phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το τερμάτισα κι εγώ χθες, παιχνιδάρα όντως. Θα το χαρακτήριζα αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα αυτού που λέμε, ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον οπτικό τομέα, αλλά με το gameplay και το πόσο καλά περνάς overall με ένα παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Έλιωσα όταν είπε την ατάκα κι όμως έχει δίκιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το δοκίμασα κι εγώ με μετονομασία του exe και όντος έχει απογειωθεί χωρίς υπερβολές και είμαι με εναν phenom II 4X 955 black (ακλοκάριστο) και μία ASUS Radeon R9 270X 2GB και με RAM 8GB. Με τι settings παίζεις; Με ενδιαφέρει επειδή έχω παραπλήσιο σύστημα. Πήδηξε τελικά κανεις από κάπου στο κενό? Τι γίνεται αν πηδήξεις στο κενό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ειναι ενα πολύ καλο πράγμα για εμας μου δεν εχουμε κ πολύ δυνατες καρτες για τα παιζουμε τα παιχνιδα στο τερμα !!!! απλα βασιζομαστε στο game play !!! το να παιζεις τερμα ενα παιχνιδι δεν λεει τιποτα.......το θεμα ειναι τι βλεπεις εγω παντως καθε φορα που το πιανω για να συνεχισω ξενερωνω.......το εχω στην ακρη....που θα παει θα τα καταφερω,αν δεν το στειλω πριν στο καδο και απο αποψη gameplay δεν βλεπω κατι καινουριο τα εχουμε δει πολλακις αυτα,ασε που το να ξεμενεις ευκολα απο σφαιρες,μου θυμιζει παλαιοτερες εποχες ισως ειναι λαθος στιγμη για μενα το εν λογο game.....ισως αργοτερα να με φερει,,,,το εχω στην καβατζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μηπως με sweetfx να φτασει τα αποδεκτα σου επιπεδα? Δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 δεν δοκιμασα,θα το βαλω μπας και αλλα σε γενικες γραμμες( το εχω πει κι αλλου αυτο) το sweetfx το αποφευγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγω παντως πιστευω οτι για τα γραφικα του ,οι απαιτησεις του ειναι τραγικεςε.Με το pc της υπογραφης μου εχω πολλα frame drops Που δεν θα επρεπε για τετοια γραφικα [οπως επισης για ποιον λογο ειναι 43 gb παινχιδι δεν ξερω].Σαν gameplay σπερνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κάνε rename το .exe και θα σου σταματήσουν και εσένα τα drops όπως σταμάτησαν και σε μένα με ίδιο και υποδεέστερο μάλλον hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Νομιζα οτι το ειχα κανει και μολις πηγα ξανα μεσα να δω αν εκανε το κολπακι και τι ειδα?WolfNewOrder_x32.exe.exe Ειχα γραψει 2 φορες .exe :-D το δοκιμαζω σημερα και λεω αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγώ ρε γμτ έχω SSD 128άρη και μετά βίας έχω τα 30 γίγα ελεύθερα... Πρέπει να τελειώσω κανένα παιχνίδι ακόμα να τα βγάζω σιγά σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλό είναι να το βάλεις σε ssd γιατί παίζει πολύ loading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έκανα το rename και γέμισε η οθόνη artifacts. Οπότε σε μερικούς δεν κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το τελείωσα το παιχνίδι και ήταν απίστευτο από τα πιο ωραία fps που έχω παίξει τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Με το pc της υπογραφης μου θα το παιξω ή τσαμπα τα 40 gb ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Με το pc της υπογραφης μου θα το παιξω ή τσαμπα τα 40 gb ?? Μια χαρά θα παίξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα