greek85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Στα windows υπαρχει επιλογη Enchance pointer precision η οποια δινει στο ποντικι μια καλυτερη ακριβεια στην επιλογη με το βελακι, η λειτουγια αυτη δεν υπαρχει στα macos , μηπως ξερετε καποιο τροπο που να εμφανιζει αυτην την επιλογη και στα preferences των macos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) το acceleration του mac os x με αυτού των windows δεν έχει καμία σχέση.στη καλύτερη κατέβασε το steermouse να παίξεις από εκεί με το accelerationαλλά ποτέ δνε θα πετύχεις αυτό των windows επίσης για όσους έχουν ποντίκια τύπου Razer που μπορείς να ριθμήσεις το DPI τότε εδώ υπάρχει πρόγραμμα που κάνει τι κίνηση του κέρσορα κανονική όπως στα windowshttp://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=194668 εξηγεί ακριβώς τις διαφορές windows/mac Επεξ/σία 7 Μαΐου 2013 από MostDef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 αν χρησιμοποιησω apple mouse υπαρχει περιπτωση να εχω την ιδια ακριβεια με των windows? θα ειναι συμβατο με το pc ενα mouse της apple? επιπλεον θα ειναι συμβατο και ενα πληκτρολογιο της apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 αν χρησιμοποιησω apple mouse υπαρχει περιπτωση να εχω την ιδια ακριβεια με των windows? θα ειναι συμβατο με το pc ενα mouse της apple? επιπλεον θα ειναι συμβατο και ενα πληκτρολογιο της apple? Έχω το magic mouse. Η ακρίβειά του είναι πολύ καλύτερη από όποιο mouse σε όποιο Λ.Σ. έχω χρησιμοποιήσει, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου προτιμήσεις στην κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ποτέ δεν θα πετύχεις το accel των windows. ειναι διαφορετική προσέγγιση στο κάθε λειτουριγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Είναι διαφορετικό accel... Εάν θυμάμαι καλά (γιατί πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά track pad), στο MAC OS έχεις και κάτι σαν inertia accel... όσο πιο απότομα κάνεις κίνηση τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτάχυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Είναι διαφορετικό accel... Εάν θυμάμαι καλά (γιατί πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά track pad), στο MAC OS έχεις και κάτι σαν inertia accel... όσο πιο απότομα κάνεις κίνηση τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτάχυνση. Αυτο δεν ειναι του os,αλλα του ιδιου του trackpad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτο δεν ειναι του os,αλλα του ιδιου του trackpad! Ό,τι να 'ναι. Αναφερόμουν στο mouse. Πριν απαντήσεις διάβαζε πιο προσεχτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ό,τι να 'ναι. Αναφερόμουν στο mouse. Πριν απαντήσεις διάβαζε πιο προσεχτικά. Δλδ σε osx, αυτη τη δυνατοτητα την εχει και σε μη apple mouse/trackpad.Οκ γράψε λαθος,δε το ηξερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα