lepaterious Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπερα!Θελω να αλλαξω τον σκληρο δισκο που εχω και τα windows 8 ο οποιος ειναι 500 gb με εναν δισκο 1 tb και εκανα με το EaseUS Todo Backup Free 5.8 να κανει κλωνο αλλα στα μεσα της διαδικασιας εκανε απο μονο του restart οποτε δοκιμασα να βγαλω τον main δισκο και αφησα μονο τον δευτερο και δεν τον αναγνωριζε καν.. Μπηκα στα windows συνδεοντας παλι τον παλιο δισκο και εχει το εξης παραδοξο ενω το μηχανημα μου αναγνωριζει τον δισκο τον δευτερο δεν μου τον εμφανιζει πουθενα.. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο και μετα καποιος τροπος να αλλαξω τον σκληρο χωρις να χασω τπτ απο τα win Ευχαριστω!!
bluesattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δηλαδη ο παλιος δισκος ειναι οκ αλλα τον καινουργιο (αδειο,1Τ ) δεν στον εμφανιζει πια ? Σωστα ? Αν ναι μπορει να ειναι πλεον unallocated λογω της φλασιας που εφαγε .Mπες με καποιο προγραμμα για partitions ,πχ αυτο ειναι free ,θα στον βγαζει γκρι, και σενιαρε τον : δεξι κλικ -> create ).Mε το ιδιο προγραμμα η με καποιο αλλο , πχ acronis true image (αυτο δεν ειναι free) δοκιμασε ξανα να τον κλωναρεις.Η και με το EaseUS. Μια ιδεα ριχνω, δοκιμασε και πες. ,
lepaterious Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Με αυτο μου δειχνει τον δισκο αλλα μου δειχνει οτι ειναι 30 Mb!!!! Υπαρχει καποιος τροπος να το κανεις να ξαναδει τα χαμενα giga?
bluesattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν ξερω δυστυχως, δεν μου εχει τυχει , ψαχνοντας θα το πηγαινα και εγω.Περιμενε και αλλες γνωμες. Δεν δοκιμαζεις και το acronis disc director ? Nα δεις τι σου βγαζει , να δοκιμασεις και αυτουνου τo recovery
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δοκίμασε delete partition και ξανά φτιάξιμο,αν δεν πιάσει κάνε του Low level Format (προσοχή μην διαλέξεις λάθος δίσκο)
bluesattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://www.partition-recovery.com/ Kαι αυτο ξερω γω ,αν αποτυχουν τα αποπανω
lepaterious Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι οτι ολο τον δισκο τον βλεπει 30 mb και οχι σαν partition τα δοκιμασα ολα
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ρίξε μια ματιά εδώ http://superuser.com/questions/58753/windows-7-detects-my-1-tb-disk-as-a-disk-with-only-31-mb-space
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα