Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, το nexus S μου 2 βδομαδες μετά το πέρας της εγγύησης του πέθανε! Έχω ένα ποσό να διαθέσω έως 350 το μέγιστο, αλλά επιθυμητό ποσό είναι γύρω στα 270-300 !

Εχω ψάξει αρκετά μπορώ να πω.. Είμαι ανάμεσα στα Galaxy S3 (353 euro απο κατάστημα στο Σκρουτζ), το LG Optimus 4X HD (282 ευρω), και το Sony Xperia T(288 ευρω).  Πραγματικά δε μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα τους, αλλά κυρίως ψήνομαι για ένα απο τα δύο πρώτα..  Πείτε μου ποιό να προτιμήσω και γιατί, και αν γνωρίζετε κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

εμένα επειδή με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα του κινητού θα προτιμούσα το xperia T, όχι μόνο λόγω Mp αλλά κυρίως λόγω του hardware που χρησιμοποιεί η sony.αισθητήρες κλπ.

Δημοσ.

Γιατί όμως όλοι αρνείστε το S3? βλέπω ότι υπερτερεί σχεδόν σε όλα, έστω κατ ελάχιστον.. Και ας σκεφτούμε ότι απο 700 ευρώ πλέον το παίρνεις μισό τιμής, ενώ τα άλλα πάνω κάτω βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο! Κι εγώ μαζί σας.. Ειδικά το LG , ακούγεται αστείο αλλά μου φαίνεται πιό εμφανίσημο.. αλλά εσείς γιατί το προτιμάτε;

Δημοσ.

Εγώ φίλος σου λέω η LG η S3.Πραγματικα το μονο που αξίζει στην sony πλεον είναι η κάμερα πλεονέκτημα το οποίο δεν με ικανοποιεί απο μονο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...