Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Είναι μέτρια γιατί είναι OpenGL, αν ήταν DX11 θα ήταν σίγουρα καλύτερο.
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εχει πλακα να διαβαζω σχολια στο βιντεο απο δωδεκαχρονα και πενταχρονα που λενε οτι δεν θα το αγορασουν επειδη δεν εχει regenerate health και επειδη μπορεις να κουβαλας οσα οπλα θες. Δεν ξερουν οτι ετσι ηταν τα fps οταν δημιουργηθηκαν με helath packs και οχι regenerate health οπως το 99% των σημερινων action παιχνιδιων(fps & tps). Ενω εμεις οι παλιοι που μεγαλωσαμε με παιχνιδια οπως quake doom wolfenstein ξερουμε τι σημαινει hardcore gaming. Όντως, έχουν συνηθίσει την νέα γενιά gamers με ότι μακακίες μπορείς να φανταστείς..ειδικά το Health regeneration είναι για μέγα κλώτσους. Όμορφο μέχρι τώρα και αρκετά old school. Σίγουρη αγορά.
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Stealth vs Mayhem trailer. https://www.youtube.com/watch?v=J37onv48Pws 4
JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ειδικά το Health regeneration είναι για μέγα κλώτσους.Useless info of the day. 3
Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Useless info of the day. My apologies then! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από Typhonios
JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Η άποψη μου, παραμένει άποψη μου, εάν την βρίσκεις useless, μεγιά σου με χαρά σου. Κάτι άλλο? Έχεις να προσθέσεις κάτι πάνω στο health regeneration ή απλά κάνεις post έτσι για να σου φύγουν τα νεύρα? Έχεις και χρονοκαθυστέρηση μερικές ημέρες, κοίταξε το. Όχι βρε 'συ, για πλάκα το λέω. Το έβαλα μήπως και γελάσεις/γελάσουμε. Έψαχνα ευκαιρία να το ποστάρω και μου την έδωσες. To meme είναι το Useless info of the day, όχι αυτό που είπες. 2
Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όχι βρε 'συ, για πλάκα το λέω. Το έβαλα μήπως και γελάσεις/γελάσουμε. Έψαχνα ευκαιρία να το ποστάρω και μου την έδωσες. To meme είναι το Useless info of the day, όχι αυτό που είπες. Είμαι και παρεξηγισιάρης ο μαλέας Καλά το meme... 2
JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ^Δεν πειράζει. Καλά το meme τα 'σπασε, γέλασα πάρα πολύ μόλις το είδα! 1
HALF EVIL Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Stealth vs Mayhem trailer. https://www.youtube.com/watch?v=J37onv48Pws Καλό. I like the second way any way.- 1
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Wolfenstein: The New Order system requirements announced *64-bit Windows 7/Windows 8 *Intel Core i7 or equivalent AMD *4 GB System RAM *50 GB free HDD space *GeForce 460, ATI Radeon HD 6850 *High Speed Internet Connection *Steam account and activation required
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για τα γραφικά που έχω δει ως τώρα, υψηλές είναι οι απαιτήσεις για minimum.Επίσης..50GB χώρο κι' αυτό ; Δεν μας μαμάνε λέω εγώ ;
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 i7 minimum? Αν εννοουν ι7 του 2010 η πιο παλιο τοτεο κ αλλιως αν εννοουν ι7 του 2011 η καλυτερο τοτε πολλα pc δεν θα μπορουν να το τρεξουν. Επισης gtx 460 minimum? Οπως και το watchdogs ειναι η δευτερη φορα που βλεπουμε παιχνιδι να θελει για minimum απο gtx 460 και πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα