Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει πλακα να διαβαζω σχολια στο βιντεο απο δωδεκαχρονα και πενταχρονα που λενε οτι δεν θα το αγορασουν επειδη δεν εχει regenerate health και επειδη μπορεις να κουβαλας οσα οπλα θες. Δεν ξερουν οτι ετσι ηταν τα fps οταν δημιουργηθηκαν με helath packs και οχι regenerate health οπως το 99% των σημερινων action παιχνιδιων(fps & tps). Ενω εμεις οι παλιοι που μεγαλωσαμε με παιχνιδια οπως quake doom wolfenstein ξερουμε τι σημαινει hardcore gaming.

Όντως, έχουν συνηθίσει την νέα γενιά gamers με ότι μακακίες μπορείς να φανταστείς..ειδικά το Health regeneration είναι για μέγα κλώτσους.

Όμορφο μέχρι τώρα και αρκετά old school. Σίγουρη αγορά.

Δημοσ.

Η άποψη μου, παραμένει άποψη μου, εάν την βρίσκεις useless, μεγιά σου με χαρά σου.

Κάτι άλλο? Έχεις να προσθέσεις κάτι πάνω στο health regeneration ή απλά κάνεις post έτσι για να σου φύγουν τα νεύρα?

Έχεις και χρονοκαθυστέρηση μερικές ημέρες, κοίταξε το.

Όχι βρε 'συ, για πλάκα το λέω. Το έβαλα μήπως και γελάσεις/γελάσουμε. :)

Έψαχνα ευκαιρία να το ποστάρω και μου την έδωσες.

To meme είναι το Useless info of the day, όχι αυτό που είπες.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι βρε 'συ, για πλάκα το λέω. Το έβαλα μήπως και γελάσεις/γελάσουμε. :)

Έψαχνα ευκαιρία να το ποστάρω και μου την έδωσες.

To meme είναι το Useless info of the day, όχι αυτό που είπες.

Είμαι και παρεξηγισιάρης ο μαλέας :P Καλά το meme...:P

• Like 2
Δημοσ.

Για τα γραφικά που έχω δει ως τώρα, υψηλές είναι οι απαιτήσεις για minimum.Επίσης..50GB χώρο κι' αυτό ; Δεν μας μαμάνε λέω εγώ ;

Δημοσ.

i7 minimum? Αν εννοουν ι7 του 2010 η πιο παλιο τοτεο κ αλλιως αν εννοουν ι7 του 2011  η καλυτερο τοτε πολλα pc δεν θα μπορουν να το τρεξουν. Επισης gtx 460 minimum? Οπως και το watchdogs ειναι η δευτερη φορα που βλεπουμε παιχνιδι να θελει για minimum απο gtx 460 και πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...