Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

έχω σηκώσει μια σελίδα σε wordpress και πάνω στο menu μου έχω βάλει ένα κουμπάκι με απλό redirect για κάποιο link.
Τώρα θα ήθελα να σηκώσω κάπου μέσα στον server μου κάποιο slideshow ή photo album που να μπορεί να ανανεώνεται συνέχεια απο νέες φωτογραφίες και νέα slides.

Δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι αυτό(σε τι κώδικα και την πλατφόρμα κλπ)

ένα οποιοδήποτε photo album & slideshow (ας είναι και ξεχωριστές εφαρμογές το καθένα).

θα ήθελα να έχει δικό του panel μια ξεχωριστή δηλαδή εφαρμογή μόνο για αυτή την δουλειά και να είναι πλήρως άσχετα με όλα τα υπόλοιπα.

επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο θα ήθελα αν υπάρχει να μου δοθεί κάποιο link και κάποιο installation manual.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!

Δημοσ.

Μιας και έχεις στήσει την σελίδα σου σε wordpress, μία λύση θα ήταν να φτιάξεις ένα category slideshow. Και σε κάθε post να ανέβαζες την φωτογραφία για το slideshow. Άρα κάνοντας αυτό έχεις είδη την διαχείριση των φωτογραφιών για το slideshow. Άρα το επόμενο βήμα είναι να βρεις να jquery plugin για slideshow. Κάθε ένα από αυτά τα plugins συνήθως έχουν οδηγίες χρήσεως και παραδείγματα. Ένα από αυτά είναι το Link.png Site: http://dev7studios.com/nivo-slider/">nivo-slider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...