Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γεια χαρα. Επειδη ειμαι παντελως ασχετος απο τηλεορασεις θελω την βοηθεια σας. Δεν ξερω τιποτα απο τεχνολογιες Plasma/LED/LCD κλπ, μονο οτι τις λενε ετσι λογω αρχιτεκτονικης αλλα απο εκει και περα τιποτα. Απο αυτα που εχω διαβασει κλεινω προς LED/LCD καθως οι Plasma λενε πως θελουν "στρωσιμο" που δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω.Στα χρηματα ας πουμε εως 700 ευρω. Το μεγεθος (ιντσες) οσο μεγαλυτερο γινεται (και τουλαχιστον 42'' και πανω). Προτιμω βεβαια να δωσω λεφτα π.χ. για μια 42''αρα που λεει ο λογος αν ειναι καλυτερη παρα να παρω με τα ιδια λεφτα 50''αρα και να ειναι υποδεεστερη. Θα με ενδιεφερε αν ειχε και 3D κλπ.Με ενδιαφερει η ευκρινια πρωτα, τα χρωματα και ισως και ο ηχος (θα συνδεσω τα logitech 5.1 του υπολογιστη μαλλον). Και Full HD αλλα αυτο εννοειται μαλλον πλεον.Η τηλεοραση κατα κυριο λογο θα χρησιμοποιεται για οθονη του PC (gaming, browsing, ταινιες, κ.α. + PS3) που θα ειναι συνδεμενενη με ενα μακρυ HDMI.Η τελευταια μου τηλεοραση ηταν η SONY KDL-40U2000 αλλα δυστηχως οχι πια. Ιδια χρηση εκανα, PC δηλαδη κυριως και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Τηλεοραση γενικα βλεπω παρα πολυ σπανια. Παρε οθονη τοτε θα μου πεις. Οχι θελω TV. Καλο θα ηταν επισης να παρεχεται και ενα "καλο" service/εγγυηση, δηλαδη 0 pixel και παει λεγοντας, αν υπαρχει κατι τετοιο.Αν καποια αξιζει πραγματικα τα λεφτα της και ξεπερναει για λιγο τα 700 ευρω δεν πειραζει, πειτε την και αυτην. Αποσταση θεασης 2,5 μετρα περιπου. Κατα προτιμηση SONY.Και αυτο λογω του οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος με την προηγουμενη και αλλες που εχω δει σε φιλους αν και πιο καινουριες, Samsung, Toshiba, Panasonic κλπ δεν μου αρεσε η εικονα και η ευκρινινα τους, βεβαια παιζουν παρα πολλα ρολο εκτος απο την μαρκα, αλλα απλα λεω.Κατι επισης πολυ σημαντικο!Επειδη κατι πηρε το ματι μου για καταναλωση και σκοπευω την TV να την εχω αναμενη σχεδον ολη την μερα, καθε μερα, δεν θελω να καταναλωνει παρα πολυ και να μου ερθει μετα κανενα ουρανοκατεβατο ποσο απο την ΔΕΗ! Αυτο ειναι πολυ σημαντικο αυτο για την τελικη επιλογη. Αν και νομιζω πιο πολυ απευθυνεται για Plasma αλλα το αναφερω οπως και αν εχει. Αν γινεται βαλτε links απο skroutz η αλλα site. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μια και σ' ενδιαφέρει να είναι Sony, για κοίτα αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KDL-42W650.html
Cyberdemon87 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστω. Βασικα πρεπει να κανω την αγορα καπως αμεσα οποτε και Sony να μην ειναι δεν με πειραζει τοσο. Αρκει να ξερω οτι ειναι καλη για την τιμη/αποδοση. Οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε προτεινετε μου και καποιες ακομα για να αποφασισω. Πανω απο 40'', οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα. Σας ευχαριστω.
