Προς το περιεχόμενο

Black Screen στο League Of Legends

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες έκανα format. Έχω ένα "γνωστό" πρόβλημα. Όταν ανοίγει το game τις περισσότερες φορες μετά από 1-2 λεπτά ingame τρώει το pc μου μια black screen επίσης μια φορα μου έχει σβήσει τελείως. Το θέμα είναι ότι πίσω ακούγονται οι ήχοι! Από θερμοκρασίες έχω κοιτάξει μέσο MSI Afterburner (φυσιολογικές). Έχω δοκιμάσει να κατεβάσω λίγο τις ρυθμίσεις στο game αλλα και πάλι μου κάνει τα ίδια. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει καμια ιδέα?

CPU: Quad Core Q9450
GPU: Nvidia GTX 280
Mobo: Asus Striker 2 Formula

Δημοσ.

drivers, ή θερμοκρασιες κοιτας..... μπορει κατροφοδοτικο αλλα κοιτα το τελευταιο. Αφου βαλεις τελευταιους drivers εχε ανοιχτο το HWmonitor και δες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Έχω βάλει ήδη τους τελευταίους drivers. Από θερμοκρασίες δεν μου φαίνεται να είναι γιατί 2-3 φορες την έπαθα με το που άνοιξα το pc. Έχει πάλι στιγμές που μπορεί να παίξω 1-2 game και να μην πάθει τίποτα, ούτε fps. Τροφοδοτικό έχω το Toughpower 850W της Thermaltake που έχει και αποσπώμενα καλώδια. Μήπως να δοκιμάσω να αλλάξω το καλώδιο που πάει στην GPU (6πινο PCI). Το πρόβλημα με την black screen μου το κάνει στο LoL και ίσος σε μερικά games. (δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο game μετά το format).

Δημοσ.

Έχω βάλει και την τελευταία έκδοση του adobe air λόγο format πριν 2-3 μέρες. Με reinstall δεν πιστεύω να κάνω δουλειά γιατί αυτό το θέμα το είχα και πριν το format (την black screen).

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα το ειχε ενας φιλος μου. Για δοκιμασε μια να κανεις Downclock..Δηλαδη πηγαινε στο msi afterburner και βαλε -50mhz απο οσο δινει το core clock και αλλα -50mhz αντιστοιχα στο memory clock και πατα apply. Για δοκιμασε ξανα το LoLκαι πες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...