kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αναμένω κάποια βοήθεια (αν υπάρχει) για το θέμα που εχει η εν λόγω συσκευή με τη μνήμη ram. Μου φαίνεται υπερπαράξενο, με τα πάντα κλειστα, να ειναι δεσμευμένη τόση μνήμη. Κοντά στα 600μβ απ'τα 800 πανω κατω. Δε γίνεται σε μια ΝΤΕΜΕΚ hi end (οκ πρώην) συσκευή να έχει τέτοια παιδικά προβλήματα. Και μετά λέμε για τα αϊφοουν. Ακούω λοιπόν συμβουλές. Που στη τελική, κακώς χρειαζομαι συμβουλές διότι θα πρεπει να'ναι "plug n play" και να μην ασχολούμαι ΚΑΝ.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Οφειλεται στην Touchwiz. Βασικα οφειλεται γενικοτερα στο λειτουργικο. Ακομα και να τα εχεις ολα κλειστα, καποια ram θα ειναι δεσμευμενη απο το λειτουργικο. Δεν καταλαβαινω ακριβως τι σε προβληματιζει ομως, μην κοιτας τα νουμερα, δεν εχουν σημασια αν η συσκευη λειτουργει σωστα.
nikoskon Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Βέβαια έχει να κάνει και με το πως είναι γραμμένες οι εφαρμογές. πχ Viber,Facebook κλπ, άπαξ και εγκατασταθούν επειδή είναι εφαρμογές που αν δεν κάνεις sign out, μένουν standby, δεσμεύουν ένα μέρος της RAM ακόμα και αν τις κλείνεις. 1
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Mε προβληματίζει πως λαγκάρει, πως είναι πιο αργό κι απ'το Desire που είχα. Στο Desire ειχα τη μισή μνήμη δεσμευμένη ενώ σ'αυτο σχεδόν το 70-80%. Αυτό είναι το θέμα. Δηλαδή με που το ανοίγεις απ'τη Lock screen θέλει το...χρόνο του για να αλλάξει τις 7 οθόνες. Και να πώ οτι ηταν φορτωμένες με τρελά widget, παω πάσο. Σαν ταχύτητα στις εφαρμογές, οκ είναι τραίνο, δεν εχει θέμα. Αλλά αυτό το smoothness του αϊφοον δεν το έχει σε καμμία περίπτωση.
nikoskon Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ε δοκίμασε κανέναν άλλον launcher. Πχ Go Launcher EX... Απλά αν έχει πολλές εφαρμογές, ένα κακό που έχει ο TouchWIZ είναι πως εννίοτε διαγράφει το caching των εγκατεστημένων εφαρμογών, με αποτέλεσμα με το που ξεκλειδώνεις το τηλ από lockscreen να αρχίζει να διαβάζει από την αρχή τις εγκατεστημένες εφαρμογές για να τις εμφανίσει στον app drawer. Το συγκεκριμένο θέμα το έχω παρατήσει σε Galaxy S(ως πρώην κάτοχος) και σε Galaxy SII (υπάρχουν 2 stock στην παρέα). ΕΔΙΤ: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί για κάποιο λόγο η εφαρμογή TW γίνεται kill.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Oντως κανε ενα check με αλλον launcher αλλα προτεινω Nova, ειναι (κατα τη γνωμη μου) αν οχι ο καλυτερος, απο τους καλυτερους σε JB. Αλλιως Ηοlo που ειναι ελαφρυς (αλλα οχι τοσο παραμετροποιησιμος). Παντως μην το συγκρινεις με το Desire, αλλες οι απαιτησεις του h/w και s/w ανα τα μοντελα.
panosno1com Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 οι nova και holo που ανεφερες ,μπορεις να φτιαξεις folder με ονομα κ να βαλεις μεσα εφαρμογες? (πχ στο go εχω φτιαξει φακελο apps κ εχω εφαρμογες , gps κ εχω τα navi κλπ μεσα.) εχω το πρωτο s γαλαξια! χριστος ανεστη!
mphxths Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 οι nova και holo που ανεφερες ,μπορεις να φτιαξεις folder με ονομα κ να βαλεις μεσα εφαρμογες? (πχ στο go εχω φτιαξει φακελο apps κ εχω εφαρμογες , gps κ εχω τα navi κλπ μεσα.) εχω το πρωτο s γαλαξια! χριστος ανεστη! Στον nova , ναι .Απλα τραβας το ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και δημιουργει ενα μαυρο κυκλακι με thumbnails των προγραμματων που "εριξες" μεσα.Θα τραβαγα σκρινσοτ αλλα ειναι δυσκολη η ωρα. Σκεψου οτι στην home screen ...εχω 4 γκρουπακια φτιαγμενα με αυτον τον τροπο.Και στο καθενα μπορεις να κανεις "επεξεργασια" και να το ονομασεις το γκρουπ οπως γουσταρεις (π.χ. internet , banks , tools κλπ). Οσο για τον φιλο που εχει θεμα με την ραμ....και σε μενα (galaxy note) μια απο τα ιδια παιζει , και χρησιμοποιω τον nova και οχι το touchwiz. Εχει κατελλειμενα 600-700ΜΒ και εχω ελευθερα 150-200ΜΒ στην καλυτερη.Και δεν μπορω να πω οτι εχω τα παμπολλα να τρεχουν στην ραμ...αλλα τι να κανουμε...απο το ξεκλειδωμα μεχρι να στανιαρει τραβαει τα lag-ακια του...για μερικα δευτερολεπτα και μετα παει αερα...
Meraklis56 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Unused RAM is wasted RAM. Αφήστε το λειτουργικό να κάνει τα κόλπα του.Και προς θεού, βγάλτε τα task killers αν έχετε. Δυστυχώς η sammy κάνει βλακείες με το touchwiz, όπως οι επαφές για να ανοίξουν που πάντα χρειάζονται 2-3 δευτερόλεπτα, γιατί ποτέ δεν μένουν στην μνήμη... Η λύση είναι aosp/aokp/cm αλλά εκεί χάνεις ορισμένες λειτουργίες.
nikoskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 <p><span style="font-size:24px;">Unused RAM is wasted RAM.</span></p> <p> </p> <p>Αφήστε το λειτουργικό να κάνει τα κόλπα του.Και προς θεού, βγάλτε τα task killers αν έχετε. Δυστυχώς η sammy κάνει βλακείες με το touchwiz, όπως οι επαφές για να ανοίξουν που πάντα χρειάζονται 2-3 δευτερόλεπτα, γιατί ποτέ δεν μένουν στην μνήμη...</p> <p>Η λύση είναι aosp/aokp/cm αλλά εκεί χάνεις ορισμένες λειτουργίες.</p> Οταν η λύση προϋποθέτει την απώλεια εγγύησης μιας συσκευής, δεν είναι λύση. Sent from my iPhone using Insomnia
panosno1com Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 @mphxths ευχαριστω για την απαντηση. κατι τελευταιο, επειδη σκοπευω να πουλησω το s, πως μπορω να σβησω ολα τα δεδομενα μου ? εκτος απο το να φλασαρω παλι. να κανω factory reset απο recovery mode ? ,ευχαριστω κ συγνωμη για την εισβολη στο τοπικ :$
nikoskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 @mphxths ευχαριστω για την απαντηση. κατι τελευταιο, επειδη σκοπευω να πουλησω το s, πως μπορω να σβησω ολα τα δεδομενα μου ? εκτος απο το να φλασαρω παλι. να κανω factory reset απο recovery mode ? ,ευχαριστω κ συγνωμη για την εισβολη στο τοπικ :$ Στον dialer πληκτρολογείς *2767*3855# για να γίνει factory format. Sent from my iPhone using Insomnia 1
kanesaxo Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Παίδες οκ θα δοκιμάσω τους launcher κάποια στιγμή, αλλά προσωπικά δε δέχομαι να εχω αγοράσει μια πρώην hi end συσκευή και να ασχολούμαι με τέτοιες μαλακίες, για το αυτονόητο δηλαδή! το πως θα τη κάνω να τρέξει οπως προβλέπεται... Μετά σου λεει καλύτερο απ'το 4s. Tεσπα, κάποια στιγμή θα ασχοληθώ (αν δε το φορτώσω σε κάναν άλλο...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα