Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια πολλα παιδια.Εχω το συστημα της υπογραφης μου και πριν απολιγες μερες ξαφνικα η φωτεινοτητα της οθονης τρεμοπαιξε αμυδρα και μετα μαυρισε.Ηχο ειχα καθως ακουγα μουσικη.Πατωντας το reset εφτασε μεχρι το post του bios(normal beep) οπου τρεμοπαιξε παλι η φωτεινοτητα και παλι μαυρη,μπηκε ομως στα windows αφου ακουσα τον χαρακτηριστικο ηχο.Κλεινοντας το τελειως το πισι επανηλθε.Απο τοτε το εχει κανει 2-3 φορες ακομα.Επανερχεται με τον ιδιο τροπο.

Αυτη τη στιγμη το αμυδρο τρεμοπαιξιμο της οθονης ειναι συχνο φαινομενο χωρις να μαυριζει ομως.

Δεν εχω εγκαταστησει κατι προσφατα,τα windows ειναι ενημερωμενα,η καρταγραφικων το ιδιο,το bios εδω και καιρο ενημερωμενο στο F18,δεν εχω κλοκαρει τπτ.Το μονο που εχω πειραξει ειναι οι ram(1600-1,65V) εδω και καιρο κι αυτες.

Στο EventViewer μου εδωσε τα εξης events.

7001>>>Service Control Manager

10005>>>Distributed COM

Eκανα full Scan σε safe mode

Εκανα memtest,6 passes,0 errors

To HDSentinel δειχνει οτι οι σκληροι ειναι οκ,και απο θερμοκρασιες και στο ShortSelfTest

To IntelBurnTest τελειωσε χωρις προβληματα και θερμοκρασιες απο 67-75 βαθμους

Τεσταρα τροφοδοτικο για μια ωρα με OCCT

Eτρεξα furmark για μιση ωρα με max θερμοκρασια 68 βαθμους

Επισης εριξα το ρυθμο ανανεωσης απο 75Hz στα 60

Η οθονη ειναι αγορασμενη τα Χριστουγεννα(καινουρια),λετε να επεσα στην περιπτωση?

Ευχαριστω οσους ασχοληθουν

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Δοκιμασίες την οθόνη σε αλλο pc;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δοκιμασες την οθόνη σε αλλο pc;<br><br>

Δημοσ.

ή οθονη, ή καλωδιο οθονης κοιτας. Κοιτα να ξανακουμπωσεις καλα το καλωδιο και βγαλε μια την οθονη απο το ρευμα και αστην κανα 5λεπτο και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

οκ το δοκιμαζω αυτο με το ρευμα

δυστηχως αλλο πισι δεν παιζει μονο λαπτοπ.παιζει ομως μια παλια τν

Δημοσ.

To laptop που παιζει ειναι 'διακοπες" οποτε το μονο που μενει ειναι η τν,απ'αυτην γραφω τωρα και απο οτι φαινεται δεν κανει  το τρεμοπαιξιμο της φωτεινοτητας,ειναι βεβαια σε πολυ χαμηλη αναλυση(800Χ600) αφου ειναι προιστορια.Δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια,η χαμηλη αναλυση εννοω.Τι συμπερασμα τωρα να βγαλω?Θα ξανα συνδεσω το μονιτορ

Δημοσ.

Και σφιξε καλα το καλωδιο, χωρις να το λιωσεις βεβαια.

Eβαλα παλι την οθονη και εσφιξα καλα το καλωδιο.Φαινεται σταθερη.Θα το παρακολουθησω λιγο ακομα.Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Nαι δεν κανει μαυρη οθονη αλλα τρεμοπαιζει  ελαχιστα η φωτεινοτητα.Δε ξερω αν ειναι τραγικο η εξελιχθει στην πορεια σαν τραγικο ειναι ομως ενοχλητικο.Και σιγουρα ανεπιτρεπτο για καινουριο μονιτορ,αν τελικα φταιει αυτο.Πρεπει να το δοκιμασω σε αλλο πισι αλλιως δεν θα βγαλω ακρη.Θα δοκιμασω και αλλο καλωδιο το απογευμα η αυριο.

Δημοσ.

ποιά οθόνη έχεις;

της υπογραφής σου;;

αυτό πρέπει να κάνεις για ασφαλή συμπεράσματα(δοκιμή σε άλλο pc & αλλαγή κάλωδιο)

Δημοσ.

Για κουνα προσεκτικα το καλωδιο σε ολη τη διαδρομη και τσεκαρε το τρεμοπαιγμα

Δημοσ.

Nαι αυτην της υπογραφης μου εχω και δυστηχως την παλια μου οθονη την εχω δωσει για να δοκιμαζα και με αυτην.Δεν εχω οποτε αλλες επιλογες.Καινουριο καλωδιο και την οθονη παραμασχαλα για να την δοκιμασω στο μαγαζι ενος γνωστου που εχει υπολογιστη.

Για κουνα προσεκτικα το καλωδιο σε ολη τη διαδρομη και τσεκαρε το τρεμοπαιγμα

Το εχω ηδη κανει χωρις αποτελεσμα.Δοκιμασα και με την onboard καρτα μπας και αλλα τα ιδια

Δημοσ.

Aυτο φοβαμαι κι εγω και δεν ξερω τωρα τι θα γινει.Την ειχα παρει απο PC1  143 ευρω,τωρα εχει 167 σε αλλα eshops και απ'οτι τσεκαρα στο site τους δεν την εχουν πια.Mαλλον στην LG με βλεπω να την πηγαινω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...