Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, δεν έχω κολλήματα. Απλά να βγει η τιμή γύρω στα 300 ευρώ. Όχι παραπάνω...

AMD PHENOM II X4 965 BALCK EDITION   ! Μάλλον ότι ποιο value for money στην χαμηλή κατηγορία τιμών ! Πολύ καλός επεξεργαστής ο οποίος μπαίνει και σε μητρικές πλήρως αναβαθμίσιμες και σε μελλοντικές γενιές επεξεργαστών !

Η τιμή είναι λίγο ακριβούτσικη βλέπω. Μέχρι 300 ευρώ ολοκληρωμένο σύστημα χρειάζομαι.

EDIT:

Αν μπορείτε κυρίως από e-shop διότι με βολεύει. Εκτός αν είναι όλα τα εξαρτήματα από διαφορετικό κατάστημα...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AMD PHENOM II X4 965 BALCK EDITION   ! Μάλλον ότι ποιο value for money στην χαμηλή κατηγορία τιμών ! Πολύ καλός επεξεργαστής ο οποίος μπαίνει και σε μητρικές πλήρως αναβαθμίσιμες και σε μελλοντικές γενιές επεξεργαστών !

Βάλε τον πάνω σε μια φτηνή AM3+ μητρική η οποία να μπορεί να δεχτεί 125watt TDP επεξεργαστές υπάρχει ακόμα και με IDE σύνδεση και με USB III και SATA III σύνδεση για επεκτασιμότητα (νέα πρότυπα) !

Βάλε και μια 4GB RAM   και είσαι οκ !

Αυτον τον επεξεργαστη σε αυτο το μπατζετ? Μαλιστα.. Μαγος εισαι για να τον χωρεσεις???Εχεις διαβασει τι ζηταει το παιδι?

Όχι απαραίτητα, δεν έχω κολλήματα. Απλά να βγει η τιμή γύρω στα 300 ευρώ. Όχι παραπάνω...

Η τιμή είναι λίγο ακριβούτσικη βλέπω. Μέχρι 300 ευρώ ολοκληρωμένο σύστημα χρειάζομαι.

EDIT:

Αν μπορείτε κυρίως από e-shop διότι με βολεύει. Εκτός αν είναι όλα τα εξαρτήματα από διαφορετικό κατάστημα...

Θα σου ελεγα να αποφυγεις το eshop και απο θεμα τιμων αλλα και απο θεμα αξιοπιστιας.Εγω σου εφτιαξα το ιδιο συστημα με μεγαλυτερο σκληρο και με 40 ευρω λιγοτερα να σου μεινουν,που ισως να πανε αν θελεις σε 8gb ram,σε dvdrw που δεν εχεις βαλει,σε ενα καλυτερο κουτι αν θελεις ή τροφοδοτικο που ισως σου μεινει το καλυτερο τροφοδοτικο και σε μελλοντικη αναβαθμιση αν ας πουμε θελεις να βαλεις μια εξτρα καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι, Ή πολυ απλα να σου μεινουν στην τσεπη αυτα τα λεφτα..

post-244480-0-22272800-1368026102_thumb.jpg

Τωρα αν θελεις να πας και σε amd συνθεση θα μπορεσεις να αλλαξεις τον επεξεργαστη και την μητρικη μονο με αυτα τα 2

Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31834&cat=3&sub=383&pmanuf=0&sort=3&step=undefined">Μητρικη

Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31757&cat=2&sub=382&pmanuf=0&sort=3&step=undefined">Επεξεργαστη

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δυνατό σύστημα για την τιμή του και με κορυφαία γραφικά για να παίζεις και σύγχρονα παιχνίδια με κάποιες παραχωρήσεις με 4-πύρηνο επεξεργαστή που κλοκάρει κ.λ.π. είναι το παρακάτω !

5

http://i43.tinypic.com/ml6vc8.jpg

Μπορείς να πιάσεις την τιμή των 300€ με κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό ή αν αλλάξεις μητρική με A55 CHIP.

Η μητρική που έχω βάλει επάνω είναι πάρα πολύ καλή με UEFI BIOS, HDMI, DVI-D, D-SUB, OPTICAL,  4X USB III, 1X E-SATA III, 5X SATA III, 4 SLOT μνήμης, ψύξη στα vrm, rock solid κ.λ.π[.

FM2A75%20Pro4-M(m).jpg

Το σύνολο του συστήματος καταναλώνει 20watt σε IDLE και 110watt σε full load οπότε και ένα φτηνό και μικρό τροφοδοτικό κάνει .

edit γίνεται και με PHENOM 965  με μητρική με 760G CHIP (ενσωματωμένη HD3000 κάρτα) απλά ο 5600K σου δίνει πολύ δυναή κάρτα γραφικών μέσα του ενώ είναι και ξεκλείδωτος τετραπύρηνος  που σημαίνει πως σε καλύπτει πλήρως σε ότι και αν κάνεις !

Δημοσ.

