Cyberdemon87 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οποτε ετσι απλα ξεγραφεται η τηλεοραση που ειχα στο μυαλο μου να παρω αμεσα. Αντε παλι απο την αρχη δηλαδη... Για προτεινετε ρε παιδια γιατι εχω μεινει ετσι....
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Επειδη μπηκε ενας εδω μεσα και ειπε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ χωρις καμια αιτιολογια δεν σημαινει οτι ειναι απαραδεκτη και ουτε την ξεγραφεις ετσι απλα. Δηλαδη αν μπαινει ο καθενας εδω μεσα και λεει μπουρδες χωρις να αιτιολογει στο τελος δεν θα παρεις καμια. Ας μας πει το παλικαρι μετα που ξερει ποια κανει για gaming για να παρεις μια.
Cyberdemon87 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Απλα εψαξα και εγω και ειδα και καποια videos που εχει τρομερο lag σε σημειο που δεν μπορεις να παιξεις. Γι'αυτο και ζηταω μερικες ακομα προτασεις.
graphist83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Παρέθεσε μας λίγο κάποιο από αυτα τα βίντεο. Καθώς τα 35+ms δεν τα λες τρομερό lag.
Cyberdemon87 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Απο οτι διαβασα η 6030 εχει γυρω στα 50ms. Να και τα video:
graphist83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μου κάνει όμως ιδιαίτερη εντύπωση που παρόλο που έχει κάνει τόσες αλλαγές στην συνδεσμολογία - ανάλυση - και mode (game - pc mode). Δεν Παρατηρήθηκε καμία αλλαγή στην συμπεριφορά. Που οταν η tv μπαίνει σε pc η game mode ρίχνει το lag πολύ χαμηλότερα. H 6030 εχει περίπου 40ms +-5 ms. Στην πράξη το game mode εχει ορατή διάφορα. Οπως πχ εδω Και τα 40ms μερικους τους τρομάζουν πρακτικά ομως σε σχέση με ενα monitor δείτε ποιες οι διάφορες: Ενοχλεί τόσο? Παιζει πολυ ρολο να γινει και rename το HDMI σε PC. Αυτο το κανει ακομα ταχυτερο στην αποκριση. Παταμε source, παμε πανω στο HDMI και παταμε tools. Αλλαγη ονοματος - > PC. Στην τελικη δεν νομιζω να βρεις κατι σε αυτα τα χρήματα. Πχ να δουμε και την νεα F6100 πως τα παει. Για πολυ χαμηλό lag φημίζονται και οι panasonic. Παντως LG ουτε για πλακα. 1
Rockavlon Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ακουσε με και μην τη παρεις,τη πατησα που την εκθειάζουν ολοι(που φυσικα οι πιο πολλοι δεν την εχουν καν) και απο τοτε εκοψα το online gaming,ειδικα στα Online fps εινα unplayable,τι rename σε Pc εβαλα, τι game mode προκοπη δεν ειδα .Για ταινιες fullhd ειναι καλουτσικη για τα λεφτα της,χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο και Το Media player ειναι καλο,στα μειον επισης οτι εχει μονο 2 hdmi.
graphist83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έχεις να προτείνεις κατι στον άνθρωπο που να είναι ''playable''.. Εγω προσωπικά δεν εχω μονο την 6030 αλλα σχεδόν ολες απο ολες τις εταιρίες στην διάθεση μου για δοκιμες. Να είμαι ειλικρινής games δεν παιζω. Αλλα και πελάτες να μου παραπονιούνται για αυτο δεν εχω. Κάντε δόκιμες παιδια και πράξτε ανάλογα. Τι να πω παρτε και την κονσολα μαζι σε συνεννόηση με καποιο κατάστημά να την δοκιμάσετε. Δεν θα σας πουν οχι.
breezernik Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 εγω φιλε μου πριν μερικες μερες πηρα δωρο του αδελφου μου την samsung 40f6100 στα 549 που την ειχε προσφορα ο κωτσο με home cinema η οποια ειναι και καινουριο μοντελο και εχει μεινει εντυπωσιασμενος..για μενα η συγκεκριμμενη ειναι value for money παντως
Cyberdemon87 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Επισης διαβασα οτι το game mode της 6030 αν και παιζει πιο ομαλα, ριχνει αρκετα την ποιοτητα/ευκρινεια της εικονας. Για την "αντιπαλο" Toshiba 46TL938G τι εχετε να πειτε στο θεμα lag? Διαβασα οτι εχει περιπου γυρω στα 30ms απλα λεω αν καποιος την εχει να μου πει καλυτερα που την δουλευει. Μηπως παω σε αυτην. Αλλη επιλογη μετα ειναι η Samsung UE EH5000 η οποια εχει περιπου 20ms οποτε ειναι ιδανικη για gaming και εναι 50Hz αλλα δυστηχως δεν ειναι ουτε smart ουτε 3D και βρισκεται περιπου στην ιδια τιμη με τις αλλες που ειναι. Για πειτε.. Edit: Φιλε breezernik αυτη που προτεινεις στις 46'' που θελω εγω, ξεκιναει απο 880 ευρω οποτε δυστηχως δεν... Ως 700 μπορω να δωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα