Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σας παιδια και χρόνια πολλά, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ελληνικές ταινίες (όχι αναγκαστικά μόνο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου) σε bluray. Καλά για ξένες δε συζητώ, από όλες τις καινούριες μέχρι και παλιές, είχα δει π.χ. πριν από λίγες εβδομάδες το "Terminator" με τον Σβατσενέγκερ, τον "εξορκιστή" και "τα πουλιά" του Χίτσκοκ όλα σε bluray 1080p παιδιά! Ντάξει... απλά τέλειο! Και θα θελα να μαθω αν υπάρχουν και ελληνικές ταινίες έτσι. Ευχαριστώ πολύ!
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μπορείς να αγοράσεις blue ray recorder και να τις γράψεις απο την τηλεόραση όταν θα παιχτούν και να τις έχεις σε blue ray disc!1080p δεν θα είναι αλλα θα είναι BR , μην τα θέλουμε όλα δικά μας .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Κυνόδοντας (από εξωτερικό κυρίως) Αν... Αυτές έχω πετύχει σε BR.
gavros10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και εγω μονο το Αν... εχω πετυχει αλλα δεν ξερω γιατι καποιος να το θελει σε blu-ray
katsikoula Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Υπάρχουν αρκετές...!!! Έχω πετύχει ανά καιρούς σε ελληνικά online καταστήματα. Αν θυμηθώ το site θα συμπληρώσω Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα