xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το χεις αυθεντικό ή όχι? θα έπρεπε να είναι η ερώτηση για όλους.. Γιατί ειλικρινά το παιχνίδι,πάει νερό στα high! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τωρα το ξεκιναω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το game παει για μεγαλο βαθμο απο μενα μεχρι στιγμης ...Δεν μπορω να ξεκολλησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παρα πολυ καλο οντως! Επιτελους ενα old shcool fps. Αντε γιατι παραεγινε το κακκο μετα call of duty και battlefield. Η επιτυχια η αποτυχια του συγκεκριεμνου παιχνιδιου θα καθορισει το μελλον των fps. Αν παει καλα σε πωλησεις θα δουμε στο μελλον περισσοτερα hard core old school fps σαν αυτο ενω αν πατωσει τοτε θα συνεχισουν να βγαζουν αποκλειστικα και μονο casual fps . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με full settings ίσως όχι, γενικά όμως ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 το ειχα βαλει χθες το παιχνιδι και πραγματακι κολλαγε απιστευτα...σημερα επειδη εκανα φορματ σενα λαπτοπ,εκανα με την ευκαιρεια αυτην και στον δικο μου pc ..ξαναβαλα το παιχνιδι και πραγματικα η μερα με την νυχτα! δεν εχω framesdrops και λαγκαρισματα.. οπως το ιδιο και στο watch dogs οποτε συμβουλευω οσοι εχουν να κανουν αρκετο καιρο φορματ και εχει αρκετα ο υπολογιστης σας, καντε του φορματ και θα δειτε διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 το ειχα βαλει χθες το παιχνιδι και πραγματακι κολλαγε απιστευτα...σημερα επειδη εκανα φορματ σενα λαπτοπ,εκανα με την ευκαιρεια αυτην και στον δικο μου pc ..ξαναβαλα το παιχνιδι και πραγματικα η μερα με την νυχτα! δεν εχω framesdrops και λαγκαρισματα.. οπως το ιδιο και στο watch dogs οποτε συμβουλευω οσοι εχουν να κανουν αρκετο καιρο φορματ και εχει αρκετα ο υπολογιστης σας, καντε του φορματ και θα δειτε διαφορα Tι GPU έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Tι GPU έχεις; ati 7870 o.c. edition και εναν phenom ii x4 965 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εγω επρεπε να βαλω τα shadows σε 4096 και να ενεργοποιησω το VT compress για να ειναι playble. Επισης overclock στον πυρηνα της καρτας απο 870 mhz σε 920 mhz κσι την μνημη απο 2070 σε 2100 mhz. Το VT compress τρωει πολλη gpu χωρις να υπαρχει μεγαλη βελτιωση στα γραφικα οπως και το shadow resolution αν το βαλεις σε 8000+ γινεται πολυ απαιτητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ποια βελτίωση στα γραφικά, σχεδόν δε βλέπεται το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν ξερω αν βλεπεται ή οχι παντως παιζεται πολυ ευχαριστα.Δε θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να παιξω ενα τοσο ωραιο fps. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αν και είμαι ακόμα στην αρχή (μόλις έχω σώσει τη γκόμενα), δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Δείχνει χορταστικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ναι ειναι πολυ καλο.μου θυμιζει εντονα half life 2 κ αυτο μου αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πολυ ωραιο το game αλλα εκει που επαιζα μια χαρα τωρα μου κανει κολπακια οπως αυτο τι παιζει αραγε? Στο συγκεκριμενο σημειο της πιστας επαιξα και με τα settings αλλα τπτ καθως προχωρησα λιγο το game εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα