Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά... θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει... πως μπορώ να φτιάξω ένα τέτοιο παιχνίδι;;;;

Μόνο με flash μπορεί κάποιος να φτιάξει αξιόλογα τέτοια παιχνίδια;;;;;

Επίσης υπάρχουν εργαλεία που βοηθούν στην υλοποίηση ενός τέτοιου παιχνιδιού;;;;

Υπάρχουν βοηθήματα στο ίντερνετ, γιατί δεν βρίσκω και θεωρώ πως δεν έχουν τέτοια βοηθήματα για να μην καταλαβαίνει κάποιος τον κώδικα κτλ;;;;;

Δημοσ.

Βασικά θέλω να δω πως μπορεί να γίνει γενικότερα όλο αυτό... το αν θα είναι διαδικτυακό πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο σε σχέση με όλο το υπόλοιπο... εκτός και αν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Κάτι γρήγορο και πρόχειρο που έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου.

- Εκτελείς  μία συνάρτηση που επιστρέφει randomly έναν αριθμό από συγκεκριμένο εύρος τιμών (π.χ. 1 μέχρι 10). Κάθε αριθμός αντιστοιχεί σε κάποιο σύμβολο του slot machine. Επομένως, εκτελείς τη συνάρτηση τρεις φορές.

- Ελέγχεις αν το αποτέλεσμα επιστρέφει 2 ή 3 όμοια σύμβολα και ο χρήστης ανάλογα κερδίζει βαθμούς.

- Όλο αυτό, βέβαια, πρέπει να αποδοθεί και γραφικά. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό, εξαρτάται από τη γλώσσα / πλατφόρμα όπου θα το υλοποιήσεις.

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ήθελες να δεις ή αν έχω πέσει εντελώς έξω...

Δημοσ.

Όχι μια χαρά τα λές σε ευχαριστώ απλά ας πούμε αυτό μπορεί να γίνει μόνο με flash ή κάτι παρόμοιο ή διαφορετικά με java ή μπορεί να υλοποιηθεί κάτι και με τίποτα του style visual studio;;;;;

Δημοσ.

Σε όλα όσα ανέφερες μπορεί να υλοποιηθεί. Από εκεί και πέρα, εσύ θα επιλέξεις ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Π.χ. θες να είναι desktop παιχνίδι και αν ναι σε τι λειτουργικά συστήματα να παίζει? Θες να είναι διαδικτυακό και απλά να παίζει μέσω browser? Θες να παίζει σε κινητά? Οπότε ένα κριτήριο επιλογής είναι το πού θες να παίζει το παιχνίδι. Και ένα ακόμα στοιχείο είναι ποια γλώσσα / πλατφόρμα υλοποίησης σε βολεύει / γνωρίζεις περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...