KilliK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ξερουμε απο πωλησεις πως τα πηγε; και αν θα βγει σηκουελ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το εβαλε στα 16-17 ευρω το Steam αξιζει να το παρω τωρα? η να περιμενω winter sales...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το εβαλε στα 16-17 ευρω το Steam αξιζει να το παρω τωρα? η να περιμενω winter sales...? Καλή τιμή, δε νομίζω να κλαις τα λεφτά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αφού ήταν παιχνιδάρα, λέω να το ξεκινήσω ξανά μέσα στις γιορτές που θα 'χω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Eίχε φάση. Αλλά το count to 4...inhale...count to 4...exhale δεν με έχει καλμάρει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το εβαλε στα 16-17 ευρω το Steam αξιζει να το παρω τωρα? η να περιμενω winter sales...? Αν αξιζει? Ναι!! Ειναι ισως το μονο καλο fps που βγηκε φετος. Δυσκολο χωρις regenerate health μπορεις να κουβαλας οσα οπλα θες... ειναι old school fps οπως λεμε. Οχι οι βλακειες τυπου cod & bf που παιζουν οι περισσοτεροι σημερα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 έκανες ένα σωστό ποστ βρε οροκουσάκι, πέφτω από τα σύννεφα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 έκανες ένα σωστό ποστ βρε οροκουσάκι, πέφτω από τα σύννεφα Θα τα ειχε τζουξει πιο πριν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι παιδιά είναι ένα από τα λίγα (πολύ λίγα) FPS που έχω ευχαριστηθεί τα τελευταία χρόνια... Αξίζει με τα χίλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το Update 1 το έχει περάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Γιατί διαβάζω ανάμεικτα σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το αγορασα στα steam sales, ενα εχω να πω παιχνιδαρα!!! 2 ερωτησεις: αυτο με το rename και με steam δεν μ παιζει καμια λυση? και τι ειναι το update 1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το τελείωσα και εγώ. Πολύ καλή δουλειά από τη MachineGames, ένα από τα πιο διασκεδαστικά FPS των τελευταίων ετών. Ωραία ατμόσφαιρα-σενάριο (δε θυμάμαι άλλο FPS με τόσες cutscenes), εναλλαγή περιοχών, καλό gunplay και επιτέλους λειτουργικό stealth. Μικρά αρνητικά το κακό weapon wheel (χρησιμοποιείς τα νούμερα) και το συνεχές πάτημα του Ε για pickups. Από μένα 9/10. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drumpao Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μολις το τερμάτισα και εγω. Νομιζω απο τα καλυτερα games που εχω παιξει. Δικαια παιζει να ειναι και game of the year 2014. Ακολουθούν spoilers Μου εμειναν φυσικα οι 2 sex scenes με το Blazkowicz και την Anya. Δε μου αρεσε πολυ το τελος. Δε μας ξεκαθαρισε αν ο Blazkowicz πεθανε η σωθηκε. Ελπιζω στο δευτερο. Αν και αφηνει ανοιχτο ενδεχομενο για νεο wolfenstein καθως εχει επιζησει η γερμανιδα. Γενικα πολυ καλο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Spoileeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μολις το τερμάτισα και εγω........Γενικα πολυ καλο game. Βαλε και κανενα σποιλερ μην χαλας την εκπληξη αυτων π το παιζουν πρωτη φορα η θα το παιξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα