Devil666 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα ενώ παίζω κανονικά games όπως Crysis 3 StarCraft 2 και αλλα πολλά όταν παίζω online games όπως LoL μου Freezari σε άκυρες στιγμές και για να ξεκολλήσει μονο με restart ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ?
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα ενώ παίζω κανονικά games όπως Crysis 3 StarCraft 2 και αλλα πολλά όταν παίζω online games όπως LoL μου Freezari σε άκυρες στιγμές και για να ξεκολλήσει μονο με restart ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ? από υγεία σκληρού δίσκου πως πάς;;κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε screenshot με τα αποτελέσματα. έλενχο για ιούς έχεις κάνει με malwarebyte;; θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει ποτέ; κάνε αυτά και μετά βλέπουμε.
Devil666 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Yep σε όλα είμαι ok και σε σκληρός και σε ιούς και σε θερμοκρασίες το περίεργο για εμενα είναι ότι το κάνει μονο στα online games :/
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ανέβασε φωτό με το hwmonitor να δούμε θερμοκρασίες και λοιπα. μετά πρέπει να ελένξεις της μνήμες με Memtest. πες λίγο το συστημά σου.
Devil666 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εχθές τους έκανα update > Μητρική : Gigabyte Z77X-D3H > Chipset : Intel Ivy Bridge > Επεξεργαστής : Intel Core i7 3770K @ 3500 MHz > Φυσική Μνήμη : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Κάρτα Γραφικών : AMD Radeon HD 7800 Series
darkheretic Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δοκιμασε τα εξης -Ενημερωσε τους εξης drivers,GPU,chipset και καρτας ηχου,καρτα δικτυου ειπες οτι εκανες -Ενημερωσε η εγκατεστησε απο την αρχη τον FlashPlayer -Πηγαινε στη Διαχειριση Συσκευων-Προβολη-Ποροι κατα τυπο-Αιτηση Διακοπης(IRQ)(στο treeline).Kοιταξε κατω κατω αν καρτα γραφικων,ηχου και δικτυου εχουν το ιδιο IRQ.Αν ναι πηγαινε στο bios και βαλε(η ξαναβαλε)τις default ρυθμισεις.Αν οχι δεξιοτικαρε καθε ενα χωριστα Ιδιοτητες-Ποροι τσεκαρε αν υπαρχουν διενεξεις και ποιες -Καθαρισε και κανε defrag μητρωο(για το δευτερο χρειαζεται επανεκκινηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα