Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι τα σημεία των καιρών...

Με κάτι τέτοια όχι μόνο δεν πληρώνω τα παιχνίδια τους, αλλά χαίρομαι κάθε φορά που τα τερματίζω και δεν τους δίνω μία.

Είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα.

τσαμπατσης εκ πεποιθησεως και χαιρεσαι κιολας εεε

τι να πει κανεις μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν βγαινουν καλα παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το παιχνίδι αυτό τελικά είναι goty μέχρι στιγμής χωρίς πολλά πολλά, όποιος το έχει παίξει θα καταλάβει

απλό λιτό ωραίο, αυτό ακριβώς που θέλουμε από ένα fps ειδικά για single player campaign

αν και old school το βρήκα "αναζωογονητικό"  σε σχέση με τη σαβούρα των fps που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια

ήταν σίγουρα ευχάριστη έκπληξη, γιατί είχα και τις επιφυλάξεις μου ότι θα είναι μάπα, αλλά ευτυχώς έκανα λάθος 

• Like 4

Ρε παιδιά με amd κάρτες τι γίνεται? Στο σύστημα της υπογρφής με 7850 2gb σέρνεται σε όλα τα settings με τελεyταίο catalyst περασμένο.

στο συστημα της υπογραφης μου τρεχει νερο..

εχω τους 14.4 

Υ.Γ. μην βαζεις beta drivers!

Υ.Γ. μην βαζεις beta drivers!

γιατί;

δεν κάνεις δουλειά με amd, αν δε βάζεις beta

στο 90% του χρόνου χρειάζεσαι beta, επίσης το ότι είναι beta δε σημαίνει ότι έχει θέμα, απλά δεν είναι whql, κλάιν...

edit  

όσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ΚΙ ΕΔΩ όπως και στο watch dogs θέλει μνήμη

τα 3GB μου με preset στο ultra (με vsync πάντα μιλάω εγώ) δε φτάνουν, μου δείχνει μεν ότι πέφτω μέχρι τα 45 fps και η μνήμη πάει περίπου μέχρι 2800MB , αλλά στη πραγματικότητα θέλει πάνω από 3GB οπότε εκτός από framedrops έχω και stuttering που για μένα είναι και το πιο ενοχλητικό

προσωπικά παίζω με preset ultra και έχω ρίξει την ανάλυση των σκιών που θεώρησα ότι είναι το λιγότερο σημαντικό και έχω μηδαμινά drops  (πέφτει μέχρι 55-56 fps )και καθόλου stuttering

η μέγιστη μνήμη με αυτές τις ρυθμίσεις είναι 2600MB 

το gpu usage είναι αστείο (ούτε 50%) το ζήτημα είναι να μη μπουκώνει η vram 

επίσης το γιατί στρεσσάρει τόσο τη cpu ακόμα δεν έχω καταλάβει, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι εκεί το θέμα εφόσον μιλάμε για quad core, το θέμα όπως και στο watch dogs είναι η vram αλλά εδώ είναι πολύ πιο διαχειρίσιμο

σε medium preset πάντως θέλει 1.5GB οπότε όποιος θέλει το παίζει εκεί με καρφωμένα 60αρια , έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι δεν έχει καλά γραφικά ότι και να κάνεις, απλά για να έχεις μερικά εφφέ παραπάνω και fov , το fov  μάλλον είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να θέλει κάποιος με χαμηλότερες ρυθμίσεις  τα υπόλοιπα είναι ψιλοανούσια \

ΥΓ κι άλλο προβληματικό παιχνίδι που θέλει >2GB vram για αυτούς που έλεγαν ότι πρώτα θα τα κλάσει η gpu και μετά θα φτάσεις να θες vram

ε να λοιπόν κι ένα παιχνίδι που η gpu δε ζορίζεται καν, αλλά πάνω από 2GB τα θέλει για πλάκα 

το λέω και να με θυμηθείτε, η μέρα που θα τρέχουμε να πάρουμε κάρτες με 8GB να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο δεν αργεί, αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο με το να τρώμε port από τις νέες κονσόλες που έχουν unified memory 

• Like 4

Από το τελευταίο tomb raider είχα να ευχαριστηθώ έτσι παιχνίδι. Πάει και αυτό για αγορά όπως και εκείνο για να συνεχίσουν να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια.

Έτσι. Και εγώ.

τσαμπατσης εκ πεποιθησεως και χαιρεσαι κιολας εεε

τι να πει κανεις μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν βγαινουν καλα παιχνιδια

Δεν είμαι υποχρεωμένος να βρω εγώ λύση στη πειρατεία. Όταν μου ζητάνε 40 ευρώ για ένα παιχνίδι δηλαδή αν παίξω 10 θέλω 400€, τότε θα κατεβάζω και το ευχαριστιέμαι διπλά. Με τις τιμές που έχουν έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να αγοράζεις όλα τα προγράμματα, όλα τα παιχνίδια, όλα τα apps, όλη τη μουσική Απλά δεν γίνεται και όποιος λέει ότι τα αγοράζει όλα ψεύδεται.

Τους χαρακτηρισμούς άστους καλύτερα.

• Like 1

@ qsis

Κουφό μου ακούγεται αυτό που λες όπως και όλοι όσοι λένε ότι έχουν προβλήματα με το παιχνίδι. Στην δική μου παμπάλαιη κάρτα τρέχει νερό.

Εξηγώ σε προηγούμενο post μου

qsis, έκανες το «κολπάκι» με το rename του .exe;

Σε μένα απ ό,τι φαίνεται έπιασε.

Την ίδια κάρτα έχουμε, και ενώ παίζω σε 1440p με shadows στο full, δεν έχω θέμα. Δεν έχω τρέξει fraps, αλλά δεν έχω lagαρίσματα ή stuttering.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

qsis, έκανες το «κολπάκι» με το rename του .exe;

Σε μένα απ ό,τι φαίνεται έπιασε.

Την ίδια κάρτα έχουμε, και ενώ παίζω σε 1440p με shadows στο full, δεν έχω θέμα. Δεν έχω τρέξει fraps, αλλά δεν έχω lagαρίσματα ή stuttering.

Όχι δε το έκανα, δε το πήρα χαμπάρι, θα το κοιτάξω

EDIT

τελικά να κάνοντας rename το exe με ultra καρφώνεται στα 60fps και το δοκίμασα και σε μέρος που είχε μάχη με αρκετούς εχθρούς

πολύ παράξενο..

και ένα screen από το δικό μου pc, από ότι βλέπω πάντως σταμάτησε να τερματίζει τη vram όπως έκανε πριν, αλλά τα 2GB τα περνάει για πλάκα (οπότε αυτό που έλεγα πριν συνεχίζει να ισχύει) 

επίσης ανέβασε και gpu usage, γιατί πριν ήταν κολλημένη συνεχώς κάτω από 50%

τελείως κουλό πάντως ένα rename στο .exe να κάνει τέτοια διαφορά.. το είδαμε και αυτό...  :whistle:

wolftest.png

Επεξ/σία από qsis
  • Like 1

Διαφωνώ για το πόσο μεγάλο είναι αυτό το ποσοστό και μιλάω άλλωστε εκ πείρας έχοντας περάσει από διάφορες κάρτες, πολύ σπάνια εχω θέμα με driver και τις περισσότερες μέρες του χρόνου είμαι με beta

Αν θες να παίζεις καινούρια παιχνίδια ή η κάρτα σου είναι σχετικά νέο μοντέλο θα πας σε beta, δε γίνεται διαφορετικά , δε μπορείς να παίζεις με οδηγό 4μηνών πίσω μόνο και μόνο επειδή γράφει beta το οποίο στους οδηγούς γραφικών δεν έχει καμία απολύτως άξια

Εγώ πάντως δε μίλησα για beta γενικά και αόριστα, ούτε εγώ χρησιμοποιώ γενικά beta drivers.

Μίλησα συγκεκριμένα για τους οδηγούς γραφικών της AMD τους οποίους καλώς ή κακώς είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις όταν σου δίνουν βελτιώσεις για τα πιο νέα παιχνίδια

Κι εγώ απο τις προηγούμενες κάρτες μου ακόμη με beta ημουν και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα (ίσα-ίσα μου έλυναν και προβλήματα με παιχνίδια).

Όντως περίεργο αυτό με την μετονομασία του .exe, θα το κάνω κι εγώ αν είναι γιατί το παιχνίδι μου έτρεχε πάρα πολύ χάλια.

Μ' αρέσει που λέτε για τη Vram που ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλά για γέλια..Τα textures δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη Vram που ζητάνε, την τρώνε μόνο και μόνο για την αποτυχημένη τεχνική της ID Tech 5 που λέγεται Megatextures.Όταν θα βγει παιχνίδι με γαμάουα textures που θα ζητάει 3 και 4GB Vram, τότε θα πω ότι ναι, αυτό θέλει όντως παραπάνω Vram.Και όποιος έχει αμφιβολία για αυτά που λέω ας κάνει δοκιμή με VT Compress Enabled - Disabled και άμα δει διαφορά, πάω αύριο το πρωί να πάρω GTX Titan Black.

Όσον αφορά για τους οδηγούς BETA - WHQL, οι BETA έχουν πάντα τα latest fixes/improvements οπότε συνιστάται να τους βάζουμε για νέους τίτλους.Οι WHQL δεν σημαίνει ότι είναι απροβλημάτιστοι, απλά έχουν την στάμπα της Microsoft.

το παιχνιδι ειναι απιστευτο.Ειμαι απο αυτους που τα συναινονται τα fps ,λογω κακου στορυ κτλ.Το παιχνιδι εχει απολα,και πραγματικα καιρο [πολλα χρονια θα ελεγα,απο το black στο ps2 ]εχω να παιξω game που πραγματικα να νιωθω το οπλο στα χερια μου.

Fps drops εχω παρα πολλα με την 7950 [δυστηχως],αλλα τουλαχιστον παιζετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...