corpse_grinder Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Kαλησπερα παιδια, θα ηθελα μερικες γνωμες οσον αφορα το αν αξιζει να μπει μια gpu: 6670 για crossfire με τον Α10 5800Κ. Αν ναι, ποια υλοποιηση εχετε να προτεινετε ως "την καλυτερη επιλογη" (vfm)? Μηπως αξιζει καλυτερα να κανω υπομονη ψαχνοντας στις αγγελιες για καποια μεταχειρισμενη ανα τακτα χρονικα διαστηματα? Τα παιχνιδια που παιζω κατα κυριο λογο καλυπτονται απο την APU του επεξεργαστη αλλα αν ειναι με το πολυ 60-70 να εχω κατα πολυ καλυτερα αποτελεσματα..ισως αξιζει να το σκεφτω.. ε?
gkarabid Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους σας. Ειχα ανοιξει και εγω ενα παρόμοιο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/483150-apu-with-radeon-hd-7660d-crossfire-6670/ και μετα απο σκέψη εμενα με την ενσωματομενη μεχρι να αγορασο μια καλυτερη καρτουλα απο την 6670. Φυσικα πανω απο ολα εχει σημασια τι απαιτησεις εχεις απανω στα παιχνιδια. Παντως υπαρχει ακομα η ιδεα για την 6670 και μια 7770 στον αλλο υπολογιστη (τα οικονομικα δεν βοηθαν και πολυ) Εδω ενα βιντεο με συγκρισεις Μια χαρα τα παει στα περισσοτερα!!!!!
corpse_grinder Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλα θα ηταν μια 7770 ναι αλλα αποτι διαβαζω μονο με την 6770 θα λειτουργουσε το κροςφαιρ με την ΑΡυ του επεξεργαστη .. :-/
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ναι το Dual Graphics (CF) λειτουργεί με 6αρα στον trinity.Στους επόμενους θα είναι με άλλες.
corpse_grinder Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Kαλησπερα και παλι, Θα θελα να ρωτησω... ποσο (estimated ποσοστο ας πουμε..) χανει η GDDR3 σε σχεση με την GDDR5 εκδοχη της 6670? πιο πολυ για ενημερωση επι του θεματος καθως ηδη εχω παραγγειλει αυτην Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XANO24/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1">εδω στα 69€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα