Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.
Έχω ένα laptop Sony Vaio VGN-NR31Z/S. Έχει εγκατεστημένα τα Windows Vista Home Premium.Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν βλέπει καθόλου το πληκτρολόγιο του.Δηλαδή δεν αναβει κανένα λαμπάκι(ούτε αν πατήσεις το caps lock) σαν να είναι αποσυνδεδεμένο.Το πληκτρολόγιο όμως δουλεύει άψογα διότι στο bios και σε windows XP και σε άλλο φορητό ανταποκρίνεται τέλεια.Άρα δεν τίθεται θέμα hardware αλλά κάποιου προβλήματος στα Vista.Δεν θέλω να φορμάρω το pc αυτό γιατί έχω πολλά αρχεία και είναι κόπος να τα μεταφέρω.Στη διαχείριση αναγνωρίζεται το πληκτρολόγιο και ο driver του.Βρήκα και κάτι άλλους drivers και τους πέρασα αλλά και πάλι τίποτα.Τι άλλο μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Safe mode μπορείς να μπείς στα Vista με αυτό το πληκτρολόγιο? Δοκίμασες?

Όταν πατάω το F8 βγαίνει η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές και με Enter μπαίνει στην ασφαλή λειτουργία αλλά μετά στην αρχική οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου.

Με εικονικό πληκτρολόγιο δουλεύω κανονικά....Όταν πατάω Caps ή Num Lock στο εικονικό ανάβει το εκάστοτε led στο πληκτρολόγιο. 

Κοίτα για κάνα update driver του πληκτρολογίου σου

Είδα και έβαλα, αλλά τίποτα!!!

Δημοσ.

Φίλε είναi θέμα driver κατά 99%.  

Καθώς βλέπω ότι πολλοί έχουν τέτοιο πρόβλημα με Vista, μήπως υπάρχει δυνατότητα να βάλεις win 7?

Δεν θα χάσεις τα προσωπικά σου αρχεία. Θα βρίσκονται σε ένα φάκελο "windows.old" σε περίπτωση που προχωρήσεις.

Πχ δες εδώ περά, ο τύπος λέει ότι πήρε και 2ο keyboard και δεν δούλεψε ότι αυτό....vista...svista...

http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/computer-doesn-t-recognize-keyboard/td-p/460011

ps: Drivers από το sites της sony δοκίμασες έτσι?

http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-NR31Z_S/updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...