Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα άρχισαν όταν άλλαξα το laptop μου που έτρεχε Win7 x32 με ένα νέο με Win 8 x64 (καταραμένα...) Ως τότε, το TV Live έβλεπε απροβλημάτιστα τον Shared folder που έχω τις ταινίες (βρίσκεται σε εξωτερικό δίσκο) και μαζί όλα τα .srt.

Από την πρώτη φορά που συνδέθηκε στο δίκτυο το νέο pc, το TV Live αδυνατούσε καν να το δει στο Network Shares > Windows Shares. Συνέχιζε να βλέπει μόνο τα παλιά pc (όλα με Win7 x32). Άπειρα reset device και φρέσκες συνδέσεις στο δίκτυο μου άλλαξαν τον παραμικρό.

Έπειτα, και επειδή το νεό Win 8 pc αναγνωριζόταν κανονικά από τα υπόλοιπα στην καρτέλα Network, δείγμα του ότι το Sharing ήταν ενεργοποιημένο σωστά, δοκίμασα τη λειτουργία Media Server. Μέσω αυτής, το TV Live κατάφερε να δει για πρώτη φορά το νέο pc, αλλά!  διαβάζει μόνο όσους υπότιτλους είναι ενσωματομένοι στο .mkv αλλά όχι τους εξωτερικούς .srt. Η δοκιμή έγινε με το Plex για media server, το ίδιο το Plex στο interface του φορτώνει το .srt και το παίζει κανονικά (στο pc) αλλά το TV Live δεν το βλέπει με τίποτα, παρά μόνο αν είναι μεσα στο .mkv.

Για το τέλος το καλύτερο: Στήνω από το Win 8 pc (αυτό που δεν βλέπει με τπτ το TV Live στα network shares) ένα virtual pc με Windows 7. Και τι λέτε; Ε, το TV Live βλέπει το virtual Win7 pc που τρέχει μέσα από το Win 8 αλλα όχι το Win8!!! Τρέλλα; Δεν ξέρω... Θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ TV Live και Win 8 αλλά είδα ότι αλλοι το δουλεύουν κανονικά - ίσως φταίνε τα 64άρια;;

Οπότε είτε πρέπει να κάνω κάτι ώστε να δουλέψει το Sharing μέσω windows 8 στο TV Live, είτε αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να διαβάσει .srt όταν δουλεύει σε media server mode θα έλυναν το πρόβλημα μου...

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...