Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα ενώ παίζω κανονικά games όπως Crysis 3 StarCraft 2 και αλλα πολλά όταν παίζω online games όπως LoL μου Freezari σε άκυρες στιγμές και για να ξεκολλήσει μονο με restart ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα ενώ παίζω κανονικά games όπως Crysis 3 StarCraft 2 και αλλα πολλά όταν παίζω online games όπως LoL μου Freezari σε άκυρες στιγμές και για να ξεκολλήσει μονο με restart ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ?

από υγεία σκληρού δίσκου πως πάς;;κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε screenshot με τα αποτελέσματα.

έλενχο για ιούς έχεις κάνει με malwarebyte;;

θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει ποτέ;

κάνε αυτά και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Yep σε όλα είμαι ok και σε σκληρός και σε ιούς και σε θερμοκρασίες το περίεργο για εμενα είναι ότι το κάνει μονο στα online games :/

Δημοσ.

ανέβασε φωτό με το hwmonitor να δούμε θερμοκρασίες και λοιπα.

μετά πρέπει να ελένξεις της μνήμες με Memtest.

πες λίγο το συστημά σου.

Δημοσ.

εχθές τους έκανα update

> Μητρική : Gigabyte Z77X-D3H

> Chipset : Intel Ivy Bridge

> Επεξεργαστής : Intel Core i7 3770K @ 3500 MHz

> Φυσική Μνήμη : 8192  MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )

> Κάρτα Γραφικών : AMD Radeon HD 7800 Series

Δημοσ.

Δοκιμασε τα εξης

-Ενημερωσε τους εξης drivers,GPU,chipset και καρτας ηχου,καρτα δικτυου ειπες οτι εκανες

-Ενημερωσε η εγκατεστησε απο την αρχη τον FlashPlayer

-Πηγαινε στη Διαχειριση Συσκευων-Προβολη-Ποροι κατα τυπο-Αιτηση Διακοπης(IRQ)(στο treeline).Kοιταξε κατω κατω αν καρτα γραφικων,ηχου και δικτυου εχουν το ιδιο IRQ.Αν ναι πηγαινε στο bios και βαλε(η ξαναβαλε)τις default ρυθμισεις.Αν οχι δεξιοτικαρε καθε ενα χωριστα Ιδιοτητες-Ποροι τσεκαρε αν υπαρχουν διενεξεις και ποιες

-Καθαρισε και κανε defrag μητρωο(για το δευτερο χρειαζεται επανεκκινηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...