Προς το περιεχόμενο

CyanogenMod + Insomnia app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν ζήτω συγγνώμη αν έχει συζητηθεί ξανά σε μια γρήγορη αναζήτηση που εκανα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Εδω και καποιες εβδομαδες έδωσα εκ νέου ζωή στο Samsung Galaxy S μου περνώντας του την CyanogenMod 10.1 M3/4.2.2. Ενα απο τα προβληματακια που έχουν παρουσιαστεί ειναι κάποιο bug με το Insomnia app το οποίο ενω κατεβαίνει σπό το store και εγκαθίσταται κανονικά και κάνω login, όταν το κλείνω και το ξανανοιγω βγάζει το μύνημα: σφάλμα το username η ο κωδικός δεν είναι σωστός και πρεπει να ξανακανω login. Έχω απεγκαταστησει και εγκαταστήσει ξανά την εφαρμογή δυο τρεις φορες, έχω ψάξει για να σβήσω αρχεία που ίσως μένουν μετα την απεγκατασταση αλλά δεν βρησκω κάτι. Επειδή το πρόβλημα παραμένει και δυστυχώς κανει την πλοήγηση σε μια αγαπημένη εφαρμογή πολύ δύσχρηστη και κουραστική, μήπως υπάρχει καμια ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ, χρησιμοποιώ το zte v967s με Android 4.2.1.. Επίσης την ίδια ακριβώς συμπεριφορά παρουσιάζει και το forumrunner το πιο είναι σχεδόν το ίδιο app (και υποστηρίζει το insomnia). Αν έχει κάποιος βρει λύση ας μας πει!!  (P. S.  μη μου πείτε να χρησιμοποιώ το browser, ψάχνω μια λύση για το πρόβλημα το συγκεκριμένο..)

Δημοσ.

Γενικά κι εγώ στο app έχω πολλά bugs τα οποία έχω αναφέρει κατά καιρούς. Είναι πολύ κακή η υποστήριξη του forum στο android και τουλάχιστον δεν δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το tapatalk.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ, χρησιμοποιώ το zte v967s με Android 4.2.1.. Επίσης την ίδια ακριβώς συμπεριφορά παρουσιάζει και το forumrunner το πιο είναι σχεδόν το ίδιο app (και υποστηρίζει το insomnia). Αν έχει κάποιος βρει λύση ας μας πει!!  (P. S.  μη μου πείτε να χρησιμοποιώ το browser, ψάχνω μια λύση για το πρόβλημα το συγκεκριμένο..)

Γενικά κι εγώ στο app έχω πολλά bugs τα οποία έχω αναφέρει κατά καιρούς. Είναι πολύ κακή η υποστήριξη του forum στο android και τουλάχιστον δεν δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το tapatalk.

Ενημερώνω και εδώ ότι οι υπάρχουσες εκδόσεις για android και iOS δεν υποστηρίζονται πλέον από την εξωτερική ομάδα που είχε αναλάβει την ανάπτυξη τους και με την οποία συνεργαζόμασταν. Έχουμε ήδη ξεκινήσει in-house τη δημιουργία νέων εκδόσεων και για τις δύο πλατφόρμες από την αρχή  χωρίς τα γνωστά bugs και με νέες λειτουργίες που έχουν ζητηθεί (πχ κατηγορίες στις αγγελίες). Χωρίς να δεσμευόμαστε, στοχεύουμε να τις κυκλοφορήσουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Μέχρι τότε ζητάμε την κατανόηση σας και προτείνουμε τη χρήση της mobile έκδοσης μέσω του browser.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...