Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Wolfenstein: The New Order – Possible Performance Boost Discovered 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ωραίος, αλλά μήπως αλλάζει κάτι στο gameplay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν αλλάζει κάτι στο gameplay. Προσωπικά δεν είχα αρκετά σημεία με κάτω από τα 60fps στο σύστημά μου οπότε δοκιμάστε το και πείτε αν όντως κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν είναι τραγικό ότι ένα rename exe κάνει τόσο διαφορα?! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως σκέφτονται οι devs μερικές φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Βασικά σκέφτομαι ότι το παιχνίδι είναι αδικαιολόγητα βαρύ, ή υπάρχει κάτι που δε βλέπω, οπότε μπορεί να είναι θέμα προγραμματισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Βασικά σκέφτομαι ότι το παιχνίδι είναι αδικαιολόγητα βαρύ, ή υπάρχει κάτι που δε βλέπω, οπότε μπορεί να είναι θέμα προγραμματισμού. Ειναι οντως αδικαιολογητα βαρυ, η engine εχει τα θεματα της με το PC platform. *Looks at rage* Με drivers και patches θα στρωσει πιστευω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Βγάλαν κανένα patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εαν κάνω rename το executable το steam μου βγάζει ότι λείπει το αρχείο... Το έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το παιχνίδι εμένα απλά μου στρεσσάρει αρκετά τον επεξεργαστή(ο ένας πυρήνας στο 100% και οι άλλοι πάνω από 70 συνεχώς) , μου πιάνει σχεδόν όλη τη ram, η κάρτα αραζει εκεί στο ούτε 50% και γύρω στη μισή vram και τα fps κολλημένα στα 60 Ναι κάτι πάει στραβά με αυτό το παιχνίδι αλλά αφού είμαι στο 60αρι ακατεβατο δε θα ασχοληθώ επιπλέον Αυτό που με χαλάει είναι μόνο ότι αργεί (σχετικά) να φορτώσει οπότε πεθαίνω και φαντάζομαι πόσο χειρότερη θα ήταν η κατάσταση δίχως ssd Θυμάμαι και στο rage που δεν είχα τότε ssd μου έσπαγαν τα νεύρα Πάντως το παιχνίδι αξίζει και για τους περισσότερους η απόδοση δεν είναι θέμα, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το ψάξουμε και πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Βασικά σκέφτομαι ότι το παιχνίδι είναι αδικαιολόγητα βαρύ, ή υπάρχει κάτι που δε βλέπω, οπότε μπορεί να είναι θέμα προγραμματισμού. Megatexture..Τι περίμενες.. Εαν κάνω rename το executable το steam μου βγάζει ότι λείπει το αρχείο... Το έχει δοκιμάσει κανείς? Δοκίμασες με steam σε offline mode ; Βγάλαν κανένα patch; Nope. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τελικά κυκλοφορεί κανένα παιχνίδι πλέον έτοιμο για να παιχτεί ; Από την άλλη φταίει ο θείος. Εγώ ο αφελής έχω καταλάβει ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 6 μήνες διάφορα φάσης μεταξύ κυκλοφορίας και αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βιάζονται να "πιάσουν" την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχουν ανακοινώσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν τεχνικά θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδιε εμενα επιασε το κολπο με την αλλαγη του ονοματος.. 60fps σταθερα ενω μεχρι τωρα ειχα θεμα cpu bottleneck και ανεβοκατεβαινα συνεχως.. Κραταω επιφυλλαξεις ομως γιατι επαιξα πιστα κλειστη και οχι μεγαλη.. (q6600, 760 gtx, 6GB ram) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αφού το προχώρησα λίγο παρατήρησα το εξής: Έχω 30 FPS μερικές φορές και η χρήση της GPU είναι 70-90% ή ποιο λίγο. Είναι φυσιολογικό αυτό για το σύστημα της υπογραφής μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δοκίμασες να κάνεις rename το .exe ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα