vagelis81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 θα βγει και για pc, το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι stealth, δε μοιαζει με τα υπολοιπα metal gear By the way μηπως ηερουμε ημερομηνια αφιξης για το συγκεκριμενο παιχνιδι;Για pc παντα
haris013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλησπέρα ,sry για το bump αλλά ψάχνω κανα καλό game όπως τη σειρά hitman(τα έχω τερματίσει όλα ) και γενικά θέλω το game να έχει ενδιαφέρον,να σε κρατάει. έχετε να μου προτείνεται κάποιο? να μην είναι και αρχαίο(όπως τα thief) να ψιλοβλεπεται οσο αφορα τα graphics.(πχ τα γραφικά του hitman contracts αντε και του silent assasin ήταν οκ οχι ομως κατι χειροτερο απο αυτό) τα splinter cell λενε τπτ?
Despotas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν δεν έχεις παίξει τα Spinter Cell, ειδικά τα 3 πρώτα, πραγματικά χάνεις. Τα προτείνω με κλειστά μάτια και τα γραφικά στέκουν μια χαρά.
haris013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν δεν έχεις παίξει τα Spinter Cell, ειδικά τα 3 πρώτα, πραγματικά χάνεις. Τα προτείνω με κλειστά μάτια και τα γραφικά στέκουν μια χαρά. ποιο είναι το καλύτερο απο τα 3 πρώτα?
Despotas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Θα έλεγα το 3 αλλά καλύτερα να τα παίξεις όλα αν μπορείς.
haris013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Θα έλεγα το 3 αλλά καλύτερα να τα παίξεις όλα αν μπορείς. το chaos theory λες?
vagelis81 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε αλλα στον φιλο haris απο splinter cell εχω να προτεινω το conviction.Προσωπικη γνωμη ειναι οτι ειναι το καλυτερο splinter cell μεχρι τωρα.Βασικο στοιχειο που το κανει να υπερτερι των αλλων ειναι οτι δεν κινεισαι σε μια συγκεκριμενη διαδρομη για να εξολωθρευσεις τους "κακους" αλλα βρισκεσαι σ εναν χωρο και αποφασιζεις εσυ το πως θα κινηθεις και το που θα πας.Επισης ακομα και αν γινεια αντιληπτος μπορεις να ξανακρυφτεις και να αφησεις τους αλλους να σε ψαχνουν.Στοιχειο που το συναντας και στο hitman absolution,dishonored,far cry 3.Επισης καλυτερα γραφικα απο τα υπολοιπα.Θα σου συνιστουσα να το δοκιμασεις.Και εγω ειμαι λατρης της σειρας και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο!
Despotas Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε αλλα στον φιλο haris απο splinter cell εχω να προτεινω το conviction.Προσωπικη γνωμη ειναι οτι ειναι το καλυτερο splinter cell μεχρι τωρα.Βασικο στοιχειο που το κανει να υπερτερι των αλλων ειναι οτι δεν κινεισαι σε μια συγκεκριμενη διαδρομη για να εξολωθρευσεις τους "κακους" αλλα βρισκεσαι σ εναν χωρο και αποφασιζεις εσυ το πως θα κινηθεις και το που θα πας.Επισης ακομα και αν γινεια αντιληπτος μπορεις να ξανακρυφτεις και να αφησεις τους αλλους να σε ψαχνουν.Στοιχειο που το συναντας και στο hitman absolution,dishonored,far cry 3.Επισης καλυτερα γραφικα απο τα υπολοιπα.Θα σου συνιστουσα να το δοκιμασεις.Και εγω ειμαι λατρης της σειρας και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο! Σεβαστή η γνώμη σου, άλλωστε σε φόρουμ είμαστε. Έχοντας παίξει όλη τη σειρά, άποψη μου είναι πως το Conviction πάντως είναι πιο action από τα προηγούμενα που ήταν καθαρά stealth. Πόσες φορές χρησιμοποίησες το night vision goggles στο Conviction? Υπήρχαν σημεία που μπορούσας να γίνεις Ράμπο κάτι που σαφώς δεν έβλεπες στα προηγούμενα. Μόνο με stealth έβγαιναν τα παλαιότερα γι΄ αυτό πιστεύω πως έγιναν τόσο δημοφιλή. Όσο για τα γραφικά σαφώς είναι καλύτερα μια και κυκλοφόρησε το 2010.
Oroku Saki Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Φετος θα βγουν 2 stealth παιχνιδια. Το ενα ειναι το splinter cell black list που βγαινει στις 7 Αυγουστου και το αλλο ειναι το Metal gear revengeace το οποιο ανακοινωθηκε για pc την Παρασκευη. Απο 2014 μεχρι 2015 περιμενουμε αλλα 3 stealth παιχνιδια (Thief 4 Metal gear 5 &Metal gear ground zeroes). Αυτα προς το παρον. 1
haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Φετος θα βγουν 2 stealth παιχνιδια. Το ενα ειναι το splinter cell black list που βγαινει στις 7 Αυγουστου και το αλλο ειναι το Metal gear revengeace το οποιο ανακοινωθηκε για pc την Παρασκευη. Απο 2014 μεχρι 2015 περιμενουμε αλλα 3 stealth παιχνιδια (Thief 4 Metal gear 5 &Metal gear ground zeroes). Αυτα προς το παρον. thnx για τα ινφο,το metal gear θα εχει το επικό gameplay που ειχαν οι παιχνιδάρες παλια στις κονσολες ή απλά εκμεταλευονται το ονομα ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το δεύτερο, δες gameplay, καμια σχέση με tactical espionage action, hack and slash είναι, ενδιαφέρον φαίνεται αλλα όχι stealth με την καμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα