leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μου ήρθε μια ιδεα τώρα που καθόμουν, οτι ουτε ο Wolverine είναι super heroe! Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δύναμη, και τα νύχια του είναι τελείως τεχνητά!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μου ήρθε μια ιδεα τώρα που καθόμουν, οτι ουτε ο Wolverine είναι super heroe! Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δύναμη, και τα νύχια του είναι τελείως τεχνητά!! πράγματι το uber regeneration και τα claws πριν περάσουν το adamantium στο σκελετό ήταν κάτι συνηθισμένο... 7
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 πράγματι το uber regeneration και τα claws πριν περάσουν το adamantium στο σκελετό ήταν κάτι συνηθισμένο... Επίσης πολύ ανεπτυγμένες αισθήσεις. To όλο θέμα βέβαια είναι πως είναι μεταλλαγμένος, αλλά υπάρχει λόγος που λέγεται το είδος τους επιστημονικά (in-universe) Homo Superior.
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Επίσης πολύ ανεπτυγμένες αισθήσεις. To όλο θέμα βέβαια είναι πως είναι μεταλλαγμένος, αλλά υπάρχει λόγος που λέγεται το είδος τους επιστημονικά (in-universe) Homo Superior. Ειχε ο Wolverine ανεπετυγμένες αισθήσεις;; Σαν ποιές δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ειχε ο Wolverine ανεπετυγμένες αισθήσεις;; Σαν ποιές δηλαδή; όσφρηση 1000%... http://en.wikipedia.org/wiki/Wolverine_(comics) Regenerative healing factor, Superhuman senses, strength, agility, stamina, reflexes, and longevity Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από ThReSh
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ειχε ο Wolverine ανεπετυγμένες αισθήσεις;; Σαν ποιές δηλαδή; Και ακοή, αλλά συνήθως η όσφρηση του. Και στις ταινίες την δείχνουν (πιο λίγο). Aφού δεν ξέρεις/ψάχνεις βασικά πράγματα για τον χαρακτήρα, γιατί το παλεύεις...; :/ 1
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Aφού δεν ξέρεις/ψάχνεις βασικά πράγματα για τον χαρακτήρα, γιατί το παλεύεις...; :/ Ποτε δεν μου άρεσε σαν χαρακτήρας ο Wolverine ωστε να κάτσω να τον ψάξω περαιτέρω..Βέβαια εχω δει την ταινία του αλλα αυτό.
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αυτο το πανελ μου θυμισε εναν απο τους λογους που σταματησα να διαβαζω mainstream super-hero comics εδω και χρονια.
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αυτο το πανελ μου θυμισε εναν απο τους λογους που σταματησα να διαβαζω mainstream super-hero comics εδω και χρονια. Χαχαχα...Γιατί ετσι;; Πολύ mainstream ε;
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χαχαχα...Γιατί ετσι;; Πολύ mainstream ε; επιπεδο χιουμορ νηπιαγωγειου και με τους super-heroes συνεχεια να παιρνουν ακομη και την πιο σοβαρη κατασταση στην πλακα. και δυστυχως το να το παιζουν συνεχεια witty αρχισε να γινεται μοδα και στις ταινιες της Marvel, με αποκορυφωμα το Iron Man 3 στο οποιο ο τονος της ταιναις ηταν ανω-κατω, εξαιτιας αυτου.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά τι φλασία έφαγα τις προάλλες... Ταινία με thundercats υπάρχει;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 υπαρχει μια animated ? Εγώ ξέρω μόνο την παλιά και την σειρά του 2011. No animated movies...? Εκτός αν εννοείς το πιλοτικό 2πλό επεισόδιο της σειράς του 2011 σαν "ταινία". (Τhundercats = super-heroes now? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα