Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά τι αίσχος είναι αυτό ? Αυτό ήταν το καλύτερο fps της περασμένης χρονιάς ?

Τώρα το 'βαλα να το παίξω, και με τις ρυθμίσεις γραφικών στο φουλ, τα γραφικά είναι χειρότερα και απ' το Wolfenstein του 2009!  :shock:

Τα πάντα είναι σε διάφορες αποχρώσεις το γκρι σαν να έχει κάποιος αχρωματοψία, αφού η μητέρα μου που είδε την οθόνη με ρώτησε αν χάλασε... Textures θολά πολύ σαν παιχνίδι 10-15 χρόνων, χιόνια και screen tearing, συν του ότι σε 40 λεπτά μέσα άρχισα να νιώθω πως ζαλίζομαι, ακόμα και με το FOV στο 100.

Σαν design είναι κακό. Ποιος σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα τη πρώτη φορά που δίνεται ο έγεγχος του χαρακτήρα, και πριν καν ο χαρακτήρας προλάβει να πατήσει τα διάφορα πλήκτρα να δει τι κάνει το κάθε τι και πως συμπεριφέρεται το παιχνίδι, να του βάλεις time limit να κάνει κάτι μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλιώς να ψοφά ? Συν του ότι από τα 50 λεπτά που έπαιξα, περίπου στα 30 πρέπει να ήταν cutscenes ή σημεία που μιλάνε άλλοι στο παίχτη και δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Και ακόμα έτσι, πριν καν σου δώσει όπλο στο χέρι το παιχνίδι, σε βάζει σε turret.  :cry:  Το πιο βαρετό πράγμα στα fps games που υπάρχει!  Όταν τελικά μου δωσε το όπλο... Χμ δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει καθόλου βάρος και δε κάνει καθόλου ζημιά. Το ότι πρέπει να πατάς iron sight γιατί αλλιώς τάχα μου το όπλο λόγο του spread δεν πετυχαίνει αντίπαλο στα 2-3 μέτρα, ενώ το στόχαστρο είναι πάνω του, άλλο παραμύθι....

Νιώθω μετανιωμένος. Τα λεφτάκια μουυυ!!!!  :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ε ναι, τοχα αναφερει και παλιοτερα οτι το παιχνιδι ειναι φολα. το μονο ενδιαφερον ηταν το stealth κομματι αλλα δυστυχως ηταν λιγο. το Old Blood ειναι λιγο καλυτερο, κυριως επειδη εχει περισσοτερο stealth.

το Wolfenstein του 2009 ηταν πιο διασκεδαστικο παιχνιδι.

• Like 1

Καλά τι αίσχος είναι αυτό ? Αυτό ήταν το καλύτερο fps της περασμένης χρονιάς ?

Τώρα το 'βαλα να το παίξω, και με τις ρυθμίσεις γραφικών στο φουλ, τα γραφικά είναι χειρότερα και απ' το Wolfenstein του 2009!  :shock:

Τα πάντα είναι σε διάφορες αποχρώσεις το γκρι σαν να έχει κάποιος αχρωματοψία, αφού η μητέρα μου που είδε την οθόνη με ρώτησε αν χάλασε... Textures θολά πολύ σαν παιχνίδι 10-15 χρόνων, χιόνια και screen tearing, συν του ότι σε 40 λεπτά μέσα άρχισα να νιώθω πως ζαλίζομαι, ακόμα και με το FOV στο 100.

αηδίτεκ 5 φίλε μου! Μόνο το Evil Within είχε γραφικό της προκοπής με αυτήν (αλλά έτρεχε γτπ).

Ελπίζω να δούμε κάποια βελτίωση με την 6 που θα χρησιμοποιήσουν στο Doom. Τουλάχιστον οπτικά να είναι στα... στάνταρ της εποχής.

Στα υπόλοιπα που λες περί gameplay/ιστορία συμφωνώ κι εγώ. Δεν θα το έλεγα κακό παιχνίδι αλλά όχι και ο εκθειασμός που έπεσε από πολλούς. Το RTCW του 2001 παραμένει για μένα το καλύτερο της σειράς.

• Like 2

Στο μόνο που συμφωνώ, είναι ότι το RtCW είναι το καλύτερο της σειράς.

Μετά το RTCW το χάος...

Με ενοχλεί που άλλαξε τόσο πολύ η σειρά. Κοίτα υπάρχουν γούστα και γούστα, και σέβομαι το γούστο του καθενός, αλλά για Wolfenstein δεν μου αρέσει βρε συ. Ακόμα και αν αγνοήσω τα τεχνικά προβλήματα και την αισθητική αχρωματοψίας, πράγματα όπως το 40λεπτο που κάνει να σου δώσει όπλο το παιχνίδι είναι μεγάλο φάουλ για wolfenstein συγκεκριμένα. Θυμάσαι το παλιό καλό RTCW ? Με το που ξεκινούσες, έπαιζε ένα βιντεάκι 1-2 λεπτών που μπορούσες και να το κάνεις skip, και σ' άρχιζε απ' ευθείας με μαχαίρι στο χέρι, και πιστόλι στο πάτωμα στο πτώμα το νεκρού. Και είχες και χώρο (το κελί σου) να κάνεις διάφορα πριν πας παραπέρα. Να πατήσεις όλα τα πλήκτρα να δεις τι κάνει το κάθε τι...

Από κει και πέρα απλά προσωπικά δε μου αρέσουν τα cover based / iron sights fps και τόσο. Άντε έπαιξα το campaign του bf3, αλλά αρκεί και παρά-αρκεί. Αν το gameplay του ήταν σαν του RTCW, θα το λάτρευα, ακόμα και ασπρόμαυρο!

• Like 1

Είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι πέρασα το πρώτο level,που το είχα αφήσει κοντά στο τέλος, και πήγα στο κάστρο.

Εκεί διαπίστωσα ότι ένα σκυλί με δάγκωσε μέσα απ' το τοίχο κοντά σε μια γωνία. Τελικά μετά από λίγο το παιχνίδι κράσαρε.

Alithinos το Old Blood πάντως, θυμίζει περισσότερο στα παλιά καλά Wolfenstein. Βασικά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το main παιχνίδι. Αν έχεις την δυνατότητα ρίξτου μια ματιά. 

Alithinos το Old Blood πάντως, θυμίζει περισσότερο στα παλιά καλά Wolfenstein. Βασικά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το main παιχνίδι. Αν έχεις την δυνατότητα ρίξτου μια ματιά. 

Είναι τουλάχιστον εντάξει από τεχνικής άποψης ?

υ.γ. Μου φαίνεται πως όσων αφορά το gameplay με έχουν κακομάθει κάτι Painkiller, Serious Sam κτλπ που έπαιξα πρόσφατα, και υποσχέσεις από τα Toxikk και το νέο Doom...

• 11 μήνες μετά...

Help! με το που πάω κροατία και χαλαω το μηχάνημα εκει, το pc μου κολλάει στο cutscene που ακολουθεί! Το έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα κανεις? Ειχα όρεξη να παίξω χθες και μου την χάλασε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...