Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το εβαλε στα 16-17 ευρω το Steam αξιζει να το παρω τωρα? η να περιμενω winter sales...?

Αν αξιζει? Ναι!! Ειναι ισως το μονο καλο fps που βγηκε φετος. Δυσκολο χωρις regenerate health μπορεις να κουβαλας οσα οπλα θες... ειναι old school fps οπως λεμε. Οχι οι βλακειες τυπου cod & bf που παιζουν οι περισσοτεροι σημερα!!!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Το τελείωσα και εγώ. Πολύ καλή δουλειά από τη MachineGames, ένα από τα πιο διασκεδαστικά FPS των τελευταίων ετών. Ωραία ατμόσφαιρα-σενάριο (δε θυμάμαι άλλο FPS με τόσες cutscenes), εναλλαγή περιοχών, καλό gunplay και επιτέλους λειτουργικό stealth. Μικρά αρνητικά το κακό weapon wheel (χρησιμοποιείς τα νούμερα) και το συνεχές πάτημα του Ε για pickups. Από μένα 9/10.

• Like 2

Μολις το τερμάτισα και εγω. Νομιζω απο τα καλυτερα games που εχω παιξει. Δικαια παιζει να ειναι και game of the year 2014.

Ακολουθούν spoilers

Μου εμειναν φυσικα οι 2 sex scenes με το Blazkowicz και την Anya. Δε μου αρεσε πολυ το τελος. Δε μας ξεκαθαρισε αν ο Blazkowicz πεθανε η σωθηκε. Ελπιζω στο δευτερο. Αν και αφηνει ανοιχτο ενδεχομενο για νεο wolfenstein καθως εχει επιζησει η γερμανιδα. Γενικα πολυ καλο game.

Μολις το τερμάτισα και εγω........Γενικα πολυ καλο game.

Βαλε και κανενα σποιλερ μην χαλας την εκπληξη αυτων π το παιζουν πρωτη φορα η θα το παιξουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...