Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε πει τόσες φορές ότι το i7 είναι για λόγους marketing..Τι δεν καταλαβαίνεις ; Είναι δυνατόν να τρέχει σε i7 και όχι σε i5 ; Για ένα HT που δίνει 2-3FPS στις περισσότερες περιπτώσεις ; Σκεφτόμαστε λίγο και δεν γινόμαστε θύματα..

Άρα δεν τα κόβω για minimum..

The system requirements are based on the game being a next-gen experience running at 60fps. These are the system requirements to deliver the PC game as it was intended to be experienced.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι τα recomend  http://www.bethblog.com/2014/05/01/system-requirements-for-wolfenstein/ τα οποια και ειναι πολυ χαμηλα για τα σημερινα δεδομενα. Η gtx 460 ηταν απο τις καρτες μεσαιας κατηγοριας που που κυκλοφορησαν το 2010. Για να μην μιλησω γα τα 4 gb ram.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Δεν είναι εδώ το θέμα για την πειρατεία στα PC/Consoles και δεν χρειαζόμαστε το derail.
Υπάρχει τουλάχιστον ένα thread όπου είναι θέμα συζήτησης η πειρατεία.

Τα σχετικά μηνύματα εδώ σβήνονται.

Αυτό το F.E.A.R θα μείνει στην ιστορία για καιρό ακόμα..

Δεν ξερω αν εισαι ειρωνικος η οχι, αλλα το θεωρω απο τα καλυτερα FPS. Το 2 ηταν μετριο, το 3 ακομα χειροτερο, αλλα πραγματικα το 1 ανετα παιζεται ακομα και σημερα. Πολυ ωραια ατμοσφαιρα, πολυ καλο σεναριο, απιστευτη ΑΙ και τα γραφικα για την εποχη τους πολυ μπροστα

Και το singularity επισης, που μπορει να θαφτηκε, δημιουργουσε πολυ ομορφη ατμοσφαιρα

• Like 2

Προφανώς και δεν είμαι ειρωνικός, αφού το πρώτο FEAR είχε από τα καλύτερα ΑΙ.

Ε καλα, με συγχωρεις τοτε :P

Βλεπουμε παντως οτι επεξεργαστικη ισχυς και ΑΙ δεν πανε χερι χερι. Τα ελεγα εγω σε αλλο thread, οτι next gen = γραφικα και τιποτα αλλο, και με κραζαν για το ποσο καλυτερη ΑΙ θα δουμε λογω καλυτερου ΗW στις νεες κονσολες. Αμ δε, πραγματικα δεν εχω δει παιχνιδι που να εχει αυτο το κατι παραπανω που δεν θα ετρεχε στο παλιο PC η στις last gen κονσολες (περα απο τα γραφικα προφανως).

Ισα ισα που οσο παει ολο και κοβονται πραματα....

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε ένα review... Για να έχουν εμπάργκο μέχρι την ημέρα κυκλοφοριας Πατάτα μου μυρίζει. Ελπίζω να έχω άδικο γιατι είμαι φαν της σειράς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...