MasterX Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 παλια ερωτηση, πολλοι γνωστοι μου με ρωτανε, καθως εχουν ταση να μην προσεχουν και να βρωμιζουν τις οθονες.. Με τι καθαριστικα πιστευετε οτι ειναι καλο να καθαριζουμε τις οθόνες;;; Πρωτα των υπολογιστων (desktop, laptop, το ιδιο ειναι λογικα), καθως συνηθως λογω επιστρώσεων ειναι πιο ευαίσθητες.. Μετα, των ταμπλετ και των κινητων, που λογικα ειναι το ιδιο στυλ και ειναι πιο απροβληματιστες.. αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους ειναι:αζαξ, οινοπνευμα, ασετον, νερο.. συνηθως αραιωμενα σε μικρες ποσοτητες.. Τι ισχυει τελικα και πιο ειναι το καλυτερο για την καθε περιπτωση;;;
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αζαξ;;; Σκέτο καθαρό νεράκι, αποσταγμένο αν είναι δυνατόν.
Peperone Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 υπάρχουν ειδικά καθαριστικά σπρέυ για καθάρισμα οθονών. 2
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ασετόν;!! Ελαφρώς νοτισμένο με νερό πανάκι. Αν και οι οθόνες μου έχουν επιζήσει από επιθέσεις με ajax στο παρελθόν, δεν προτείνεται.
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 καθαρό νεράκι(να φύγουν τα "χοντρά") και μετά με μαλακό πανάκι με azax! 2
deesnider Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 αζαξ, οινοπνευμα, ασετον, Τι ημίμετρα είναι αυτά ρεεεε;;; Αμμοβολή απευθείας! Τίποτα δε θα μείνει... ...ούτε καν η συσκευή, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου topic... 4
MasterX Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εχω την εντυπωση οτι και τα ειδικά σπρεϋ ειναι μουφα..μηπως εχει δει κανεις τα συστατικα τους;
nimorio Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 τα καινούρια αντέχουν καλύτερα από τα παλιά στο αζαξ πάντως, παλιά πήγαινε η μανούλα να καθαρίσει για να μην πάθουν τπτ τα ματάκια μου και μετά είχα μια ωραιότατη λωρίδα ξεβαμένης οθόνης.. , τώρα δεν πολυνιώθουν, αλλά καλύτερα με νεράκι για πιο safe
MasterX Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) το νερο διαλυει ομως τις βρωμιες; πηγα να καθαρισω το ταμπλετ της ανηψιας μου και ειχε πιασει τοσο πραμα πανω που δεν νομιζω να καθαριζε με νερο.. η οθονη των ταμπλετ/κινητων πιστευω πως δεν εχει προβλημα οτι και να βαλεις πανω.. κανω λαθος; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2013 από MasterX
SupaCoopa Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Πανι με μικροϊνες. Αν οι βρωμιες δεν φευγουν ευκολα, ελαχιστα βρεγμενο με απεσταγμενο νερο. 3
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πανι με μικροϊνες. Αν οι βρωμιες δεν φευγουν ευκολα, ελαχιστα βρεγμενο με απεσταγμενο νερο. Ακριβώς αυτό. Ούτε ειδικά σπρεϋ, ούτε τίποτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 που να είχε και δυνατότητα για search το forum... ...oh wait 2
Havik Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οινοπνευμα, ασετον Αυτά τα δύο ξέχασε τα, υπάρχει περίπτωση να θαμπώσουν την οθόνη και τα πλαστικά μέρη αν έρθουν σε επαφή. Πάντως να πω την αλήθεια οινόπνευμα χρησιμοποιώ πότε πότε στο κινητό (λεωφορεία, τουαλέτες κτλ λερώνει πως και να το κάνεις), στο προηγούμενο είχε θαμπώσει η οθόνη, σε αυτό που έχω τώρα δεν έχει πάθει κάτι ακόμα. Για την οθόνη πανί με μικροϊνες ή κάποιο μαλακό χαρτί (όχι κουζίνας) και νερό, αν είναι πολύ βρώμικο τότε άζαξ για τα τζάμια. Για το απεσταγμενο δεν το είχα σκεφτεί μάλλον θα το κάνω με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα