Sed22 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τελικα οντως σιγα σιγα με κερδιζει... θελει τον χρονο του ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μαπα ειναι. ξερει κανεις πως τα πηγε στις πωλησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μαπα ειναι. ξερει κανεις πως τα πηγε στις πωλησεις; πόση ώρα ασχολήθηκεσ ? ρωτάω γιατί στην αρχή, μετά την μια ώρα περίπου, άρχισε να μου αρέσει έμενα. συνέχισε το, θα σου αρέσει. το μόνο κακό που έχει σε τελική ανάλυση είναι τα 43gb που πιάνει στον δίσκο κ ότι θέλει ασ πούμε κάποια γραφικα στο τέρμα για νά πεισ ότι παίζεισ έναν καινούριο τίτλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Και μόλις το τελείωσα. Από τις απολαυστικότερες ταινίες που έχω παίξει και από τα FPS που θα μείνουν στη μνήμη μου για την ποιότητά τους. Το 30-άρι για μένα αξίζει και με το παραπάνω για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να δούμε sequel. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν νομίζω ότι θα το αφήσουν χωρίς sequel, είναι πολλά τα λεφτά Άρη σοβαρά τώρα, το πρόβλημα με το sequel για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το σενάριο. Όπως με τις ταινίες, υπάρχουν οι stand-alone πχ. The Prestige, και υπάρχουν εκείνες που επιδέχονται sequel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δεν βλέπω να υπάρχει σεναριακό πρόβλημα. Υπάρχουν όλα τα βασικά στοιχεία. Και το στούντιο δήλωσε ότι έχουν ξεκάθαρη άποψη για το περιεχόμενο του sequel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Υπάρχει πουθενά το παιχνίδι πιο φθηνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το είχε πριν λίγες μέρες στο Steam για 25 ευρώ, μια από τις μέρες του QuakeCon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά αξίζει το παιχνίδι, για εμένα είναι ότι πιο επικό έχει κυκλοφορήσει σε παιχνίδι και από άποψη gameplay αλλά κυρίως από άποψη ιστορίας! Επικό τέλος, δάκρυσα, αγοράστε το, δεν θα χάσετε και είναι και καλή κίνηση να υποστηρίξετε τα geniuses που συνέβαλλαν στην δημιουργία του 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το τέλειωσα. Ωραίο, διαφορετικό, περιμένω το sequel. Μιά ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει, σόρρυ Αν δεν διαλέξεις τον Fergus , αλλάζει καθόλου η ροή του παιχνιδιού; ή είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτήσω,γιατί είχα να παίξω από τον αύγουστο... είναι βαρύ παιχνίδι;Γιατί στο medium και μασάει η 280x άσχημα.Εννοώ έχω πολλά πάνω κάτω στα fps,όπως και στα high. έχει κακό optimization; Δεν θυμάμαι,γιατί με την 6870 ήμουν σε low όλα νομίζω.. Επίσης cloud saving δεν έχει;;;;Δεν μου έκανε τίποτα το steam,και το ξεκίνησα από την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Dafuq..Με την 280 δεν θα επρεπε να ειχες κανενα απολυτως θεμα. Τι mediumm,ολα στο τερμα επρεπε να τα εχεις και να παιζει. Εχεις και 3 vram αρα θα επρεπε να παιζεις ακομα πιο ανετα σε σχεση με εμας που εχουμε 2.Μηπως εχεις το shadow resolution στο x8; Γιατι μονο αυτο μπορω να βρω για λογο, που σου κολλαει/σου εχει framedrops. Το game δεν ειναι βαρυ αλλα ειναι λιγο πιο απαιτητικο σε σχεση με αυτο που απεικονιζει. Σε μενα με την gtx 680 ετρεχε αψογα με ολα στο τερμα και το shadow resolution στο x4.Το vcompress στο disabled, oχι πως εχω δει διαφορα αν ειναι enabled/disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια επαιξα το παιχνιδι (δανεικο) για κανενα 15 λεπτο και μετα απο απο καμποσες προσπαθειες μου πεταει μια μπλε οθονη και λεει κατι για crash disck dumb τι ειναι αυτο και μπορω να κανω κατι ?εκανα και μια αναζητηση google αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Είχε βγει patch αν θυμάμαι καλά, εγώ το έπαιξα σε 2560*1440 με 7950 και πήγαινε νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Dafuq..Με την 280 δεν θα επρεπε να ειχες κανενα απολυτως θεμα. Τι mediumm,ολα στο τερμα επρεπε να τα εχεις και να παιζει. Εχεις και 3 vram αρα θα επρεπε να παιζεις ακομα πιο ανετα σε σχεση με εμας που εχουμε 2.Μηπως εχεις το shadow resolution στο x8; Γιατι μονο αυτο μπορω να βρω για λογο, που σου κολλαει/σου εχει framedrops. Το game δεν ειναι βαρυ αλλα ειναι λιγο πιο απαιτητικο σε σχεση με αυτο που απεικονιζει. Σε μενα με την gtx 680 ετρεχε αψογα με ολα στο τερμα και το shadow resolution στο x4.Το vcompress στο disabled, oχι πως εχω δει διαφορα αν ειναι enabled/disabled. Είχε βγει patch αν θυμάμαι καλά, εγώ το έπαιξα σε 2560*1440 με 7950 και πήγαινε νερό. http://www.insomnia.gr/topic/542073-280x-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?do=findComment&comment=53495824 μπας και έχει να κάνει με αυτό; --- αυτό σκέφτηκα και εγω ότι θα έπρεπε να πηγαίνει καλά!!Όχι τα shadows τα χω 2048.. Και βλέπω ότι είμαι μόνιμα κολημένα στα 60fps με το vsync κλειστό,ακόμα και στα lowest να τα χω.Έχει κολλήσει το config; Για patch αν ήταν δεν θα το είχε περάσει το steam; Λέτε να φταίει που πέρασα τα παιχνίδια από το backup;και όχι να τα κατέβαζε το steam απευθίας;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα