Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η retail έκδοση δεν είναι για Steam?

παίζει και να μην είναι.. δεν είναι στη σχετική λίστα του steam και είναι κρίμα ρε γαμώτο 

Δημοσ.

Έκανα μετονομασία το .exe και όντως η διαφορά είναι τραγικά μεγάλη!

Steamworks είναι ο τίτλος αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Πέρασα σ' έναν Raptor το φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και τον έδωσα στον αδερφό μου που ψήνεται να το παίξει.

Το σύστημά του έχει έναν Athlon II X4 640, 4GB DDR3 και μια 4770 και παίζει σε 1680*1050.

Ενώ ξεκινά το παιχνίδι, μου λέει ότι ψιλοκολλάει στα πρώτα intros και μετά τον πετάει, χωρίς να βγάζει κάποιο message για χαμηλή απόδοση κ.λπ..

Να μην το σκέφτεται καν με τη 4770 σε 1680*1050, ή μπορεί να λυθεί αν κάνει κανονικά εγκατάσταση στο δικό του σύστημα; Το λειτουργικό είναι το ίδιο.

Επίσης, δεν προλαβαίνει να μπει στις ρυθμίσεις ώστε να το βάλει στο Low ας πούμε.

Δημοσ.

Ναι, απλά διάβασα ότι παίζει με OpenGL και όχι με DirectX, οπότε λέω μήπως παίζει και με μη DX11.

Και πάλι όμως, γιατί δεν του πετάει error απ' την αρχή, αντί αυτού ξεκινά κανονικά;

Δημοσ.

Ούτε λόγος για το σενάριο, τη μουσική, κλπ για το παιχνίδι. Μόνο πόσα FPS και πως παίζει στο κάθε σύστημα. Α ρε PC Gaming αθάνατο. Θα κρατάω τέτοια Topics σε Threads για κονσόλες VS PC.

Δημοσ.

Σε απαιτητικά παιχνίδια,ειδικά όταν έχουν και τα θεματάκια τους είναι επόμενο να έχεις τέτοιες συζητήσεις το πρώτο καιρό της κυκλοφορίας τους.

Έλα από το τόπικ του Dark Souls 2 που παίζει και σε κομπιουτεράκι τσέπης και θα δείς ότι "it's all about the game"

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι εγώ με μετονομασία του exe και όντος έχει απογειωθεί χωρίς υπερβολές

και είμαι με εναν phenom II 4X 955 black (ακλοκάριστο) και μία ASUS Radeon R9 270X 2GB

και με RAM 8GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...