Billos907 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπερίζω τους συνφορουμήτες και χρόνια πολλά!Εχω ενα PC με το παρακάτω setup και θέλω μια μικρή βοήθεια ή καποια fix values για ενα καλο σταθερό O/C.Το pc φοραει τα εξής:Ιntel i5 760 @2.8GHZGigabyte P55-UD3L4GB Hyperx Kinston Ram @1333MhzATI Radeon 5770Το παραπάνω σύστημα το έχω για το home studio που γράφω μουσικη.Δεν θέλω τιποτα τρελό απο θεμα O/C απλα να το κανω λίγο πιο σκληροπυρινικο.Εχω προσπαθήσει αρκετες φορές με διαφορα values αλλα δεν ηταν σταθέρα για πολύ με αποτελεσμα να εχω blue screens κλπ κλπ.Οποια βοήθεια δεκτη Καλή σας μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για ξεκινα καπως ετσι και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billos907 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ακολούθησα τον πρώτο οδηγό και ετρεξε σταθερα Burntest & OCCT στα 3.6 με 1.35V CPU & 1.310V QPI/VTT.Τωρα, σειρα έχει ο bit-tech.. για να δούμε! Ευχαριστώ πάντως rfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 1,35V για 3,6 είναι πολύ.. Δοκίμασε να κατεβάζεις σταδιακά το v-core τρέχοντας stress tests και μείνε στο πιο χαμηλό που θα είσαι σταθερός.. Το λέω γιατί εγώ (και με κακή μητρική για oc) είμαι stable στα 3,5 με stock voltage (1,152 για την ακρίβεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 1.35V ΓΙΑ 3.6!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Όντως είναι υπερβολικό.. Δε νομίζω να χρειάζεται πάνω από 1,21 για τα 3,6. Εξαρτάται βέβαια και απ'το πόσο καλό κομμάτι έχει, αλλά αυτό θα φανεί στη συνέχεια.. @TS: Πες μας επίσης το τροφοδοτικό και την ψύκτρα που έχεις, καθώς και τα max temps (αν ανέβαζες εικόνες, ακόμα καλύτερα) από τα stress test που έχεις τρέξει -και από αυτά που θα τρέξεις-.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εγώ ήθελα 1.37 για 3.65 στον 750 με UD6 . Είναι και ανάλογα το κομμάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εγώ ήθελα 1.37 για 3.65 στον 750 με UD6 . Είναι και ανάλογα το κομμάτι... Αυτό ονομάζεται μέγα ατυχία , ματιασμενος θα ήσουν όταν τον αγόρασες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Για τέτοια μπανάνα cpu δεν έχω ξανακούσει (για nehalem τουλάχιστον).. Κρίμα την UD6.. Αχ και να την είχα εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 και εγω συμφωνω οτι ειναι πολυ η ταση αλλα και το 1.21 μου φαινεται και λιγο απο την αλλη. Ξεκινα δοκιμες με 1,25 και ανεβαινε σιγα σιγα εως οτου παιζεις καλα. Για κανε ενα στρεσ σε auto ρευματα και ποσταρε μας την ανωτερη τιμη που σου ζηταει στα 3.6 αν δε σου κανει κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 μεχρι τα 3.4-3.5 υποτιθεται οτι πας και με στοκ ταση , απο κει και πανω θελει λιγο ψαξιμο αναλογα με το hw σου , ομως αν δε μιλαμε για extreme πραγματα με 1.25 - 1.27 V μπορεις να μιλας για 3.7 ή 3.8 GHz, αντε να πλησιασεις το 1.30 , αλλα οχι παραπανω εκει που σχεδον παντα πρεπει να πατησεις για τα καλα το 1.30 ειναι αν προσπαθεις να φτασεις ή να περασεις τα 4 GHz εγω δηλαδη που εχω με παρα πολυ καλη ταση τα 3.8 για τα 4 ηθελα πανω απο 1.30V για αυτο και τον αφησα στα 3.8 , δεν αξιζε το ψησιμο για μολις 200-300 mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billos907 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 αυτη την στιγμη το εχω στα 4ghz με 1.37V.. Τωρα είμαι εκτος σπιτιου και δεν μπορω να ανεβάσω εικονες, αλλα μολις επιστρεψω θα το σεταρω! Mια που εχω ειναι αυτη ! Η Ψυκτρα μου ειναι η Zalman αυτη και το PSU Chiftec 750W! Thanks for the replies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ενδιαφερον που το εκανες με το bclk 190 x 21 και οχι 200 x 20 (γιατι το 200 μπορει να ηθελε κι αλλη ταση ) κι εγω bclk 190 εχω , αλλα πολλαπλασιαστη στο 20 για βαλε και μια με θερμοκρασιες καθως τρεχεις intel burn να δουμε τι κανει η ψυκτρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα