Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί μπορούν και γιατί κάπως πρέπει να εξισορροπήσουν τη χασούρα που θα έχουν όταν θα βγάλουν το steam sale στα 9.99€

Προφανώς αγοράζεις κάθε φορά αυτό που συμφέρει και αυτή τη στιγμή συμφέρει retail

Περνάς το παιχνίδι στο steam και σου μένει αναμνηστικό το δισκάκι

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο όσα retail έχει εδώ γινονται activate στο steam και το the new order δεν ειναι σ'αυτά.Αλλα ναι, το περνας για να τα έχεις ολα μαζεμένα

Δημοσ.

Νόμιζα ότι σαν παιχνίδι της Bethesda δε θα είχε θέμα, όπως και να χει αυτή τη στιγμή δε συμφέρει από steam

Δημοσ.

Από τα καλύτερα Games που έχω παίξει. Τελείωνοντας ένα καλό παιχνίδι έχεις αυτήν την αίσθηση σαν να βγαίνεις από το Cinema έχοντας δει μία πολύ καλή ταινία.
Φοβερό πραγματικά. Όπως μου αρέσει να είναι ένα παιχνίδι και ειδικά ένα Shooter.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τα downloadable ειναι πιο ακριβα ρε παίδες; Στο steam 50ευρω και boxed 30;

Είναι τα σημεία των καιρών...

Με κάτι τέτοια όχι μόνο δεν πληρώνω τα παιχνίδια τους, αλλά χαίρομαι κάθε φορά που τα τερματίζω και δεν τους δίνω μία.

Είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Είμαι με τους 14.6 beta και σε ότι settings και να παίξω, το ίδιο χάλια τρέχει το παιχνίδι... -_-

Είναι "φυσιολογικό" αυτό..?

Δημοσ.

Με εκδοση Catalyst 14.4 εχω 30καρε σε 1366χ768,medium settings ομαλο gameplay  αλλα μου "σκιζει" τον cpu σε 85%-90% συνεχως  ενω η καρτα γραφικων ριχνει αρκετα συχνα(ανα 3 sec περιπου) την συχνοτητα της αποτι δειχνει το aida64 στα διαγραμματα...μηπως ξερει κανεις πως μπορω να την κανω να δουλευει στην μεγιστη συχνοτητα συνεχως?

Δημοσ.

Το τερματισα και μπορω να πω οτι μαλλον θα ειναι goty ..Στα συν του η διαρκεια ,το story ,ατμοσφαιρα  ενω μου αρεσε πολυ οτι εχει και ταχυτητα σαν παιχνιδι ..9/10

• Like 1
Δημοσ.

Το τερματισα και μπορω να πω οτι μαλλον θα ειναι goty ..Στα συν του η διαρκεια ,το story ,ατμοσφαιρα  ενω μου αρεσε πολυ οτι εχει και ταχυτητα σαν παιχνιδι ..9/10

Μου είχαν πει ότι είναι 5 ώρες και μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ έκανα 10 σίγουρα.

Δημοσ.

Μου είχαν πει ότι είναι 5 ώρες και μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ έκανα 10 σίγουρα.

Oχι ρε συ ,τι 5..Εδω λεγανε οτι μπορεις να φτασεις και τις 20ωρες  αν τα ψαχνεις ολα ..16 chapters 5 ωρες μονο ? Ουτε καν ..

• Like 1
Δημοσ.

Από το τελευταίο tomb raider είχα να ευχαριστηθώ έτσι παιχνίδι. Πάει και αυτό για αγορά όπως και εκείνο για να συνεχίσουν να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...