Millennium Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ωραίο φαίνεται.Νομίζω θα είναι αρκετά καλό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Από τα trailer έτσι δείχνει αλλά επειδή την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές με αυτές τις υποθέσεις, καλό είναι να το παίξουμε πρώτα.
konstantinos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Νομιζω παιζει και multiplayer ? To εχω τσεκαρει καιρο το game ..
JohnVani18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν θυμάμαι σωστά, είχανε δηλώσει πως θα είναι SP-only. edit: ναί, δεν θα έχει ΜΡ -> http://www.insomnia.gr/topic/485421-wolfenstein-the-new-order/?p=52345660
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το όπλο που λιώνει το σίδερο είναι κανένα cinematic ή θα τα λιώσουμε όλα κυριολεκτικά;
Iridium Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 SP only, Nazis, γνωστό franchise και αρκετό χιούμορ. Μια χαρά.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ατμόσφαιρα να έχει, γιατί το RtCW παραείχε και το τελευταίο δεν. 2
Oroku Saki Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξεκινησαν οι προπαραγγελιες στο steam και οσοι το παραγγειλουμε θα μπουμε στην beta του doom 4. Εγω μονο για αυτο το λογο θα το αγορασω αλλιως θα ελεγα στον θειο να μου το φερει. Τρεξτε να προλαβετε ! Αγοραστε το πριν τις 9 Μαιου για να συμμεταχετε στην beta.!!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εγω μονο για αυτο το λογο θα το αγορασω αλλιως θα ελεγα στον θειο να μου το φερει. Νάτο το καλό δόλωμα. 1
Alithinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 παιδια παιζουν live οι devs στο twitch,οποιος ενδιαφερεται να δει gameplay του παιχνιδιου εδω: http://www.twitch.tv/bethesda 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Από άποψη γραφικών, μέτριο, από άποψη ατμόσφαιρας/gameplay από όσο μπορείς να καταλάβεις από ένα βίντεο δηλαδή, φαίνεται ενδιαφέρον.
Oroku Saki Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εχει πλακα να διαβαζω σχολια στο βιντεο απο δωδεκαχρονα και πενταχρονα που λενε οτι δεν θα το αγορασουν επειδη δεν εχει regenerate health και επειδη μπορεις να κουβαλας οσα οπλα θες. Δεν ξερουν οτι ετσι ηταν τα fps οταν δημιουργηθηκαν με helath packs και οχι regenerate health οπως το 99% των σημερινων action παιχνιδιων(fps & tps). Ενω εμεις οι παλιοι που μεγαλωσαμε με παιχνιδια οπως quake doom wolfenstein ξερουμε τι σημαινει hardcore gaming. 2
aetos1988 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Από άποψη γραφικών, μέτριο, από άποψη ατμόσφαιρας/gameplay από όσο μπορείς να καταλάβεις από ένα βίντεο δηλαδή, φαίνεται ενδιαφέρον. Στα γραφικά μην έχεις και πολλές απαιτήσεις είναι λογικό να κινούνται σε μέτρια επίπεδα επειδή ακόμα βγαίνουν(τα παινχίδια) και σε ps3/xbox 360 , υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις πχ. Watch Dogs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα