Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματι το παιχνίδι είναι ευφάνταστο δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις μακάρι

να βγαίνουν και άλλα παιχνίδια σαν κι αυτό γιατί κάπου έχουν χάσει τον δρόμο οι περισσότερες εταιρίες

που παράγουν video games του είδους.

Edit: Η μουσική τα ηχητικά εφέ και η ατμόσφαιρα του game από μένα παίρνει ενα 10άρι με τόνο

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Θα πας  C:/Program Files όπου έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι  Wolfenstein The New Order εκεί θα

βρεις το αρχείο που γράφει  WolfNewOrder_x64 απλά θα αλλάξεις το χ64 και θα το κάνεις χ32

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβαζω ολα αυτα που λετε .......και ψηθηκα και το εβαλα

τα γραφικα ειναι τελειως μαπα η μου φαινεται?ωρες ωρες δεν βλεπετε...και λεω δεν μπορει παρακατω θα φτιαχνει ....αλλα μπα τα ιδια

Επεξ/σία από kyriakosm
Δημοσ.

τα γραφικα ειναι τελειως μαπα η μου φαινεται?ωρες ωρες δεν βλεπετε...και λεω δεν μπορει παρακατω θα φτιαχνει ....αλλα μπα τα ιδια

Είναι η περίφημη idTech 5. Φαντάσου να λέμε το ίδιο και για το Doom 4! Μάπα γραφικά... Ιεροσυλία.

Πάντως το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Το έχω τελειώσει εδώ και μια βδομάδα και είναι από τα καλύτερα fps που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Αν και ακόμα θεωρώ το return to castle wolfenstein το καλύτερο της σειράς. 

• Like 2
Δημοσ.

Πήδηξε τελικά κανεις από κάπου στο κενό? :P

Το έκανα εγώ σήμερα κατά λάθος

Βρήκα χρόνο μιας και δε δουλεύω αύριο και έπαιξα ένα τετράωρο και πάλι θα ξαναπώ πόσο καλό παιχνίδι είναι!

Να το παίξετε όλοι

• Like 3
Δημοσ.

Κοντευω να το τελειωσω δευτερη φορα στο 5ο επιπεδο δυσκολιας, μου εχει βγαλει την πιστη ομως παροτι ξερω τι να περιμενω στην πιστα. Παιχνιδαρα δεν το συζηταω παροτι δεν μου γεμιζε το ματι στην αρχη. Ισως GOTY..

Δημοσ.

διαβαζω ολα αυτα που λετε .......και ψηθηκα και το εβαλα

ειναι ενα πολύ καλο πράγμα για εμας μου δεν εχουμε κ πολύ δυνατες καρτες για τα παιζουμε τα παιχνιδα στο τερμα !!!!

απλα βασιζομαστε στο game play !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...