kostakos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αγαπητοί συμforumίτες, γεια σας. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στον υπολογιστή μου και από τότε αντιπετοπίζω ένα πρόβλημα με τον ήχο μου. Το πρόβλημα είναι ότι ο ήχος δεν ακούγεται. Έψαξα στο διαδίκτυο και κατέληξα ότι έλειπε κάποιος driver. Βρήκα διάφορους και τους έκανα εγκατάσταση όμως ακόμα δεν μπορεί να ακουστεί ήχος. Κάτω στο εικονίδιο του ήχου μου λέει ότι ’’δεν έχουν συνδεθεί ηχεία ή ακουστικά’’.Τι πρέπει να κάνω; Σημ: Έχω windows 7
Zapee995 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ποια καρτα ηχου εχεις και ποια mobo?? Συνηθως και λαθος να εχεις συνδεσει τα ηχεια, σου πεταει μηνυμα (παραθυρο) οτι συνδεθηκε βυσμα.
kostakos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ποια καρτα ηχου εχεις και ποια mobo?? Συνηθως και λαθος να εχεις συνδεσει τα ηχεια, σου πεταει μηνυμα (παραθυρο) οτι συνδεθηκε βυσμα. Φίλε από ότι βλέπω η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στη motherboard. Motherboard εχω: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD και μοντέλο MS-7091
madtaz Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μετά από φορμάτ ο υπολογιστής πρέπει να ξαναεντοπίσει τα ηχεία, επομένως ενώ ειναι σε λειτουργία το pc θα βγάλεις και θα ξαναβάλεις το καρφί των ηχείων στη θέση του, λογικά θα σου βγάλει ενα συννεφάκι για να δηλώσεις αν είναι τα εμπρός ή τα πίσω ηχεία!
kostakos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μετά από φορμάτ ο υπολογιστής πρέπει να ξαναεντοπίσει τα ηχεία, επομένως ενώ ειναι σε λειτουργία το pc θα βγάλεις και θα ξαναβάλεις το καρφί των ηχείων στη θέση του, λογικά θα σου βγάλει ενα συννεφάκι για να δηλώσεις αν είναι τα εμπρός ή τα πίσω ηχεία! Φίλε το έκανα όμως δεν έγινε τίποτα... Από ότι κατάλαβα λείπουν οι driver από τη: Συσκευή High Definitio Audio. Υπάρχει μήπως κάποιο σίτε να τους κατεβάσω·
madtaz Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 κατέβασε απο ΕΔΩ τον driver για vista/WIn7 αυτό που λέει version 6305 Επίσης ΕΔΩ πρέπει να είναι όλο το πακετάκι για τη μητρική σου σε περίπτωση που σου λείπουν και άλλοι drivers!
kostakos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 κατέβασε απο ΕΔΩ τον driver για vista/WIn7 αυτό που λέει version 6305 Επίσης ΕΔΩ πρέπει να είναι όλο το πακετάκι για τη μητρική σου σε περίπτωση που σου λείπουν και άλλοι drivers! Φίλε κατέβασα το πρώτο που μου έστειλες, όμως όταν πάει να κάνει εγκατάσταση τους driver λέει ότι δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του εκδότη από τα Windows. Τι κάνω;
madtaz Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 συνέχισε μη δίνεις σημασία, το βγάζει σε πολλές περιπτώσεις αυτό, δεν είναι κατι για να ανησυχείς!
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Κοιτα μη βγαζεις μονο το βυσματακι με ανοιχτο τον ηχο και καψεις καμια εξοδο της καρτας. Με κλειστο παντα ηχο βαζουμε και βγαζουμε το βυσματακι για δοκιμες.
kostakos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 συνέχισε μη δίνεις σημασία, το βγάζει σε πολλές περιπτώσεις αυτό, δεν είναι κατι για να ανησυχείς! παταω να συνεχισει ομως μου το βγαζει συνεχεια και δεν συνεχιζει
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 πατα το οσες φορες χρειαζεται μεχρι να περασουν ολα τα πιστοποιητικα. ΕΙναι σιγουρα ο σωστος driver αυτος που πας να βαλεις? Αν εχεις 7 το πιθανοτερο ειναι να στο κατεβασει αυτοματα απο το update, ή καντο μονος σου απο το device manager> δεξι κλικ στο θαυμαστικο του ηχου που βλεπεις> update driver> serach automatically
kostakos99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 πατα το οσες φορες χρειαζεται μεχρι να περασουν ολα τα πιστοποιητικα. ΕΙναι σιγουρα ο σωστος driver αυτος που πας να βαλεις? Αν εχεις 7 το πιθανοτερο ειναι να στο κατεβασει αυτοματα απο το update, ή καντο μονος σου απο το device manager> δεξι κλικ στο θαυμαστικο του ηχου που βλεπεις> update driver> serach automatically Φίλε έγινε τελικά η εγκατάσταση όμως και πάλι δεν λειτουργούν τα ηχεία. Έκανα και αυτόματο update και μου έβγαλε ότι το λογισμικό της συσκευής είναι ενημερωμένο... Τι κάνω;
madtaz Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Υπάρχει μια ασυμβατότητα της μητρικής σου με τους drivers για Windows 7 αλλά νομίζω οτι βρήκα τη λύση στο πρόβλημά σου, διάβασε οδηγίες ΕΔΩ.
kostakos99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Windows 7 εχεις? Ναι Υπάρχει μια ασυμβατότητα της μητρικής σου με τους drivers για Windows 7 αλλά νομίζω οτι βρήκα τη λύση στο πρόβλημά σου, διάβασε οδηγίες ΕΔΩ. Φίλε κατέβασα αυτό που είχε, όμως λέει: ΄΄Only support WinOs 2K, XP ...΄΄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα