Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!

Εχω μια 3D τηλεοραση LG, και ενα 3D bluray home cinema 5.1 LG, συγκεκριμενα αυτό.

Όταν παιζω 3D ταινια μεσω usb απευθειας συνδεδεμενο στην τηλεοραση δεν εχω προβλημα, καθως και srt να ειναι οι υποτιτλοι, εμφανιζονται σωστα.

Όταν ομως θελω να παιξω μεσω του home cinema (γιατι η tv δεν υποστηριζει dts ηχο!), οι srt δεν κανουν για 3D, οποτε τους μετέτρεψα σε .sub (και .idx) με το 3Dsubtitler, και ενω στον υπολογιστη μου εμφανιζονται οπως πρεπει, το home cinema δεν τους βλεπει καν, ή τους βλεπει αλλά δεν τους παιζει καθολου!

Αφου ειδα και αποείδα μετα απο διάφορες προσπάθειες, κατεβασα και το mkvmerge για να ενσωματωσω τους υποτιτλους στο αρχειο, αλλά και παλι δεν μου τους εμφανιζει! Ενω στον υπολογιστη ήταν κομπλέ!!

Εννοειται πως παταω το αντιστοιχο κουμπι στο τηλεκοντρολ για να εμφανιστουν οι υποτιτλοι στις διαφορες γλωσσες που εχει.. αλλά δεν!... 'Η φαινεται οτι δεν υπαρχουν καθολοι υποτιτλοι, ή υπαρχουν καποιες επιλογες αλλά και παλι δεν εμφανιζονται.

Το καλυτερο που εχει καταφερει, ειναι αυτη η.. 'προσπάθεια' εμφανισης των υποτιτλων που φαινεται στις φωτο πανω αριστερα... (Στην μια ειναι μπλε γιατι το ειχα επιλεξει εγω σαν χρωμα υποτιτλων οταν εκανα την μετατροπη.)

Καμια ιδεα?...

post-256955-0-82374200-1367915573_thumb.jpg

post-256955-0-82107600-1367915587_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...