graphist83 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν πας σε 40'' επεσε η καινούργια Samsung 40F6400 στα 699€ Ειναι εισαγωγική στα 200Hz (100 εγγενή). Smart, dual core cpu, μπαινει παντου, παιζει τα παντα απο USB και εχει πολυ καλο connectivity με smartphones, ΝAS, tablets κτλ. Μαλιστα ειναι μοντέλο 2013 και εχει πολυ καλές κριτικές.Αν θες να πας σε 46'' Εχουν βγάλει οι Κωτσοβολοι την 46ΕΗ6030 περσινό μοντελο αλλα διαθέσιμο, στα 599€. Επισης στα 200Hz (100 εγγενή) αλλα οχι smart. Στα θετικά ειναι full array led οποτε εχει και καλη ομοιομορφία φωτισμου και χαμηλο clouding. Στα μειον ειναι πιο παχιά πισω.Για Sony θα περιμένεις τα νεα μοντελα triluminos απο τελη Μαιοι και εαν. Παντως απο τιμες δεν θα σου αρεσουν και τοσο.. 1
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παντως απο τιμες δεν θα σου αρεσουν και τοσο.. Οι Sony (ειδικά όταν πρόκειται για καινούργια μοντέλα) στον τομέα των τιμών...
Cyberdemon87 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καμια ακομη προταση; Δεν με πειραζει να ειναι και περσινο μοντελο.
Cyberdemon87 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Sorry για το double post.Γενικα κλεινω μαλλον η προς την Toshiba 46TL938G η προς την Samsung UE46EH6030.Θα ηθελα να μου πειτε ποια θα περνατε απο τις δυο και γιατι.Ευχαριστω.
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Η Toshiba δεν εχει γυαλια ενω η Samsung εχει 2 ζευγαρια. Πολυ καλυτερο media player η Samsung και εικονα και 100hz πραγματικα αλλα δεν ειναι smart ενω η Toshiba ειναι. Επισης ειναι φθηνοτερη και οπως ειπε και ο graphist σ'ενα αλλο θεμα αν θυμαμαι καλα στον Κωτσοβολο πρεπει να παιζει στα 599 αλλα καλυτερα ας μας το επιβεβαιωσει ο ιδιος. 1
graphist83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ναι στους Κοτσοβωλους την εχουν (οσο θα εχουν) 599€. Τωρα για το smart της toshiba μην τρελαίνεστε και τοσο.. Και να μην το ειχε...
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα χαλαρά την 6030. Αλλά αν θέλεις να είναι και smart, θα σου πρότεινα αυτήν, η οποία όμως ξεπερνάει το όριο που έχεις βάλει. http://www.skroutz.gr/s/1567848/Samsung-UE46ES6100.html
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κι εγω για την 6030 λεω αλλα αν ειναι ν'ανεβει για την es6100 καλυτερα να δωσει 70 παραπανω και να παει στην F6400.
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δίκιο έχεις και εγώ αν αγόραζα τώρα 46αρα smart, θα προτιμούσα την F6400. Ανεβαίνει όμως το κόστος αρκετά πάνω απ' τα 700 ευρώ που έχει βάλει λίγο πολύ σαν βάση ο ts. Απ' την άλλη, τηλεόραση δεν αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο, οπότε...Καλό είναι πάντως να της ρίξει μια ματιά. http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html
Cyberdemon87 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ευχαριστω αλλα και τα 700 που μπορω να δωσω ειναι ηδη πολλα για εμενα. Οποτε μαλλον θα καταληξω με την 6030. Το θεμα ειναι επειδη οπως ειπα θα χρησιμοποιειται πιο πολως ως monitor του pc και για πολυ gaming/ταινιες, απο lag πως παει;
Rockavlon Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ευχαριστω αλλα και τα 700 που μπορω να δωσω ειναι ηδη πολλα για εμενα. Οποτε μαλλον θα καταληξω με την 6030. Το θεμα ειναι επειδη οπως ειπα θα χρησιμοποιειται πιο πολως ως monitor του pc και για πολυ gaming/ταινιες, απο lag πως παει; Μην παρεις με τιποτα την 6030 για gaming ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα