Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και 7 χρόνια έχω την παραπάνω οθόνη και εδώ και 2 μήνες έχει αρχίσει και κάνει τρέμουλο στα "σκούρα" χρώματα (εκτός μαύρου) στα πλάγια της οθόνης ή τουλάχιστον εκεί είναι πιο πολύ ορατό.

Ένα παράδειγμα που μπορώ να σας δώσω είναι ότι δεξιά και αριστερά στο τιρκουάζ φόντο του insomnia εμφανίζει τρέμουλο ή χιόνι.

Το παραπάνω πρόβλημα δεν το κάνει συνέχεια.

Δημοσ.

Προφανώς έχουν χαλάσει τα πίξελ... Δοκίμασε την σε άλλον υπολογιστή για να δούμε αν όντως φταίει η οθόνη και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και 7 χρόνια έχω την παραπάνω οθόνη και εδώ και 2 μήνες έχει αρχίσει και κάνει τρέμουλο στα "σκούρα" χρώματα (εκτός μαύρου) στα πλάγια της οθόνης ή τουλάχιστον εκεί είναι πιο πολύ ορατό.

Ένα παράδειγμα που μπορώ να σας δώσω είναι ότι δεξιά και αριστερά στο τιρκουάζ φόντο του insomnia εμφανίζει τρέμουλο ή χιόνι.

Το παραπάνω πρόβλημα δεν το κάνει συνέχεια.

έχω την ίδια οθόνη και είναι "σκύλος" απο αξιοπιστία

αν δεν την δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή δεν βγάζεις συμπέρασμα.η το ανάποδο

αν έχεις άλλο καλώδιο θα έλεγα να το δοκιμάσεις.

μπορεί να είναι και απο την κάρτα σου (αν έχεις ξεχωριστή) η την ενσωματωμένη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχθες το βράδυ ήταν όλα καλά

μου την μάτιασαν σήμερα το πρωί.νέκρωσε τελείως η οθόνη πηγαίνοντας να την ανοίξω.

την έκανα κομμάτια και είδα υπήρχε πρόβλημα με 2 πυκνωτές(είχαν ανοίξει ελαφρώς) επάνω στο inverter τις Lg

έγιναν αλλαγή με τα ίδια νούμερα και ξανά ανάψε η lg με κόστος 30 λεπτά του ευρώ και η 2 & προσωπική εργασία 10 λεπτών :-D

IMG_20130605_183635.jpg

IMG_20130605_183655.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...