Μα για ποιο λογο να παει σε τετραπυρηνο αφου θα το εχει για απλη χρηση? Επιπλεον ξεπερασες το μπατζετ του κατα 35 ευρω και περιπου κατα 100 την δικια μου συνθεση.Επιπλεον δεν του χρειαζεται ο a8 με καρτα γραφικων τοσο δυνατη αφου δεν θα παιζει παιχνιδια.Μα πανω απο ολα ειναι οτι ξεφευγει απο το Μπατζετ του και χωρις σε αυτο να συνυπολογισεις τα εξοδα αποστολης του κουτιου.Επιπλεον δεν υπαρχει κανενας λογος να παει σε hd3000 γραφικα αφου ειναι ηδη 2 γενιες πισω σχεδον

Δημοσ.

Αυτον τον επεξεργαστη σε αυτο το μπατζετ? Μαλιστα.. Μαγος εισαι για να τον χωρεσεις???Εχεις διαβασει τι ζηταει το παιδι?

Θα σου ελεγα να αποφυγεις το eshop και απο θεμα τιμων αλλα και απο θεμα αξιοπιστιας.Εγω σου εφτιαξα το ιδιο συστημα με μεγαλυτερο σκληρο και με 40 ευρω λιγοτερα να σου μεινουν,που ισως να πανε αν θελεις σε 8gb ram,σε dvdrw που δεν εχεις βαλει,σε ενα καλυτερο κουτι αν θελεις ή τροφοδοτικο που ισως σου μεινει το καλυτερο τροφοδοτικο και σε μελλοντικη αναβαθμιση αν ας πουμε θελεις να βαλεις μια εξτρα καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι, Ή πολυ απλα να σου μεινουν στην τσεπη αυτα τα λεφτα..

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.jpg

Τωρα αν θελεις να πας και σε amd συνθεση θα μπορεσεις να αλλαξεις τον επεξεργαστη και την μητρικη μονο με αυτα τα 2

Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31834&cat=3&sub=383&pmanuf=0&sort=3&step=undefined">Μητρικη

Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31757&cat=2&sub=382&pmanuf=0&sort=3&step=undefined">Επεξεργαστη

Φαίνεται ωραία σύνθεση. Θα επιλέξω αυτή λογικά!

Δημοσ.

Όρίστε και από e-shop στα 300€ με A8-5600K και ότι άλλο χρειάζεσαι με μητρική πλήρη με όλα τα νέα πρότυπα και αναβαθμίσιμη.

20130508185202.png

Μα για ποιο λογο να παει σε τετραπυρηνο αφου θα το εχει για απλη χρηση? Επιπλεον ξεπερασες το μπατζετ του κατα 35 ευρω και περιπου κατα 100 την δικια μου συνθεση.Επιπλεον δεν του χρειαζεται ο a8 με καρτα γραφικων τοσο δυνατη αφου δεν θα παιζει παιχνιδια.Μα πανω απο ολα ειναι οτι ξεφευγει απο το Μπατζετ του και χωρις σε αυτο να συνυπολογισεις τα εξοδα αποστολης του κουτιου.Επιπλεον δεν υπαρχει κανενας λογος να παει σε hd3000 γραφικα αφου ειναι ηδη 2 γενιες πισω σχεδον

Για 1000 λογους που αν αρχισω να σου εξηγώ αυτή την στιγμη θα πρεπει να γραφω 2 ημερες ...

Καλο ειναι να μην πεταξει τα χρηματα του σε κατι που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι ...

1) Αντοχή στο χρόνο

2) Ποιο αεράτη εργασία στα πάντα (δεν κολλάει δεν σκαλώνει)

3) Επιτάχυνση εφαρμογών μεσω OPEN CL , που είναι πολύ δυνατό ατού των APUS και διαρκώς εξελίσσεται . ..

4) Πολύ δυνατά γραφικά, 3d κ.λ.π.

5) Αναβαθμισιμότητα

6) Απόδοση σε σχέση με την τιμή του.

7) Πληρότητα πλατφόρμας πολλές φορές ανώτερη από την 1155 (φτηνά μοντέλα)

8) Δυνατότητα overclock

9) Dual graphics

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες στην vistionstudio υπάρχουν μεταφορικά αν τα πάρω όλα από εκεί; Υπάρχει κάποιο όριο; Δηλαδή παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν υπάρχουν μεταφορικά. 

Ρωτάω γιατί μη μου βγουν κανένα 20αρι 30αρι τα μεταφορικά. Από το e-shop θα τα πάρω από το υποκατάστημα.

Δημοσ.

Όρίστε και από e-shop στα 300€ με A8-5600K και ότι άλλο χρειάζεσαι με μητρική πλήρη με όλα τα νέα πρότυπα και αναβαθμίσιμη.

20130508185202.png

Για 1000 λογους που αν αρχισω να σου εξηγώ αυτή την στιγμη θα πρεπει να γραφω 2 ημερες ...

Καλο ειναι να μην πεταξει τα χρηματα του σε κατι που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι ...

