imblish Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 300Χρήση υπολογιστή : GamingΟχι ειδικα προγραμματαοθονη εχω την W2486L της LGΔεν ενδιαφερομε για ποντικια/πληκτρολογια κτλπ.Βρισκωμε ηρακλειο κρητης οποτε Κανα πλαισιο η κανα Multirama η αντε λογο χαμηλου μπατζετ τιποτα ηλεκτρονικο τυπου eshopδεν με ενδιαφερει να ειναι τα κομματια απο ιδιο καταστημα αν και ειναι λιγοθα το στησω εγωδεν θελω λειτουργικο εχω ηδη λοιπον παιδες επειδη γενικα η mobo μου μου κανει κατι θεματακια θα ηθελα να ακουσω αποψεις για αναβαθμιση υπολογιστη εκει που θελω να επικεντρωθω ειναι mobo + gaming cpu + Καρτα γραφικων 2gb ddr5 αυτη τη στιγμη εχω mobo gigabyte h55m-s2 cpu i5 650 3.2ghz lga 1156 ram MICRON RM51264BA1339 RENDITION 4GB DDR3 PC310600 1333MH x2 psu dr -8550btx 550w gpu gigabyte ati hd 5670 1gb oc hd 500αρι sata επειδη βλεπω διαφορα κοληματα τωρα τελευταια σε παιχνιδια στα high και λογω της μητρικης πειτε την γνωμη σας ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τι θέματα έχεις με τη μητρική σου τώρα? Υπάρχει το digital-master εάν προχωρήσεις σε αγορές.
imblish Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 καλα οχι τιποτα σοβαρο απλα αργει υπερβολικα να περασει το post και δεν κλεινει ... δεν ειναι τροφοδοτικο δεν ειναι κατι που ειναι συνδεδεμενο... ενταξει δεν ειναι κατι τρελο αλλα μου την εχει σπασει να θελει 5 λεπτα να ανοιξει και επειδη βλεπω οτι καρτες που κοιταω θελουνε Pci-e 3.0 κοιταω ... μπορει αν παιζει να βρω και μια μητρικη για το 1156 με Pci 3.0 αλλα απο οτι ξερω εχουν εγκαταληφθει Καλα βεβαια που εκατσα να το ψαξω λιγο δεν εχει ορατη διαφορα το Pci 3.0 με το pcie 2.0 που εχει η μητρικη μου οποτε αν παραβλεψω το προβλημα(?) της μητρικης μπορω να χτυπησω μια gtx 650 η μια 7770
Nikdev Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έλενξε αν στην εκκίνηση αργεί στην αναζήτηση κάποιας συγκεκριμένης συσκευής. Βγάλε όλους τους σκληρούς και DVD και κάνε boot αργεί ? Αν όχι βάλε ένα ενα πάνω να δεις πιο καθυστερεί. Αν δεις ότι και χωρίς συσκευές καθυστερεί Load defaults στο bios. Δοκίμασε ξανά με και χωρίς συσκευές. Αν δεν βγάλει άκρη δοκίμασε ένα ένα τα dimm μνήμης και bootαρε να δεις αν κάποιο κολλάει. Τέλος δοκίμασε με μια άλλη κάρτα γραφικών μήπως κολλάει πολυ στο διάβασμα του bios της. (Μου είχε τύχει αυτό με κάρτα γραφικών να καθυστερεί το post αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα.) Μετά δες για κάρτα γραφικών, όπως λες σε 7770 θα είσαι αρκετά καλά.
panos1550 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Όσον αφορά τη συμβατότητα pci-e 3.0 με 2.0 πάντως μην ανησυχείς, είναι πλήρως συμβατά μεταξύ τους, και όπως είπες κι εσύ με σχεδόν μηδενικές απώλειες στην απόδοση (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα). Ξεκίνα με μία 7770-7790 καρτούλα αφού η τωρινή σου είναι όντως αδύναμη, και αν και εφόσον χρειαστεί κάποια στιγμή αλλάζεις κ τα υπόλοιπα κρατώντας εννοείται την κάρτα γραφικών
Superpie Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το pci3 δεν υποστηριζεται απο το 1156 socket.Θελεις ivy επεξεργαστη για να μπορεσεις να δουλεψει το pci3
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αν αλλάξεις μητρική θα χρειαστείς μεγαλύτερο budget.
Superpie Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 απλα για αξιοποιησει το pci3 πρεπει να βαλει ivy cpu πανω
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Για να αξιοποιήσει το pci 3 θα πρέπει να περιμένει χρόνια.
adtakhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 απλα για αξιοποιησει το pci3 πρεπει να βαλει ivy cpu πανω Και καρτα γραφικων PCI-E V3. Αλλα δεν υπαρχει διαφορα στην αποδοση μεταξυ V2.0 και V3.0 ....
imblish Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έλενξε αν στην εκκίνηση αργεί στην αναζήτηση κάποιας συγκεκριμένης συσκευής. Βγάλε όλους τους σκληρούς και DVD και κάνε boot αργεί ? Αν όχι βάλε ένα ενα πάνω να δεις πιο καθυστερεί. Αν δεις ότι και χωρίς συσκευές καθυστερεί Load defaults στο bios. Δοκίμασε ξανά με και χωρίς συσκευές. Αν δεν βγάλει άκρη δοκίμασε ένα ένα τα dimm μνήμης και bootαρε να δεις αν κάποιο κολλάει. Τέλος δοκίμασε με μια άλλη κάρτα γραφικών μήπως κολλάει πολυ στο διάβασμα του bios της. (Μου είχε τύχει αυτό με κάρτα γραφικών να καθυστερεί το post αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα.) Μετά δες για κάρτα γραφικών, όπως λες σε 7770 θα είσαι αρκετά καλά. επειδη γενικοτερα δουλευς πανω στους υπολογιστες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα ... εχω αφησει το συστημα μονο μητρικη cpu 1 ντιμ μνημη τροφοδοτικο και τιποτα αλλο .. και παλι τα ιδια.. το ειχα κανει και θεμα εδω αλλα δεν πηρα καποια καλη απαντηση και επειδη ομως εχω μεινει πισω στα cpu κτλπ ειπα να ρωτησω εδω για καμμια ιδεα αλλα μαλλον θα αλλαξω μονο καρτα αλλα ειδα την 7770 καπου στα 160 εγω σκεφτομαι να δωσω αλλα 20-30 ευρω δηλαδη ετσι λιγοτερο απο 200 να χτυπησω μια 7850 που θα ειναι και 256bit? κανεις καμια ιδεα για καρτα γραφικων μεχρι 200 ? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513571 αυτη κοιτουσα αλλα ειναι στα 210
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=48217&pcode=SHOW_PROD48217&refgr http://www.skroutz.gr/s/2355058/Gainward-GeForce-GTX660-2GB.html Αλλά σου προτείνω με υπέρβαση αυτήν http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=178750&category_id=294&keyword=amd+7870 Με τις radeon παίρνεις και 3 παιχνίδια δώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα