Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που να είχε και δυνατότητα για search το forum...

...oh wait

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ενώ ήμουν έτοιμος να ποστάρω: «Στείλτε p.m. στον ThReSh, είναι ειδικός επί τού θέματος.», την τελευταία στιγμή έκανα πίσω...

• Like 1
Δημοσ.

Ειδικός στο καθάρισμα οθονών ή υποδείξεων σωστής χρήσης του forum?  :P  :P

Η μπηχτή μου - αν τελικώς αποφάσιζα να τη ρίξω - θα είχε να κάνει με το πρώτο, διότι ξέρω ότι τρελαίνεται να λέει τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα και, χωρίς έχω ξεκαθαρίσει το λόγο, γουστάρω να τον κάνω να τρελαίνεται! :-D  :-D  :-D  

• Like 2
Δημοσ.

ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο πανάκια με μικρό ίνες. Αυτά που καθαρίζουν τα γιαλιά οράσεως. Ενα στεγνό και ένα νοτισμένο με νερό .

Θα ψάξω να βρώ παλαιότερο post μου τι κάνει το Ajax.

Edit: το βρήκα:

http://www.insomnia.gr/topic/451125-λεκέδες-σε-plasma-tv/?hl=%20λεκεδες%20%20plasma

Δημοσ.

νεράκι, επισης μια οθονη υπολογιστη δεν ειναι το ιδιο με μια οθονη κινητου ή ταμπλετ που υπαρχει γυαλι ή πλαστικο. Νερο λοιπον για να ειστε σιγουροι πως δε θα βρεθειτε προ εκπληξεων ειδικα στις οθονες λαπτοπ και υπολογιστων, στα υπολοιπα αντε και λιγο πρασινο σαπουνι

Δημοσ.

σε οσα σχετικα θεματα υπαρχουν στο φορουμ, σχετικα με καθαρισμο οθονων tft, μαλλον οι πιο σωστες προτασεις ειναι με πανακια (στυλ γυαλιων ή μικροινων) και αποσταγμενο νερο.. παρολα αυτα οι αποψεις ειναι πολλες.. πολλοι χρησιμοποιουν αζαξ, οινοπνευμα.. αλλοι δεν ειχαν ποτε προβλημα, αλλοι ειχαν..!

Δηλαδη, αν και εχουν ανοιξει πανω απο 10 σχετικα θεματα, δεν εχει βγει ενα επιβεβαιωμενο συμπερασμα (ή και τεκμηριωμενο)..

Γι αυτο δοκιμασα να ξανανοιξω σχετικη κουβεντα..

Επισης εγω ρωταω ταυτοχρονα και για τις οθονες ταμπλετ και κινητων που δεν βρηκα καποιες πληροφοριες..

Αυτες λογικα δεν εχουν και μεγαλο προβλημα, αλλα δεν ξερω σιγουρα..Μηπως εχουν καποια απιστρωση που θα επρεπε να την προσεξουμε;; Ή απλα εχουν γυαλι/τζαμακι και τιποτα απο πανω;

Αληθεια, απεσταγμενο νερο που βρισκουμε;

Δημοσ.
Αληθεια, απεσταγμενο νερο που βρισκουμε;

σε super market,βενζινάδικα απιωνισμένο/απεσταγμένο το ίδιο είναι!τέτοια "μαγαζιά" έχουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω με αζαξ καθαριζω εδω και 2 χρονια...στο netbook μου εβαλα ενα ντεμεκ ειδικο και μαμηθηκε η οθονη!!!!!!

Δημοσ.

νερό ή αποσταγμένο νερό... βάζετε λίγο πάνω σε ενα πανάκι μαλακό και όχι τραχύ. για παράδειγμα μην την σκουπίσετε με χαρτί κουζίνας. οχι οτι θα πάθει κάτι αλλά καλύτερα με το μαλακό πανάκι.

Ξεχάστε τα καθαριστικά υπολογιστών..

PS εννοείτε ποτέ azax σε οθόνες ηλεκτρονικών .. εκτός και αν δεν τις λυπάστε..ή τις έχετε για πέταμα.

Δημοσ.

Εγώ εδώ και πολλά χρόνια καθαρίζω η με χαρτομάντιλα soft (είναι απαλά δεν αφήνουν χνούδια και με αυτά καθαρίζουν όλους τους φακούς σε γυαλιά κτλ)η με πανάκι που είναι και για τα γυαλιά οράσεως και πάντα με το υγρό που καθαρίζω και τα γυαλιά (το ζητάτε σε οπτικά κτλ).

Όπως επίσης το έχουν δοκιμάσει και πολλοί γνωστοί μου και σε κανέναν δεν έχει παρουσιαστή πρόβλημα με θαμπάδες φθορές κτλ..

Δημοσ.

με κατι νοτισμενα με καθαριστικο πανακια που πουλανε τα jumbo.

50λεπτα το πακετακι. 

Μου κραταει κανα μηνα, γιατι καθαριζω συχνα μιας και μετακινω καθημερινα το λαπτοπ.

Μολις τελειωσω με το λαπτοπ, με το ιδιο πανακι, καθαριζω κινητο και καμια φορα και τα γυαλια μου  :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν πειράζει που καθαρίζω την οθόνη της TV LED και είναι λίγο ζεστή??? Επίσης ψεκάζω απευθείας πάνω με ένα ειδικό σπρέι της HAMA προσέχοντας απλά να μην τρέξει μέσα στις άκρες της.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...