lambros Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπερα σας, επειδη στην περιοχη μου τωρα γινονται κατι εργα εδω και μερικες μερες ολο κοβεται το ιντερνετ ,τηλεφωνο δεν με νοιαζει (εχω cyta),και βρηκα ενα TL-MR3220 λεω να το δοκιμασω αλλα δεν ξερω πως στηνεται.Λοιπον το mr3220 το εχω στησει και δουλευει με στηκακι. Aπο το ρουτερ της cyta βαζω ενα καλωδιο στο wan port? τα αλλα δυο που ειναι στην lan port της cyta πρεπει να τα μεταφερω στην lan port του mr3220? δεν με ενδιαφερουν αυτα να περνουν ιντερνετ απο το στικακι. To ip cyta router ειναι 192.168.1.1 wifi name home το ip του 3220 το εχω αφησει στα default 192.168.1.1 wifi name home1 Τι πρεπει να επιλεξω στην φωτο παρακατω???
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 α.ποτε δεν βαζουμε δυο ρουτερ στην ιδια Ip.β.τι θες να κανεις?το wan στο mr3220 ειναι για backup στην ουσια.δηλαδη αν δεν παιζει το stick να παιζει το adsl Που θα δωσεις απο το ρουτερ της cyta και το αναποδο..εφοσον τα Pc δεν θες να τα βαλεις στο stickaki γιατι θες να το κανεις ολο αυτο?η κατι δεν μας εξηγεις καλα η εγω νυσταζω τετοια ωρα και δεν διαβαζω καλα. θες να παιζει η cyta και μολις πεσει να παιζει το stickaki ? μπορεις να το αφησεις auto detect.και το Pppoe θα παιξει αλλα πρεπει να ξερεις τα στοιχεια της cyta και το ρουτερ της cyta να το κανεις bridge.αν και το automatic Θα σε παει στο dynamic Λογικα.
lambros Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αρα βαζω το ρουτερ μρ3220 στο 192.168.2.1 θες να παιζει η cyta και μολις πεσει να παιζει το stickaki ? Αυτο 8ελω να κανω Χρειαζεται να αλλαξω κατι στο ρουτερ τησ cυτα? Στο μενου δυναμικ του wan θελει καποια ρυθμιση???
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 αρα βαζω το ρουτερ μρ3220 στο 192.168.2.1 θες να παιζει η cyta και μολις πεσει να παιζει το stickaki ? Αυτο 8ελω να κανω Χρειαζεται να αλλαξω κατι στο ρουτερ τησ cυτα? Στο μενου δυναμικ του wan θελει καποια ρυθμιση??? 192.168.1.2 oxi 2.1 .ιδιο δικτυο βαλτα αν και μπορεις και διαφορετικο απλαδιαφορετικη Ip.δεν ξερω πως θα κανει failover στο stick να σου πω.στο ρουτερ της cyta δεν πειραζεις τιποτα απολυτως.λογικα στο dynamic wan δεν θα πειραξεις κατι.για αρχη κανε να παιξει χωρις to stick δηλαδη cyta και wan.αν ολα οκ μετα βλεπεις το failover με το stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα