Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η γνώμη του total biscuit

με αυτόν τον άνθρωπο να συμφωνώ πάντα για αυτά που λέει για τα settings των παιχνιδιών;

Αλλά και για τα παιχνίδια!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελεος θελει απο 780 και πανω για να τρεχει σταθερα στα 60 fps.... Τι γραφικα εχει στο ultra ειναι σαν του watchdogs? Τωρα με την 560 ti αφου λεει οτι θα πιανω 40 fps αρα και παλι καλυμενος ειμαι το παιχνιδι θα ειναι playble. Και επειδη εχω την overclocked 560 ti μπορει και να πιανει 40-45 fps.

Ελεος θελει απο 780 και πανω για να τρεχει σταθερα στα 60 fps.... Τι γραφικα εχει στο ultra ειναι σαν του watchdogs? Τωρα με την 560 ti αφου λεει οτι θα πιανω 40 fps αρα και παλι καλυμενος ειμαι το παιχνιδι θα ειναι playble. Και επειδη εχω την overclocked 560 ti μπορει και να πιανει 40-45 fps.

Αυτο ειδες εσυ απο το bench? Και με 7870 60/60 βγαζει

Διάφορα review αν και μπήκαν μερικά.

Εγω θα το ξεκινησω το αυριο η μεθαυριο. Ειναι και παρα πολυ μεγαλο γι αυτο θα αργησει να ερθει.... Ακους εκει 45 gb..... Και να ειχε γραφικα σαν των crysis 3 metro last light να λεγα αλλα εδω ειναι ετσι λογω κακκου προγραμματισμου....

Εγω θα το ξεκινησω το αυριο η μεθαυριο. Ειναι και παρα πολυ μεγαλο γι αυτο θα αργησει να ερθει.... Ακους εκει 45 gb..... Και να ειχε γραφικα σαν των crysis 3 metro last light να λεγα αλλα εδω ειναι ετσι λογω κακκου προγραμματισμου....

Δεν είναι κακός προγραμματισμός, είναι η τεχνική megatexture που χρησιμοποιεί η ID tech 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...