Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω στη δημιουργία μιας δυναμικής λίστας σε μια android εφαρμογή. Θέλω λοιπόν να έχω μια λίστα και ένα κουμπί add στο οποίο αν πατήσει ο χρήστης θα εμφανίζεται ένα dialog box όπου θα εισάγει name και phone και πατώντας το οκ η λίστα θα ενημερώνεται αυτόματα  με μια νέα καταχώρηση όπου θα εμφανίζεται το όνομα και το τηλέφωνο που πληκτρολογήθηκαν(με μορφή item-subitem?). Γνωρίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω έναν cursor αλλά δεν ξέρω ποιον και πως διοτι θέλω κάθε φορά να προσθέτω ουσιαστικά 2 στοιχεία (strings) στην ίδια γραμμή..Επίσης η υλοποίηση της λίστας θα γίνει μέσα στο onCreateDialog του dialog box και ακομα πιο συγκεκριμένα στο .setPositiveButton? πολύ tricky μου φαίνεται και ίσως να υπάρχει ποιο ευκολος τροπος υλοποίησης.

Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει κάποια μορφή βοήθειας, θα το εκτιμούσα απεριόριστα!

Δημοσ.

Η κλάση cursor χρησιμοποιείται αν έχεις τα δεδομένα σου σε βάση δεδομένων.

Αλλιώς, αν έχεις τα δεδομένα σου σε πίνακα (ή List) χρησιμοποιείς την κλάση ArrayAdapter.

Ψάξε κι αν συνεχίσεις να μην καταλαβαίνεις, πες μου να σου εξηγήσω πιο αναλυτικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...