zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Πράγματι το παιχνίδι είναι ευφάνταστο δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις μακάρι να βγαίνουν και άλλα παιχνίδια σαν κι αυτό γιατί κάπου έχουν χάσει τον δρόμο οι περισσότερες εταιρίες που παράγουν video games του είδους. Edit: Η μουσική τα ηχητικά εφέ και η ατμόσφαιρα του game από μένα παίρνει ενα 10άρι με τόνο Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από zvarthangalos
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ποιο αρχειο παιδια μετονοναζουμε και πως ακριβως ?? Αυριο θα το ργκαταστησω σε win7 64bit
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Θα πας C:/Program Files όπου έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι Wolfenstein The New Order εκεί θα βρεις το αρχείο που γράφει WolfNewOrder_x64 απλά θα αλλάξεις το χ64 και θα το κάνεις χ32
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εγω το εκανα αλλα δεν εισαι και μεγαλες διαφορες?
kyriakosm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) διαβαζω ολα αυτα που λετε .......και ψηθηκα και το εβαλα τα γραφικα ειναι τελειως μαπα η μου φαινεται?ωρες ωρες δεν βλεπετε...και λεω δεν μπορει παρακατω θα φτιαχνει ....αλλα μπα τα ιδια Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από kyriakosm
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τα γραφικα ειναι τελειως μαπα η μου φαινεται?ωρες ωρες δεν βλεπετε...και λεω δεν μπορει παρακατω θα φτιαχνει ....αλλα μπα τα ιδια Είναι η περίφημη idTech 5. Φαντάσου να λέμε το ίδιο και για το Doom 4! Μάπα γραφικά... Ιεροσυλία. Πάντως το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Το έχω τελειώσει εδώ και μια βδομάδα και είναι από τα καλύτερα fps που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Αν και ακόμα θεωρώ το return to castle wolfenstein το καλύτερο της σειράς. 2
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Με απενεργοποιημένο το V-Sync και από το catalyst και απο το game κλειδώνει στα 60 FPS το κάνει σε όλου σας;
zvarthangalos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το παιχνίδι τρέχει αρκετά καλά όμως έχω λίγο lag και βλέπω πως τα frames δεν έχουν μεγάλες μεταπτώσεις.
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πήδηξε τελικά κανεις από κάπου στο κενό? Το έκανα εγώ σήμερα κατά λάθος Βρήκα χρόνο μιας και δε δουλεύω αύριο και έπαιξα ένα τετράωρο και πάλι θα ξαναπώ πόσο καλό παιχνίδι είναι! Να το παίξετε όλοι 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κοντευω να το τελειωσω δευτερη φορα στο 5ο επιπεδο δυσκολιας, μου εχει βγαλει την πιστη ομως παροτι ξερω τι να περιμενω στην πιστα. Παιχνιδαρα δεν το συζηταω παροτι δεν μου γεμιζε το ματι στην αρχη. Ισως GOTY..
John-lamia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 διαβαζω ολα αυτα που λετε .......και ψηθηκα και το εβαλα τα γραφικα ειναι τελειως μαπα η μου φαινεται?ωρες ωρες δεν βλεπετε...και λεω δεν μπορει παρακατω θα φτιαχνει ....αλλα μπα τα ιδια ειναι ενα πολύ καλο πράγμα για εμας μου δεν εχουμε κ πολύ δυνατες καρτες για τα παιζουμε τα παιχνιδα στο τερμα !!!! απλα βασιζομαστε στο game play !!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το έκανα εγώ σήμερα κατά λάθος Έλιωσα όταν είπε την ατάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα