Tablet Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω κάποιο καλό strategy-city building παιχνιδάκι για iPad με καλά γραφικά.. Το Megapolis - Clash of Clans δε με τρέλαναν κιόλας.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2013 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) anyone? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2013 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και κάποιο καλό mmorpg αν έχει κάποιος να συστήνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popo@ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το clash of clans είναι από τα καλύτερα strategy games!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Γενικά παίζεται παιχνίδια στο ipad;;; Εγω μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανενα παιχνιδι που να έχει ένα story με κάποιο campaign ή κάτι.. Για ραλι, παζλ κλπ οκ για να περνας το χρόνο σου αλλα κάποιο καλο παιχνιδάκι με πλοκή και καλα γραφικά έχει να προτείνει κανείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Το Machinarium κάτι λέει ή το Tiny Bang Story, αλλά και τα δύο είναι puzzle-οειδή. Επίσης, το World of Goo έχει κάτι σαν σενάριο. Γενικά πιο πολύ μεταφορές από παιχνίδια για σταθερό ψάχνω να βρω, αλλά ορισμένα έχουν τόσο κακό χειρισμό που παρόλο που είναι πολύ αξιόλογα παιχνίδια, δεν παλεύονται, πχ τα Myst/Riven. Κι εγώ θα ήθελα πάντως κάτι με πιο πολύ κείμενο. Κρίμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τα έχω παίξει τα machinarium, tiny κλπ αλλα όπως είπες είναι puzzle και σε πιο adventure με ή κάποιο city building τυπου Anno ή Settlers σε 3D όμως .. τιποτα ρε παιδι μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Eπιτέλους ωραίο παιχνίδι το Horn!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Eπιτέλους ωραίο παιχνίδι το Horn!! Ότι άλλο υποπέσει στην αντίληψη σου, ενημέρωνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τα σπάει το horn έτσι;; επιτελους ενα παιχνιδι με ενδιαφερον story και καλα γραφικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πολυ καλο αν σου αρεσει αυτο το ειδος ειναι το the room Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ωραίο puzzle το room ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα σπάει το horn έτσι;; επιτελους ενα παιχνιδι με ενδιαφερον story και καλα γραφικά! Δεν έπαιξα ακόμη, αλλά με ενδιαφέρουν ποιοτικές προτάσεις. Μόλις βγήκε και το Knights of the Old Republic για iPad. Αναρωτιέμαι αν παίζεται. Πχ το Myst πολύ ωραίο παιχνίδι σε υπολογιστή, αλλά ο χειρισμός του στο iPad δε με βόλεψε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 dead space,gta,wild blood θα σου προτεινα να παιξεις ανετα. οπως επισης to mass effect: inflitration και απο puzzle θα προτεινα το the room Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα