτος κι αν κανω λαθος.

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Αυτη τη περιοδο εχω κολησει με first person stealth παιχνιδια. Γενικα ειμαι λατρης του stealth αλλα αυτο το καιρο δε ξερω πως,η ορεξη μου τραβαει αυτο το ειδος που προανεφερα. Μπορειτε να μου προτεινετε οποια πιστευετε οτι μπορει να μου αρεσουν; Παραθετω τη λιστα με αυτα που ηδη εχω παιξει.

Το ghost recon ειναι πολυ καλο και το αριστο splinter cell black list και τα 2 ειναι third person αλλα θα τα λατρεψεις
Δημοσ.

Αυτη τη περιοδο εχω κολησει με first person stealth παιχνιδια. Γενικα ειμαι λατρης του stealth αλλα αυτο το καιρο δε ξερω πως,η ορεξη μου τραβαει αυτο το ειδος που προανεφερα. Μπορειτε να μου προτεινετε οποια πιστευετε οτι μπορει να μου αρεσουν; Παραθετω τη λιστα με αυτα που ηδη εχω παιξει.

κανένα από τα παιχνίδια που έβαλες δεν είναι stealth. ΟΛΑ είναι απλά fps.

Τα μόνα καθαρά stealth games που μπορώ να σκεφτώ είναι η σειρά Splinter Cell (που όμως είναι 3rd person shooter) και το Project IGI

Δημοσ.

κανένα από τα παιχνίδια που έβαλες δεν είναι stealth. ΟΛΑ είναι απλά fps.

Τα μόνα καθαρά stealth games που μπορώ να σκεφτώ είναι η σειρά Splinter Cell (που όμως είναι 3rd person shooter) και το Project IGI

To deus ex hr και το dishonored μια χαρα stealth ειναι.Σιγουρα παντως δεν ειναι fps.

Δημοσ.

To deus ex hr και το dishonored μια χαρα stealth ειναι.Σιογουρα παντως δεν ειναι fps.

Έχει δίκιο, αναφερόμουν βασικά στον κύριο όγκο της λίστας... βλ. farcry,crysis και metro.

Δημοσ.

Τα Ηitman ξεχάσατε να τα αναφέρετε ή δεν τα γνωρίζετε?
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε FPS stealth παιχνίδι;

Εχω παιξει τα

Dishonored

Μetro last light

Metro 2033

Dues ex human revolution

Crysis 3

Far cry 3

Far cry blood dragon

Thief (το παιζω τωρα)

Δε ξερω αν εχω ξεχασει καποιο αλλα οπως λεει και ο τιτλος ζηταω παιχνιδια πρωτου προσωπου που να εχουν μεσα stealth (οχι απαραιτητα να ειναι ολο το παιχνιδι,απλα να υπαρχει σε καποια κομματια του παιχνιδιου).Γνωριζετε αλλους τιτλους εκτος απο αυτους;

ΥΓ:Τα stalker μη κανετε το κοπο να τα αναφερετε (πολυ χαλια) καθως το ιδιο ισχυει και για τα sniper ghost warrior αλλα και sniper elite καθως δεν ειναι αυτο που ζηταω.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

το πρόσφατο Tom Clancy's Blacklist, δεν το έχω παίξει ακόμη, άλλα είχα ακούσει/διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το παιχνίδι εν γένει και τις προσεγγίσεις (full stealth Included)

Δημοσ.

Προσφατα τελειωσα το mark of the ninja (το εγραψε και ενας αλλος φίλος) , το παιχνιδι ειναι ΑΨΟΓΟ και μπορεις να το κανεις οσο δυσκολο θελεις (ιδιως αν κυνηγήσεις ολα τα achievements)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...