Σου ειπα ομως οτι ξεπερασες το μπατζετ του κατα 35 ευρω χωρις τα μεταφορικα.Και επιπλεον του εχω προτεινει και συνθεση με fm2 που ειναι μια χαρα αναβαθμησιμο για καιρο.Ειπα να αποφυγει το eshop για το θεμα των εγγυησεων και πως εχει μπει στο αρθρο περι πτωχευσης και δεν ξερεις αν αυριο που λεει ο λογος θα ειναι ανοιχτο.Και δεν λεει να μεινει χωρις εγγυησεις για καινουρια πραγματα που θα εχει παρει..Επιπλεον επιλογες καναμε με βαση τα χρηματα που θελει εκεινος και οσο το δυνατον λιγοτερα,γιατι ξεκινησε απο 200 ευρω μπατζετ και σταδιακα ανεβηκε που σημαινει οτι οσο λιγοτερα τοσο καλυτερο..

Δημοσ.

Δεν κερδίζει τίποτα αν πάει από 5600Κ σε 5400Κ ... Χάνει μακροπρόθεσμα, δεν κερδίζει .... Για  20€ είναι λάθος αγορά.

Αυτό που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι το value for money και όχι το value σκέτο ... φυσικά και μέσα στα πλαίσια του budget .

Ειπα παραπάνω πως πέφτει η τιμή στην αρχική σύνθεσή μου. (vision)

Δημοσ.

Το eshop έχει χρόνια που χει περάσει στο άρθρο και ακόμα εδώ είναι.

Καλα τα λες mill.  Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με το e-shop πέρα του ότι δεν έχει πια το στοκ που είχε αλλά και πάλι κανένα κατάστημα δεν έχει πλέον στοκ ...

Δημοσ.

Δεν ειναι 20 ευρω ειναι 30 ευρω σε σχεση με το καταστημα στο σκρουτζ και 35 με το καταστημα του visionstudio.Τωρα αν ειναι να ανεβαινουμε λιγο απο εκει,λιγο απο εδω οκ,να παμε το μπατζετ αλλο ενα 100αρικο πανω.Να πω και εγω μια αλλη μητρικη που αξιζει αλλα 15-20 ευρω παραπανω,να πω αλλα συν 10-15 ευρω να παει σε μνημες με 1866mhz για να βοηθησουν στα γραφικα,να πω βαλε ενα 15αρι ακομα και πηγαινε σε 1tb δισκο γιατι η διαφορα ειναι μικρη για διπλασιο χωρο κ.ο.κ.

Εγω με βαση τα χρηματα και αυτα που ζηταει του εκανα συνθεση και intel και amd.Θα προτεινα να παει στην AMD γιατι με τα ΙΔΙΑ χρηματα θα εχει αναβαθμισημοτητα για το μελλον και καλυτερες επιδοσεις.Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα ΙΔΙΑ χρηματα (και οταν λεω ιδια εννοω 5ευρω πανω 5 κατω και οτι >25 ευρω προτεινε το) Τωρα αν εκεινος θελει να δωσει παραπανω λεφτα μπορει να παει και στον Α8

Το eshop έχει χρόνια που χει περάσει στο άρθρο και ακόμα εδώ είναι.

Το eshop ειναι εδω αλλα οι ιδρυτες του στην στενη..Με οτι αυτο συνεπαγεται.Επισης μπορει να ειναι εδω αλλα μαντεψτε με τι κανει μειωση εξοδων..Με εγγυησεις και επιστροφες (καηκε μονο του και λενε οχι δεν καηκε,το εκαψες εσυ,δεν το βαζουμε στην εγγυηση και αλλα τετοια κουλα)  και παραεισαγωγες προιοντων που δεν καλυπτονται απο εγγυηση αντιπροσωπιας αλλα απο εγγυηση eshop..Αν βρει κατι καλο σε καλη προσφορα ας το παρει απο εκει,αλλα αφου τα ιδια προιοντα ειναι σε ιδιες τιμες σε καποιο πιο αξιοπιστο καταστημα και οχι πτωχευμενο ας τα παρει απο εκει

Δημοσ.

Από computerbeast αντίστοιχο πακέτο με

MSI FM2 A75MA-P33 μητρική, 

Α8- 5600K QUAD CORE επεξεργαστή , 

KINGSTON 4GB DDR3 1600Mhz,

W.D. CAVIAR BLUE 500GB σκληρό ,

DVD-RW SAMSUNG, 

Kουτί με τροφοδοτικό 500WATT

βγαίνει στα 285E .

Μπορεί να κοιτάξει και από εκεί !

Δημοσ.

Θα με κάνετε να γίνω δικηγόρος του διαβόλου μιλώντας υπέρ του eshop αν και είχα αρκετές φορές παρατράγουδα μαζί τους  :) .

Πολλοί κάνουν παραεισαγωγές,οι περισσότεροι δεν έχουν stock,οι περισσότεροι έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα,δεν είναι αποκλειστικότητες του eshop αυτές.το τελευταίο δεν είναι λόγος μη αγοράς από κει.

Μέσα στο budget ήταν η παραπάνω σύνθεση νομίζω στα 305€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...