Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βγήκε patch : Patch release notes- Added driver version detection for supported AMD and NVIDIA GPUs- Added independent VO volume control- Added audio device selection in Audio Options menu- Bug fix to prevent anisotropic filtering being disabled every time the player dies- Enabling multisampling antialiasing through the in-game console will no longer break skin shaders and reflections- Fix for invalid screen resolutions being set after driver updates or swapping monitors- “Ultra” settings updated to use lower values for VT Cache and Shadow Buffer size (original values can still be accessed through ‘Custom’ settings
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Από ότι λένε τρέχει αρκετά καλύτερα τώρα το παιχνίδι.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ναι εγώ το έπαιξα σήμερα πρώτη φορά και το παιχνίδι παίζει σχεδόν 100% άψογα σε Ultra settings 1080p 60fps. Έχει κάποιες φάσεις που πέφτει ανεξήγητα μέχρι τα 50-55fps, αλλά τίποτα άξιο λόγου. Πλάκα είχε εντωμεταξυ που το πήρα retail και είπα ότι θα γλιτώσω το download. Αμ δε. 29GB πέρασε. Τα υπόλοιπα download... 1
Donacgreece Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Το τσίμπησα στη προσφορά του steam. Άρχισε το download και επανέρχομαι αφού το δοκιμάσω. Αν και από αυτά που έχω διαβάσει και δει δε νομίζω να με απογοητεύσει.
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εμένα μου φαίνεται αρκετά εύκολο όμως. Αν και μπορείς να αλλάξεις τη δυσκολία on the fly κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, στους έμπειρους συστείνω να το ξεκινήσουν κατευθείαν στο Hard. 2
AntonisKo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εμένα μου φαίνεται αρκετά εύκολο όμως. Αν και μπορείς να αλλάξεις τη δυσκολία on the fly κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, στους έμπειρους συστείνω να το ξεκινήσουν κατευθείαν στο Hard. Ισχύει..
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αφού μπορείς να αλλάξεις το επίπεδο δυσκολίας έτσι πάλι καλά.
Donacgreece Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πόσο μεγάλο είναι ρε παιδιά αυτό; από το πρωί το έχω και ακόμα να κατέβει. Λίγο πάνω από το 60 είναι ακόμα...
DimAslan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παίδες μια ερώτηση, παίζω από χθες το παιχνιδάκι, παιχνιδάρα δηλαδή, είναι σούπερ, απλά βλέπω που λένε για χαμηλά frame rates κλπ. Επειδή την κάρτα μου (GTX480) την αγόρασα προχθές, δεν ξέρω πόσο καλά θα έπρεπε να πηγαίνει. Πώς μπορώ να τσεκάρω αν χρειάζεται να κάνω κάτι; Ενημερωτικά, όταν τρέχει το Wolfenstein τα ανεμιστήρια δουλεύουν υπερωρίες, ενώ πχ στο Starcraft δεν ακούγονται καθόλου. Επίσης, τώρα που πήρα μεταχειρισμένη κάρτα νομίζω θα ήταν καλό να τσεκάρω και θερμοκρασίες. Έχετε κάποιο πρόγραμμα να προτείνετε; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τρομερη η εκπληξη που μας εκαναν οι Bethesda και id. Τρομερο gameplay, ζουμερο story. Καλη φαση. Και για να δουμε τι θα παιξει με το νεο Doom.
Sed22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 το παιχνιδι δεν το λες και παιχνιδαρα ! Μετρια γραφικα και το gameplay δεν θα το ελεγα εθιστικο οσο το σεναριο π εχει που σε τρωει να δεις τι θα γινει Εχω παιξει κανενα 2ωρο τωρα..δεν με εχει συγκινησει θα μπορουσε να ηταν καλυτερο
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 το παιχνιδι δεν το λες και παιχνιδαρα ! Μετρια γραφικα και το gameplay δεν θα το ελεγα εθιστικο οσο το σεναριο π εχει που σε τρωει να δεις τι θα γινει Εχω παιξει κανενα 2ωρο τωρα..δεν με εχει συγκινησει θα μπορουσε να ηταν καλυτερο Προχωρα λιγο και εγω στην αρχη δεν το ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 κανένα καινούριο παιχνίδι δεν είναι ωραίο στην αρχή. τα κάνουν σαν ταινία σε βάζουν σιγά σιγά στο ζουμί. καλό παιχνίδι, κ αρκετά μεγαλύτερο από άλλους δήθεν καλούς κ ποιο ακριβούς τίτλους. εγώ το τερμάτισα μια φορά αλλά επιδι θα αλλάξω κάρτα σε μερικέσ μερεσ θα το ξανά παίξω για νά το ευχαριστηθω καλύτερα ! σαν παιχνίδι αξίζει παρά πολύ, έχουν δώσει βάση στο single player, οπωσ πρέπει νά κάνουν κ άλλοι τίτλοι ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα