xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 New Wolfenstein is around 20 hours long if you collect everything http://www.gamespot.com/articles/new-wolfenstein-is-around-20-hours-long-if-you-collect-everything/1100-6419531/ σε 8ώρες ξεκλειδώνεται για Ευρώπη..
Oroku Saki Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 http://www.reddit.com/r/Wolfenstein/comments/25tho0/nearly_finished_first_playthrough_of_wolfenstein/
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Με το AI που είδαμε μέχρι στιγμής, μάπα θα 'ναι.Έχει ανακοινωθεί day-one patch που θα την διορθώνει.
p3tran Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ενας φιλος μου το εχει στο xbone απο την προηγουμενη πεμπτη. λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστο, τα γραφικα μερικες φορες ειναι γαμάτα και μερικες γαματα, μπορεις να παιξεις stealth αλλα και gun-ho (πιο δυσκολο ετσι), εχει πολλαπλους τροπους να πλησιασεις/αντιμετωπισεις κατι και τα shotgun μου ειπε ειναι πολυ ικανοποιητικα. δεν εχει online καθολου αλλα λεει οτι τα 16(?) κεφαλαια φαινεται οτι εχουν αρκετο ζουμι αν παιξεις σαν wolfenstein (δηλ. ψαχνεις κλπ). αυτος εχει γραψει 6-8 ωρες και ειναι στο ch. 6
Millennium Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα παράπονα για το ΑΙ για ποιό επίπεδο δυσκολίας είναι;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα παράπονα για το ΑΙ για ποιό επίπεδο δυσκολίας είναι; very easy? πάντως είπανε για day one patch.. το έχετε αγοράσει;
hexenlord Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ενας φιλος μου το εχει στο xbone απο την προηγουμενη πεμπτη. λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστο, τα γραφικα μερικες φορες ειναι γαμάτα και μερικες γαματα, μπορεις να παιξεις stealth αλλα και gun-ho (πιο δυσκολο ετσι), εχει πολλαπλους τροπους να πλησιασεις/αντιμετωπισεις κατι και τα shotgun μου ειπε ειναι πολυ ικανοποιητικα. δεν εχει online καθολου αλλα λεει οτι τα 16(?) κεφαλαια φαινεται οτι εχουν αρκετο ζουμι αν παιξεις σαν wolfenstein (δηλ. ψαχνεις κλπ). αυτος εχει γραψει 6-8 ωρες και ειναι στο ch. 6 ειναι κροςτζεν επομενως ισως να μην πρεπει να εχουμε παρα πολυ υψηλες προσδοκιες απο γραφικα. Ποια ηταν η ταιλευταια φορα που παιξαμε ενα καλο corridor shooter , γιατι αυτο θα ειναι, οχι Φαρ Κραυ 3 για παραδειγμα. Αρα λοιπον, gameplay, gameplay, gameplay (οπλα-σχεδιασμος επιπεδων-ροη). τελευταιο corridor shooter που ειχα ευχαριστηθει με την ψυχη μου ηταν το Doom SE στο χβοχ360 με ολα τα εξτρα μεσα και ετσι. Αντε και το Singularity. ps. Μην μου πει τωρα κανεις τιποτα για borderlands, ειπα corridor.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Νομίζω έχουμε νέο ρεκόρ σε μέγεθος (εκτός titanfall).. 1
aekoupoli Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 βγηκε Size: 41GB αναρωτιεμαι giati ειναι 41 γιγα.αφου η αι του ειναι 100κβ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Χρησιμοποιεί την σάπια την megatexture engine..Λες και τα textures είναι τίποτα το σπουδαίο..Ούτε καν απλά καλά δεν είναι.. 1
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εδώ 30+ έπιανε το CoD Ghosts, που κολλάς τώρα..
aekoupoli Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ειχε εστω multiplayer που ηταν τα 20 γιγα.επισης απο τα βιντεο που εχω δει τα γραφικα του με τιποτα δεν ειναι για 41 γιγα.σιγουρα θα βγει συμπιεσμενη εκδοση κ θα ειναι 7 γιγα,ripped only credits and ai. :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα